X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ macie wenę od rana :) u nas burzowo co na mnie w ciąży wyjątkowo działa i jestem absolutnie nie do życia. biorąc po uwagę, że mieszkam w górach i tu jet burzowo przez większość lata to może być leniwy okres. aby nie.
    Miru trzymaj się dzielnie i myśl o tych wszystkich dziewczynach, które dają radę i Ty też dasz!
    trzymam kciuki za wizytujące i wszystkim z bólami życzę, żeby szybko wszystko przeszło :)

Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ja kupiłam takie i takie, szykuje sie na SN ale nie wiem czy będzie mi się chciało prac te wielorazowe więc kupilam tez jednorazowe

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to wytlumaczyc ze o 4 rano mam wiecej powera niz o 12?

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boziulku kochana...
    Poszłam do sklepu po zakupy do obiadu, do sklepu mam równo 600m.
    Gorąco jest u nas i jak juz wracałam to miałam spuchnięte palce i..spociły mi się pachwiny ! :o

Kurcze..bedzie ciezko oj bedzie...

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam symulacje zakupow aptecznych i wyszlo 206 zl o zesz ty orzeszku moj no coz jak trzeba to trzeba
    Plus dzisiaj na allegro poszlo 140 zl na same pierdoly a to zawieszka i pojemnik do smoczka a to moskitiera do wozka bo nie mialam w komplecie a to zdecydowalam sie na otulaczek bo wszystkie spiworki byly za grube na lato jak dla mnie a to grzechotka na raczke a to skarpetki z grzechotka ( no nie moglam sie oprzec ) i poszlo

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolina ja mieszkam na trzecim i pol pietrze bez windy wchodze po schodach z jednym przystankiem sapie jak lokomotywa a poce sie jak kurczak na roznie wiem co czujesz :-)

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wróciłam ze sklepu, oczywiscie nie było mnie 1,5 godziny ale zostałam na plotkach u kolezanek, a sklep 200 m od bloku ha, i z obiadme jestem w czarnej dupie:D

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podklady na lozko jakiej wielkosci kupujecie???

Jak ja mam robic te zakupy apteczne jak nie wiem co mi bedzie potrzebne :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:51

• Laura Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za porady dietetyczne :)
    Apaczka ja uwielbiam właśnie truskawki bez cukru takie naturalne :)

Własnie się zarejestrowałam na piatek do poradni.
    Będę spokojniejsza.

apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    A podklady na lozko jakiej wielkosci kupujecie???

Jak ja mam robic te zakupy apteczne jak nie wiem co mi bedzie potrzebne :(
    no ja też jeszcze nie mam aptecznych i tez nie wiem jakie podkłady i podpaski czy co hmmm

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• lys Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj mam duszności, do 3 rano nie mogłam przez to zasnąć.
    Brzuch czasem mi twardnieje, ale nie jest to bolesne, więc się tym nie przejmuję. Miałam dziś jechać do laba zrobić badania, ale przez tą zarwana noc spałam prawie do 12. Jutro już muszę jechać koniecznie, bo w piątek wizyta. Ciekawe jak dzidzia urosła.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 1 stronie jest lista co większość z nas zamawiała także popatrzcie sobie może łatwiej będzie z tymi zakupami :)
    Podstawowe zakupy w gemini to 200 zł, chyba każdej wyszło podobnie. no taki lajf, ale jak trzeba to trzeba. Spadam do Pepco, mam nadzieje ze nie przyjdzie w tym czasie pocztex z kolejną paczką.

Laura, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na drzemke albo kawe ale raczej wybieram to pierwsze ;-)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.hospital.com.pl/index.php/2013-08-01-13-56-28/najczesciej-zadawane-pytania

Dziewczyny szpital, który wybrałam wszystko dokładnie opisuje, co zabrać do porodu.

Zerknijcie sobie.

Jest nawet podana wielkość podkładów. ;-)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Na 1 stronie jest lista co większość z nas zamawiała także popatrzcie sobie może łatwiej będzie z tymi zakupami :)
    Podstawowe zakupy w gemini to 200 zł, chyba każdej wyszło podobnie. no taki lajf, ale jak trzeba to trzeba. Spadam do Pepco, mam nadzieje ze nie przyjdzie w tym czasie pocztex z kolejną paczką.

Bez tego w ogole nie ruszylabym z miejsca, ale nie wiem ile sztuk czego pokupowac

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Dobrze, że mój mąż tego nie widzi bo ja wydałam 340 zł.. Nie wiem jak to sie stało bo korzystałam z listy ma pierwszej stronie ;-) Ale CHYBA mam już wszystko ;-)
    Faktycznie zaczyna się robić ciężko! Trasa, która kiedyś pokonywalam bez żadnego problemu dzisiaj była dla mnie mega wysiłkiem. Teraz leżę i nie mam siły ani pomysłu na obiad.. Chyba później zrobię naleśniki z truskawkami i już :)

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pospaliśmy.Jak dobrze,że w sypialni chłodek i cień. Ależ nam się spało. Teraz wróciłam z Fado- uff uff ugotować się idzie dzisiaj, a miałam krótkie spodenki i koszulkę na ramiączkach. W ogóle w ciąży gorąco, a co dopiero przy tych temperaturach!
    Ja powera mam też od 6 rano, jest w miarę przyjemnie i dlatego wszystko teraz robię z rana. A ok 11-12 idę spać albo mam lenia.
    Leon dziś leniwy,ale może przez tą pogodę?!

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie już po burzy, grzmoty niesamowite.

Na obiad młode ziemniaki, pierś w panierce, sałatka.
    A w piekarniku serniczek. :-)

Niecierpliwa zerknij sobie na link, który kilka postów wcześniej dodałam, będzie Ci łatwiej.

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wróciłaś już, jak na tych Klinikach?

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam Was.
    Kupiłam sobie truskaweczki, zaraz umyję i pojem troszkę. U nas tez upał, zmęczona wróciłam okropnie. teraz musze posiedziec i odpocząć. Ja też czekam z zakupami aptecznymi. Powiem wam, ze ja juz naszego zusu nie ogarniam. wszystkie zwolnienia miałam mniej więcej wystawiane na trzy tygodnie. Bez przerw. Dostawałam od nich raz około 300 zł, raz około 120. Wczoraj dostałam nagle uwaga : 35 zł!!!
    Za co? Za kiedy? Nie dojdę. masakra jakaś.

niecierpliwa wrote:
    Kurde caly czas odwlekam te zakupy apteczne, chyba pora zmierzyc sie ze swoimi lekami i sie z tym uporac. Do cesarki jakie majty kupic te wielorazowe czy jednorazowe??
    Wiesz co, ja kupowałam jednorazowe, bo jednak po cesarce tez leci, przekręcaszsię na tym łóżku, nie zawsze wszystko jest na miejscu, a prac w szpitalu.... sorki, ale to była ostatnia rzecz, na jaką miałam ochotę. Wywalałam i już. A do domu kupiłam sobie takie na duży tyłek, ale niskie, no i tanie, żeby w razie czego nie szkoda było wywalić.

niecierpliwa, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

201508091565.png
‹‹ 1161 1162 1163 1164 1165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ