SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:dzieki mamasia bo nie chce do szpitala
Jutro mamy miec wizytę i 3D, tak na to 3D się cieszyłam i czekałam cały miesiąc
a gdybym pojechała do szpitala i została to wizyta nam przepadnie....
Laura a zamiast IP nie mozesz podjechac do swojego lekarza??Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Daj sobie jeszcze chwilkę a jak tak dalej ma być to nie denerwuj się i jedz na ktg, nie zatrzymają Cię w szpitalu na siłę. Nawet jak wyjdzie delikatna czynność skurczowa. Stres prowadzi do jeszcze większych skurczy.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa jak mi wcześniej ktoś mówił- nie denerwuj się to w ogóle nie brałam tego do siebie, od ubiegłego poniedziałku robię wszystko żeby ciągle być wyluzowana
No i powiem Wam że te ktg jest fajne, może trochę nie wygodnie ale mogłabym bez końca słuchać bicia serduszka40 min słuchałam sobie jak bije i normalnie z każdą minutą czułam się bardziej wyluzowana
Laura, aaaaga, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Laura a zamiast IP nie mozesz podjechac do swojego lekarza??
kazal mi jechac do szpitala. Mowił że podadza mi jakieś leki.
On dzisiaj przyjmuje a moze pojechac do niego?? ale czy on bedzie wiedzial czy mam skorcze itp??małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Do dziewczyn, które jeszcze nie zdecydowały o wózku: to dziewczyna z Wrocławia, która testuje wózki. Jej sąsiadka chodzi z nami na SR i podała nam stronę: http://mamawozibardziej.blogspot.com/
Może się przyda.małaMyszka, Paula_071, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Laura wrote:Dzwonilam do niego rano i mowilam ze boli mnie brzuch okresowo i mam skorcze,
kazal mi jechac do szpitala. Mowił że podadza mi jakieś leki.
On dzisiaj przyjmuje a moze pojechac do niego?? ale czy on bedzie wiedzial czy mam skorcze itp??
A ma ktg w gabinecie?małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A ma ktg w gabinecie?
A gdybym pojechala do niego to wizyta 150 i pewnie wysle mnie na szpitalWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:47
-
magda sz wrote:Niecierpliwa jak mi wcześniej ktoś mówił- nie denerwuj się to w ogóle nie brałam tego do siebie, od ubiegłego poniedziałku robię wszystko żeby ciągle być wyluzowana
No i powiem Wam że te ktg jest fajne, może trochę nie wygodnie ale mogłabym bez końca słuchać bicia serduszka40 min słuchałam sobie jak bije i normalnie z każdą minutą czułam się bardziej wyluzowana
Dokladnie, dopiero wtedy do mnie dotarlo jak duza wage odgrywaja nerwy. W moim przypadku to i tak dzialo sie podswiadomie, ale ile bylo takich sytuacji, ze wku**ilam sie mega jakas pierdola i darlam kopare na meza. Od tej akcji tez zdecydowanie wrzucilam na luz i staram sie miec w nosie pierdoly, ktore wczesniej wyprowadzaly mnie z rownowagi.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dokladnie, dopiero wtedy do mnie dotarlo jak duza wage odgrywaja nerwy. W moim przypadku to i tak dzialo sie podswiadomie, ale ile bylo takich sytuacji, ze wku**ilam sie mega jakas pierdola i darlam kopare na meza. Od tej akcji tez zdecydowanie wrzucilam na luz i staram sie miec w nosie pierdoly, ktore wczesniej wyprowadzaly mnie z rownowagi.
-
euforia wrote:Jestem juz po...otoz Antoni wazy ok 1600 gram, wiec wagowo w normie. Gin mowil ze jak na tc i ilosc wod plodowych to mam bardzo mnaly brzuchv( moim zdaniem jest bardzo duxy:\. Lekarz tez zauwazyl ze Maly w jaderku ma wodniaka, no ale niby jest to bardzo popularne i najczesciej wchlania sie zaraz po porodzie. Oby.
nie ma powodu do niepokoju. Pozniej wrzuce zdjecie jak to wygladalo jak chcesz
-
Hejka! Witam się w 3 trymestrze!!
Siedzę u rodziców i zajadam truskaweczki...za oknem piękna pogoda. Noce coraz cięższe...dzisiaj drętwiały mi strasznie ręce (mimo, że nie mam niedoborów). Maleńka wierci się i kopie...
Idę piec (znowu) ciasto truskawkowe...
Miłego poniedziałku.Martucha86, KasiaeN., małaMyszka, Cassie, Y, bosa lubią tę wiadomość
-
http://dreamscatcher.me/jestem-w-ciazy-od-miesiaca/
Fajne spojrzenie na ciaze, chcialabym miec taki luz w dupieChoc np. spostrzezenie odnosnie plci, jak dla mnie lekkie przegiecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 14:10
-
Odebrałam właśnie wyniki wymazu z szyjki macicy
W warunkach tlenowych patogennej flory bakteryjnej nie wyhodowano
Brak wzrostu gardnerella vaginalis
Wyhodowano liczne kolonie- Lactobacillus
Wyhodowano liczne kolonie- grzyby drożdżopodobne
Nie wiem czy to wymaga leczenia czy nie, mam nadzieje że lekarz oddzwoni i powie mi co i jak. Może przez te grzybki te CRP. Ogólnie pierwsze zdanie wyniku jest ok więc się nie stresuje
niecierpliwa, psioszka11, mamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Oddzwonił powiedział że na te grzybki to wziąć Pimafucin (przepisał mi w razie czego jak do Grecji leciałam więc mam w domowej apteczce), wysokie leukocyty i crp nie są przez te grzybki. Zwykle L i CRP są podwyższone przez stany zapalne zęba,przeziębienia, czasem przez samą ciążę. Ogólnie te moje wyniki nie zagrażają ciąży więc mam być spokojna
no to jestem.
Niecierpliwa, babka z bloga ma luzackie podejście, ale czuje że jeszcze będzie chodziła zasrana tak jak i myw ciąży się inaczej nie da.
A ten tekst syn albo aborcja to słyszałam wczoraj na grilu..Koleżanka się mnie pyta- będzie syn, bo tak ładnie wyglądasz? ja że nie córeczka właśniea jej facet - o no to syn albo aborcja he he. na co ja spokojnie- powiedział 33 letni pasożyt siedzący od 5 lat na utrzymaniu swojej dziewczyny. Ależ buraki chodzą po tym świecie.
niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Hahaha to mu dowalilas
i bardzo dobrze, nie lubię takich ludzi
w ogóle u moich znajomych była sytuacja, że właśnie dziewczynka miała się urodzić i ten palant się obraził na swoją żonę, przez kilka dni z nią nie gadał. Wyobrażacie sobie jak trzeba mieć nasrane w głowie?? Ze co przepraszam, płeć męska jakas lepsza jest? Co to w ogóle ma być, średniowiecze? Mój mąż na szczęście nie miał oczekiwań na chłopca
małaMyszka, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
dziewczyny mam pytanie za 100 pktów
macie jakieś pojęcie o cytomegalii? mojemu mężowi w sobotę wyszła cytomegalia z badań, tzn że aktualnie na nią choruje choc przeciwciała już ma bardzo wysokie (600) to nadal IGMy dodatnie (2,4). Z sercem na ramieniu poszłam dziś na badanie, przekonana, że też pewnie jestem/byłam chora ale całe szczęście nie. Dodam, że nie mam przeciwciał, nie przechodziłam tego przed ciążą więc przesrane
No i teraz kwestia czy mogę się nadal od niego zarazic? on najprawdopodobniej ma to już ok 3 miesięcy. Cały czas zaraża czy może już nie?... mąż mi teraz szaleje, że się wynosi z domu itp.
-
Ewa123 wrote:Hahaha to mu dowalilas
i bardzo dobrze, nie lubię takich ludzi
w ogóle u moich znajomych była sytuacja, że właśnie dziewczynka miała się urodzić i ten palant się obraził na swoją żonę, przez kilka dni z nią nie gadał. Wyobrażacie sobie jak trzeba mieć nasrane w głowie?? Ze co przepraszam, płeć męska jakas lepsza jest? Co to w ogóle ma być, średniowiecze? Mój mąż na szczęście nie miał oczekiwań na chłopca
Do siebie mogl miec pretensje on ja w koncu splodzil
Moj tez na poczatku byl nastawiony na syna i jak sie dowiedzial, ze corka to krecil nosem, a teraz to ciagle slysze co Julci kupi, co zrobi, gdzie zabierze
0na88, Ewa123, małaMyszka, psioszka11, bosa lubią tę wiadomość