SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Do siebie mogl miec pretensje on ja w koncu splodzil
Moj tez na poczatku byl nastawiony na syna i jak sie dowiedzial, ze corka to krecil nosem, a teraz to ciagle slysze co Julci kupi, co zrobi, gdzie zabierze
Mój wolał córę, a teraz już się nie może doczekać kiedy z synem będą mogli razem oglądać FC BarcelonęmałaMyszka, niecierpliwa, 0na88, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
hej brzuchatki
u mnie zaczał sie kolejny tydzień szkoły, wiec pobudka po 6, kurs do szkoły przed 8, szybkie zakupy, gotowanie, pranie, kurs do szkoły, obiad, zmywanie i dopiero usiadłam....niestety nie na długo, bo zaraz musze zawiesc Jule na zajęcia z tańców, wracamy przed 19...
w czwartek wyjezdzamy w bieszczady na długi weekend - pogoda ma dopisywac, wręcz ma byc gorąco...
dzis u nas 27 stopni, masakra...sandały poszły w ruch i spodenki rybaczki.
z okazji dnia dziecka zrobiłam Julci i Klarze frytki i nuggetsy domowe na obiadniecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Magda!!!!
Doprowadziłaś mnie do łez...
"powiedział 33 letni pasożyt siedzący od 5 lat na utrzymaniu swojej dziewczyny"
...i prawie do posiusiania w gaciory...
Wy też tak siusiacie???
magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
pisałyście wczoraj o wanienkach - ja przy córce miałam kupioną ta anatomiczną i byla masakra, dziecko nie chciało w tym byc, nie czuło sie bezpiecznie, pupa była w wodzie a całe plecki nad i bylo jej zwyczajnie zimno.
po tygodniu meczarni kupilismy zwykla wanienkę, na dno kładłam pieluszkę tetrową i malutka pokochała kąpiele.niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Amberla, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Oddzwonił powiedział że na te grzybki to wziąć Pimafucin (przepisał mi w razie czego jak do Grecji leciałam więc mam w domowej apteczce), wysokie leukocyty i crp nie są przez te grzybki. Zwykle L i CRP są podwyższone przez stany zapalne zęba,przeziębienia, czasem przez samą ciążę. Ogólnie te moje wyniki nie zagrażają ciąży więc mam być spokojna
no to jestem.
Niecierpliwa, babka z bloga ma luzackie podejście, ale czuje że jeszcze będzie chodziła zasrana tak jak i myw ciąży się inaczej nie da.
A ten tekst syn albo aborcja to słyszałam wczoraj na grilu..Koleżanka się mnie pyta- będzie syn, bo tak ładnie wyglądasz? ja że nie córeczka właśniea jej facet - o no to syn albo aborcja he he. na co ja spokojnie- powiedział 33 letni pasożyt siedzący od 5 lat na utrzymaniu swojej dziewczyny. Ależ buraki chodzą po tym świecie.
!
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mój wolał córę, a teraz już się nie może doczekać kiedy z synem będą mogli razem oglądać FC Barcelonę
bosa lubi tę wiadomość
-
Maz dzis pod wieczor chce skoczyc na basen, a ja przy okazji podskocze do biblioteki po jakas literature fachowa
Skonczylam ogladac 5 sezonow "Klamczuch" i musze jakos zorganizowac sobie czas do poludnia
Zamowilam w bibliotece 2 ksiazki "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy rok zycia dziecka", mam nadzieje, ze cos madrego tam wyczytam
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Mój na każdym meczu Barcelony tłumaczy mu ustawienie... Każdą akcję na boisku, komentarze itp... Już nawet powiedział, że musi schować w hermetycznym pokrowcu swoją koszulkę, żeby młody miał w czym oglądać mecze.
Mój się martwi, czy Messi jeszcze będzie grał jak junior będzie zainteresowany piłkąmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Laura jak tam????
A może to też te cholerne jelita do tego doszły, ostatnio nie stosowałam się do mojej diety i smażonego sie najadłam.
Ulżyły trochę skurcze, ale wzięłam kolejny magnez.
A i rano wzięłam espumisan i teraz z pół godzinki temu też.
Poczekamy jeszcze jakby ból w dole brzucha wrócił i skurcze do jedziemy na szpital.
niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Neyla, bosa lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny dziewczyny.... doczytałam was i teraz już z tego zapomniałam co której miałam napisać.
Najlepsze spóźnione życzenia dla solenizantek.
Euforia, super, że dalej w dwupaku. 1600 to już duży chłopak i możesz być spokojna
U nas oczekiwania na drugi były takie że będzie chłopczyk. Ale w sumie nawet jakoś Paweł nie płakał. Bardziej ja przeżywałam. On się śmiał, że jest damski krawiec.I w ogóle mówi, że dziewczynki są super. Kochane, przytulają się, bardziej rodzinne, później bardziej pamiętają o rodzicach. I faktycznie Paula nasza teraz taka pieszczocha się stała - tak kocha tatusia. Wczoraj rano jak przyszła do nas do łóżka jak wstała to przytuliła się do tatusia i chyba ze 20 minut tak z nim spędziła na przytulaniu, wtulaniu w niego, obejmowaniu go za szyje i jeszcze tak słodko mowila " Mój tatija" "Mój tata"Widziałam że jest szczęśliwy..
A u nas wczoraj leniwy dzień u rodziców. Pojechałam do CCC - kupiłam Pauli półbutki bo były przeceny 40% i sobie też półbuty - takie mokasynki biale - będą na jesień i wiosnę, Za wszystko nam babcia płaci - prezent na dzień dziecka
oprócz tego tata z Pawłem pomalowali łóżeczko drewniane Pauli na biało. Na dniach je wstawimy do pokoju. Super pasuje do mebli które kupiliśmy. No cud miód... tak się cieszęLampę też kupiliśmy. Dywan przyjdzie do 2 tygodni, to wszystko zaprezentuję. Ostatnio Paweł wchodzi do pokoju Pauli i taki zadowolony stwierdza - " No ale tu się pięknie robi". Hah - niech poczeka jak jeszcze jakieś rameczki na ścianę i litery z imieniem Pauli i jakaś lampka i pościel ( ale to w przyszłości) to już w ogóle będzie
Ja dzisiaj motorek w dupie - mnóstwo rzeczy zrobiłam - a miałam się oszczędzać. Kupiłam na placu truskawki - już zjadłam i ja i Paula i babcia. Mniam - całe 2 kg. Teraz P. wróci z pracy to zrobimy koktajl. Obiadek się robi. A na jutro kupiłam kalafiora - będzie jak znalazł z ziemniaczkami jajkiej i kefirkiemDo tego ogórki - Pawel zrobi małosolne i kupiłam RABARBAR - tak mnie skusiłyście, że w Boże Ciało zrobię jakieś drożdżowe z nim;) W Boże Ciało zrobimy też sesję ciążowo rodzinną ;)Oby było ładnie.
Dziś przyszedł kurier przywiózł leżaczek 3w1 Tiny Love. A że nie mogłam się doczekać powrotu P. z pracy to sama złożyłam i pięknie stoi
Ech spadam dopilnować obiadkuCO by mi ziemniaczki nie wykipiały
niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, mamasia, Laura, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30f49344a8e6.jpg
No i gotowe!!!
Tylko jeden niedrapek mi zaginął...Laura, magda sz, niecierpliwa, lys, Paula_071, mamasia, Martucha86, KasiaeN., Migotkaa, Y, psioszka11, bosa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mój się martwi, czy Messi jeszcze będzie grał jak junior będzie zainteresowany piłką
Paula_071, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja tez dziś mam motorek w tylku
2 prania, prasowanie, gotowanie, zakupy. Teraz w końcu odpoczywam. Chyba ta pogoda dała mi kopa energetycznego. Uwielbiam lato, chociaż pewnie za jakiś miesiąc z wielkim brzuchem inaczej będę mówić
małaMyszka, niecierpliwa, Y, bosa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Przyszły właśnie spodnie lniane, które kupiłam na allegro. Hmmmm jedne od razu do szafy na - po ciąży, ale drugie pasują idealnie
Nie lubię kupować on line, właśnie dlatego.
Czekam jeszcze na cyckonosz. Kupiłam wczoraj. Jak będzie dobry, to kupię od razu drugi taki sam. Ja okaże się, że jest za mały albo za duży, to wezmę inny rozmiar.
No... Podwieczorek zżarty... Idę na piśku z małą...Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pospalam.
Jakos nic mi sie nie chce.
Laura ciesze sie ze juz lepiej
Przez tego wodnika jader moj lekarz byl pewny w 100% ze spodziewam sie dziewczynki bo siusiak byl calkowicie podwiniety i nie bylo go widac. Wodniak byl duzy. Podwijalam jajeczka i siusiaka do gory w pampersie i zeszlo.
Jesli ktos tego nie robi to pozniej leczy sie operacyjnie.
Wazne zeby od poczatku o tego wodniaka zadbac.Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość