SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam kopa. Ogoliłam nogi, wykąpałam się, wstawiłam pranie, włączyłam żelazko, nastawiałam obiad, zjadłam śniadanie.
Wróciłam z warzywniaka mokra jak szczur. Też nie mam w czym chodzić. W sukienkach wyglądam jak słonica, myślę nad krótkimi spodenkami i panelem... Mam w nosie, że ktoś będzie komentował moje uda, tłuszcz, cellulit, bladość... Ugotować się idzie!
Też bym wolała takie 23-25 stopni, bo dzisiaj o 9 było już 23 i prawie się usmażyłam.
Jest postęp!!!! Uwaga!!! Odpaliłam kompa...Laura, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień
Powiem Wam ze ja nie czuję tego upału, od poniedziałku nie wychodziłam z domu.
Wczoraj nawet założyłam polar bo wydawało mi się zimno, a upały są niesamowite ponoć
Ale coś czuję że wieczorem wybierzemy się do teściów posiedzieć w ogródku, czuję się lepiej to mogę jechać się dotlenić i poczuć trochę tego upałku.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pościel przyszła
zaraO przymierze do łóżeczka
Przywiózł mi ten sam kurier co kiedyś mebli nie chciał wnieśćJak mnie zobaczył to jakbym duchem była heehhe a jaki milutki był- ooo widzę że pani jeszcze w dwupaku, no to powodzenia życzę i szczęścia...
psioszka11, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Myszka, gdzie tak pada?
U nas masakra. Zrobiłam właśnie obiad, upiekłam się razem z kotletami:)
Ale już z głowy,bo po wizycie jadę z mężem do pracy zawieźć zwolnienie i pogadać trochę z ludźmi,bo nie byłam tam od marca-mąż zawoził zwolnienie.
magda sz, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Już wrzucam
Pościel trzeba wiadomo przeprać i przeprasować. Poduszki wcale nie są napakowane, zdjęcia aukcji a rzeczywistość to dwie różne rzeczyale mi to akurat odpowiada. Na zdjęciach poduszki są tylko oparte, nie wiązałam ich więc sądzę że jak się je przywiąże do szczebelek to zajmą jeszcze mniej miejsca. Wg mnie jest ok, pewnie dokupię jeszcze poduszki jak Maja będzie starsza żeby po całości łóżeczka było.
PS. Jednak przemaluje tą ścianę, już mi nie chodzi że nie pasuje do pościeli ale w ogóle do tego koloru ciężko dopasować cokolwiek. Zwyczajnie mnie teraz denerwujeTo tylko jedna ściana, kupimy jakąś delikatniejszą farbę z różem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:17
psioszka11, niecierpliwa, mamasia, Laura, Paula_071, Martucha86, małaMyszka, kasiuleek, lys, Weridiana, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
faktycznie za oknem lato
ja dostałam wezwanie z ZUSu na kontrolę, przeczytałam właśnie w necie opinie o kobiecie która ma ją przeprowadzać (lekarz konsultant) i wygląda na to,że kobieta nie umie zrobić usg, nie rozpoznaje ciąży obumarłej, jest zagorzałą przeciwniczką L4 (ciężarnej z bólami brzucha w 35tc. powiedziała na kontroli,że jest zdolna do pracy i zawiesiła jej L4)...
trochę jestem przerażona, bo nie wiem jak z kimś takim rozmawiać, jak ona ma takie podejście to argumentów żadnych nie przyjmie
śmiać mi się chce, że ZUS sobie wybrał dobrą osobę.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Psioszka właśnie oglądam w necie farby, ja myślę że jakiś odcień różu delikatniejszy kilka tonów od tego co jest- teraz jest pomarańczo róż-bliżej nieokreślony. W ogóle na próbnikach wyglądał inaczej a na całej ścianie inaczej no ale mieliśmy dość remontu i już tak zostało.
A no i miałam brać pościel tą mniejszą wersję ale wzięłam większą, w sumie dobrze bo jak widzicie nie trzeba teraz falbanki maskującej, przez pierwsze miesiące dziecko będzie pod kocykiem/śpiworkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:33
małaMyszka lubi tę wiadomość