SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry od rana piekna pogoda i temperatura tez juz wysoka w sumie nie spie od 5 bo moja kicia zaczela mi stekac nad uchem ze chce pieszczotek lobuz maly dwa razy podrapalam i spokój
my dzisiaj idziemy do znajomych maja poltoraroczna core podobno mam dostac jakies gadzety a jutro grill a w poniedzialek wizyta
w sumie myslalam ze dzisiaj jest poniedziałek juz dni tyg mi sie myla
Milego dzionkamałaMyszka, lys, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 31 tyg.
Śniadanko zjedzone, herbatka czeka, praca odpalona i biorę się za robotę. Może uda mi się napisać chociaż część pierwszego rozdziału...
Muszę się przejść do piekarni tylko po świeży chlebek, bo jutro na 8 mam zajęcia i śniadanie się przyda...Martucha86, lys, kasiuleek, mamasia, Maniuś, Laura lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Wczoraj rozpoczęłam 29 t.c. Aaaaa!
Leżę sobie na kanapie i ciesze się z kopniaczkow mojego synka
Ja bym już chciała, żeby weekend się skończył i żeby był już wtorek. Wtedy mam wizytę.
Co dziś będę robić? Odpoczywać w ogrodzie.
Dziewczyny piękne zdjęcia!
Miłego dnia!Martucha86, lys, kasiuleek, niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Czesc:)
Ale ladne mamusie mamy:)
Ja dzisiaj az sie obudzilam tak Pola sie rozciagala,to juz nie sa kopniaki tylko rozciaganie,a to czasami az boli:o
My jedziemy dzisiaj nad jezioro,wracamy jutro:)lys, niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
ale miałam wczoraj wieczór/noc - drapałam się jak szalona, wszystko dosłownie mnie swędziało, żaden balsam/oliwka/masło shea nie pomagało... więc wchodzę na neta i szukam info czemu tak jest i okazuje się, że to może byc jedna z normalnych dolegliwości III trymestru... ożeż! mam nadzieję, że to jakaś jednorazowa akcja była a nie, że teraz codziennie będzie mnie męczyc...
Miłego dnia dziewczynki, odpoczywajcieniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
witam:)
Fajne zdj kobietki:) ja tez planuje pare zdj, ale chyba nie przy tych upałach...pod koniec dnia tych upałów czuje z emam oczy zapuchnięte normalnie...
Dziś tesciowa zaprosiła na obiad, wiec mam wolne, zrobie tylko pranie i moze ogarne troche dom to jutro bedzie spokoj:)
Siedze i tylko czuje jak sie z cyców leje, dokladnie tylko z prawego, Wy tez tak macie?
http://allegro.pl/lekkie-spodenki-haremki-pod-brzuszek-rybaczki-s-l-i5415055724.html znalazłam sobie takie, zamówie bo nie sa krótkieManiuś, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Moj synek dzisiaj z rana daje czadu. Ostatnio czesciej sie prezy, wypina i rozciaga, a dzis... Caly brzuch faluje z prawa na lewo, do gory i w dol, wszystko podskakuje. Dyskoteka na calegoHehehe smieszne to uczucie, czasami bolesne ale cieszy jak nie wiem co.
Ofka takoe drzenie brzucha, to prawdopodobnke czkawka.
Mnie szczesliwie z cycykow nic sie nie leje, czasami pot, ale to bardziej pod cyckami
Dziewczynki zdjecia macie przepiekne. My wczesniej myslelismy o bardziej profesjonalnej sesji brzuszkowej, ale jak ogladam co proponuja u nas w okolicy, to czesc zwyczajnie mnie poraza. 2-3 fajne ujecia, a reszta to porazka. Mam dobry aparat, pogadam z kims, troche pocykamy, z pewnoscia uda sie wybrac kilka ciekawych ujecmamasia, Maniuś, małaMyszka, lys, niecierpliwa, Laura lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A co z Katarka???? Dawno sie nie odzywala
Dzięki za pamięćMało tu bywam ostatnio, korzystam z pięknej pogody, piorę, prasuję, odpoczywam, mało czasu na forum.
Wczoraj spędziłam z Mężem super dzień w UstroniuWrzucam wam jedną fotkę
http://www.iv.pl/images/70611795061389646351.jpgMigotkaa, Amberla, mamasia, magda sz, Cassie, aaaaga, Martucha86, Paula_071, Maniuś, gianna88, Weridiana, małaMyszka, lys, niecierpliwa, Laura, kasiuleek, Y, witaminkab, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Migotka mi sie na poczatku laktacji lalo tylko z jednego ale teraz juz po rowno takze spokojnie, czasem mam nawaly ze leje sie tak ze spie we wkladkach, czasem mniej to bez wkladek i budze sie w mokrej koldrze bo przycisne przez sen. Najbardziej leje po karmi, takze odstawilam zdradzieckie piwo:)
Ambrela wiecej fotek prosimyta zajawka wyglada bardzo zachecajaco zeby zobaczyc wieecej.
Mnie kusi na taka naga sesje w czerni i bieli ale kto mi zrobi:/ wolalabym znajoma osobe ale przed szwagrem fotografem sie nie rozbiore przecie.
Lece po owocki do sklepu bo juz mnie kusi na czekolade i musze zaspokoic glod cukrowyPaula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Podczytuje was cały czas
dzis dokupiłam koszule ciazowe , jakies pierdoly i znow 300 zł pooooszło.
byłam u tego neurologa wszystko jest ok wiec kamień z serca .
U nas tez zaduch okropny , na szczęście w pracy jest klimatyzacja pracuje juz tylko do czwartku ( wtedy bedzie moja gin i kooniec ).
Miłego dnia brzchatki
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Ofka z tymi wibracjami tez tak mam, mam czasem wrażenie jakby ktoś "grał" na naprezonym sznurku, strunie haha
jeśli chodzi o wyciekajacy pokarm to wydaje mi się ze jest to pozytywny objaw.
Ja tego nie miałam, teraz tez nie mam jednak jak się później okazało mam zwężone (czy za wąskie) kanaliki mleczne i chociaż mleko się produkuje, nie wycieka. W pierwszej ciąży miałam nawał pokarmu, piersi kwadratowe i ani kropli na staniku. Nabawilam się zapalenia. Chociaż faktem jest ze nikt mi wtedy nie poradził, że muszę "wycisnąć" trochę pokarmu, włożyć cycki do miski z gorącą wodą itd. Nie wiem jak teraz ale wtedy nie było żadnej informacji i pomocy na temat karmienia w moim szpitalu (forum tez nie było
Ja miałam ręczny laktator avent i niestety nie sprawdził się tzn.odczuwalam ból przy ściąganiu i ręka bolała od pompowania . Dlatego teraz bardziej sklanialabym się ku elektrycznemu. Tutaj bardzo dobre opinie ma Medela. Zobaczę na razie nic nie kupuję.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Dzien dobry,
Moj synek dzisiaj z rana daje czadu. Ostatnio czesciej sie prezy, wypina i rozciaga, a dzis... Caly brzuch faluje z prawa na lewo, do gory i w dol, wszystko podskakuje. Dyskoteka na calegoHehehe smieszne to uczucie, czasami bolesne ale cieszy jak nie wiem co.
Ofka takoe drzenie brzucha, to prawdopodobnke czkawka.
Mnie szczesliwie z cycykow nic sie nie leje, czasami pot, ale to bardziej pod cyckami
Dziewczynki zdjecia macie przepiekne. My wczesniej myslelismy o bardziej profesjonalnej sesji brzuszkowej, ale jak ogladam co proponuja u nas w okolicy, to czesc zwyczajnie mnie poraza. 2-3 fajne ujecia, a reszta to porazka. Mam dobry aparat, pogadam z kims, troche pocykamy, z pewnoscia uda sie wybrac kilka ciekawych ujec
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Wiecie co, jestem totalnym beztalenciem, leniem śmierdzącym i totalnym debilem.
Nie napisałam rozdziału. Na 16:30 mam seminarium, ale chyba napiszę maila do promotora, że mnie nie będzie.
Tylko co mam napisać? Pomóżcie! Przecież nie napiszę mu, że jestem leniem... pomocy...
Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość