X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po aktywnym weekendzie. spacerki, odwiedziny u rodziców, bardzo miło było, ale wieczorem padłam. dziś ogarniam mieszkanko, zaraz am wpaść koleżanka i jakoś zaczynam się przyzwyczajać do tego, że nie pracuję i organizuje sobie czas.
    kurcze mam nadzieję, że nie urodzę po terminie, bo i tak mam na koniec sierpnia, ale wiadomo lepiej za późno niż za wcześnie.
    Aska87 u nas nie dają znieczulenia? muszę zapytać gin, bo ja liczyłam na zzo.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia to niezła agentka! Ciekawe co my będziemy krzyczały na porodówce? Wy ch*** móje dzikie węże! Ku*** ! Zostawcie mnie! Nie dotykaj! Nie ruszaj! Zabij! Uduś! Hahahahaha już widzę siebie jak mówię: Tylko się nie zesraj! Tylko się nie zesraj! Trzymaj zwieracze! Nie puszczaj! Przyj! Nie sraj! Nawet bąka nie puść! A na koniec: I się posrało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:43

gianna88, psioszka11, Cassie, magda sz, niecierpliwa, mamasia, Aga89, aaaaga, Amberla, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, któas zamawiała sobie na allegro letnie sukienki, jesli tak to prosze o linka:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka w piątek właśnie wpłynęła pensja męża dlatego tak zaszalałam heheh :D

Ofka może jakiś przeterminowany ten dzidziuś? Mi się super prało w tym płynie, ubranka pachniały na cały dom, nawet poduszki w tym uprałam i całą noc się sztachałam zapaszkiem dziecka :)
    Dotychczas prałam w tym:
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhQXEK1U20AsXtMi2E_GhyVz2N6FL3FWOPX21hiSdWztW2-qAobg
    http://slonsklep.pl/1736-2658-thickbox/plyn-do-prania-750ml-dzidzius.jpg

Euforia mojej koleżanki synek też to miał ale bardzo szybko się wchłonął i znaku nie ma :)

Kasia naprawdę sama robiłaś te foty? Szok, musisz być genialnym fotografem! Wierzę że się namęczyłaś, dla mnie zrobienie zdjęcia brzucha pod ścianą z samowyzwalacza to mordęga, a takie piękne ujęcia to już w ogóle :)

Migotka ja opalam wszystko poza twarzą i brzuchem. Nogi, plecy, ręce smaruje filtrem 10-15 (póki słońce jeszcze tak nie szaleje)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego kuzyna żona opowiadała mi jak rodziła;p
    ogólnie jest taką bardzo spokojną osobą,taka do rany przyłóż, ma taki wyraz twarzy ze od razu sie chce ją przytulic :P nigdy nie słyszałam jak krzyczy itp.
    A co sie okazuje,na porodówce krzyczała do zalogi szpitalnej "wypierdalać" "odpierdol sie juz ode mnie" itd :D Oczy jak 5 zł zrobiłam jak mi to powiedziala bo nie mogłam sobie wyobrazic jej jak to krzyczy :P

Ja pewnie bede zaciskała zeby i nic nie bede krzyczec bo zawsze jak mi mocno coś mocno boli to zamykam oczy,zaciskam pięsci i zeby (złamany palec,zbita kosc ogonowa,ząb itp) nigdy nie zdarza mi sie płakać w takiej sytuacji tylko jakos tak wychodzi ze musze stłumic to w sobie i wtedy robi mi się lżej :) tez dziwne bo ogólnie jestem dosyc wybuchowa jak sie zdenerwuje i ogolnie do cichych osob nie naleze, ale w takiej sytuacji wlasnie sie wyciszam :)

Moja mama jest identyczna i mówiła ze wlasnie przy porodzie zagryzała kołdre ;p

małaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde coś słaba jestem, a pasuje isc do sklepu po ziemniaki i ogórki na obiad... nas zczescie sklep na przeciwko ulicy, moze dam rade

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie w 31 tyg.
    Dla wszystkich maluszkow wszystkiego najlepszego:)
    Dzis jest nasza druga rocznica ślubu:)ale spędzam ja w łóżku z jelitowka wraz z synkiem mlodszym. Starszy w przedszkolu a mąż w pracy do wieczora:(

Euforia super wieści.

Ale macie piękne brzuszki:)))

lys, niecierpliwa, Martucha86, Laura, Cassie, psioszka11, małaMyszka, Maniuś, Amberla, bosa lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej po weekendzie :)

Kasia ale czadowe foty! super! :)

Psioszka - zdjęcie ekstra, czekam na więcej ;)

maaadzik1207 - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :)

Magda - daj koniecznie znac jak przyjdą te ochraniacze poduszkowe :) cały czas biję się z myślami czy nie zajmą za dużo miejsca w łóżeczku więc Twoja opinia będzie bardzo pomocna :) ciekawi mnie ile one mają cm grubości...

My dziś znowu leniuchujemy, kazali się oszczędzac to się oszczędzamy :) Korzystając z okazji będę zamawiac rzeczy dla małego :)

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas piękne słonko :) Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków od cioci ainer!!! :D

Cassie, niecierpliwa, małaMyszka, Martucha86, Pulpecja, bosa lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    U nas nieciekawie, od 3 w nocy bóle brzucha, skurcze, leżymy jak do wieczora nie przejdzie to jedziemy do szpitala :(.
    Dwie nospy i magnez wzięłam i nadal boli.

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Cześć dziewczyny.
    U nas nieciekawie, od 3 w nocy bóle brzucha, skurcze, leżymy jak do wieczora nie przejdzie to jedziemy do szpitala :(.

Laura, mam nadzieje ze przejdzie. Wez jeszcze 2 magnezy

Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Wszystkiego Najlepszego dla dzieciaczków Naszych 907471zvq5r9nd85.gif

niecierpliwa, gianna88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Laura, mam nadzieje ze przejdzie. Wez jeszcze 2 magnezy
    dzięki Niecierpliwa zaraz sobie zapodam drugi magnez

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    dzięki Niecierpliwa zaraz sobie zapodam drugi magnez

Mi lekarka kazala brac 6 tabletek dziennie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Cześć dziewczyny.

Laura oby przeszlo...

• Laura Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mi lekarka kazala brac 6 tabletek dziennie
    ciebie tez ostatnio brzuch bolał? miałaś skurcze też?

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie oby przeszło, bo ten ból to już nie na żarty to już inny ból jaki miałam do tej pory. Czuję taki brzuch napęczniały mocno....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:53

małaMyszka, Cassie, bosa lubią tę wiadomość

Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    ciebie tez ostatnio brzuch bolał? miałaś skurcze też?

Tak i trwaly od czwartku do poniedzialku

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Cassie oby przeszło, bo ten ból to już nie na żarty to już inny ból jaki miałam do tej pory. Czuję taki brzuch napęczniały mocno....

Moja lekarka powiedziala, ze tego w zaden sposob nie mozna bagatelizowac i zawsze lepiej pokazac sie lekarzowi. Ja bylam zla na siebie, ze chcialam je przeczekac, ale w sobote skurcze byly juz tak silne, ze skontaktowalam sie z lekarka, tylko ze ja jak moglam bronilam sie przed szpitalem dlatego pojechalam do niej w poniedzialek. Najbardziej nie podobal jej sie wlasnie moj twardy brzuch.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:03

• mamasia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Mojego kuzyna żona opowiadała mi jak rodziła;p
    ogólnie jest taką bardzo spokojną osobą,taka do rany przyłóż, ma taki wyraz twarzy ze od razu sie chce ją przytulic :P nigdy nie słyszałam jak krzyczy itp.
    A co sie okazuje,na porodówce krzyczała do zalogi szpitalnej "wypierdalać" "odpierdol sie juz ode mnie" itd :D Oczy jak 5 zł zrobiłam jak mi to powiedziala bo nie mogłam sobie wyobrazic jej jak to krzyczy :P

Ja pewnie bede zaciskała zeby i nic nie bede krzyczec bo zawsze jak mi mocno coś mocno boli to zamykam oczy,zaciskam pięsci i zeby (złamany palec,zbita kosc ogonowa,ząb itp) nigdy nie zdarza mi sie płakać w takiej sytuacji tylko jakos tak wychodzi ze musze stłumic to w sobie i wtedy robi mi się lżej :) tez dziwne bo ogólnie jestem dosyc wybuchowa jak sie zdenerwuje i ogolnie do cichych osob nie naleze, ale w takiej sytuacji wlasnie sie wyciszam :)

Moja mama jest identyczna i mówiła ze wlasnie przy porodzie zagryzała kołdre ;p

Moja mama jak rodziła brata (1979r. ) to sobie wenflon z ręki wyrwała i chciała przez okno wyskakiwać to później ją mieli na oku i mówili idź zobacz czy ta wariatka znowu czegoś nie wymyśliła, a bluzg było ponoć tyle, że ho ho :) ale w tamtych czasach było inaczej tym bardziej, że mój brat zaczął się rodzić w dzień kobiet i nie było komu odbierać porodu,no bo się zajmowali goździkami, % i pogaduszkami :)

bzkxskf.png
‹‹ 1152 1153 1154 1155 1156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ