SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie położna na SR apelowała żeby nie brać używanych (po siostrze, kuzynce, koleżance) laktatorów, bo nie idzie ich porządnie wysterylizować. Że jak kogoś nie stać, to najlepiej samemu ręcznie ściągać pokarm.
Taki artykuł znalazłam: http://www.mlekolandia.pl/Porady-Czy+kupno+u%C5%BCywanego+laktatora+jest+dobrym+pomys%C5%82em+-72-n
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Naszlo mnie na slodkie i przypomnialam sobie, ze mam skitrane, uwaga, pierniczki z Bozego Narodzenia. Troche mnie na swieta ponioslo z ciasteczkami, pozniej ochota na nie przeszla, pozamykalam do pudelek i teraz sie za nie zabralam. Balam sie, ze beda sie nadawac tylko do kubla, a jednak sa przepyszne, takke mieciutkie. Dziubusiowi posmakowaly, bo zaczal skakac
I na moim ogrodku nareszcie sa truskawki, takie prosto z krzaka nagrzane w sloncu hmmmm
Idzie lato - jeszcze rroche i bedziemy wyjadac boroweczki mniam.Paula_071, małaMyszka, Weridiana, lys, Laura lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Cześć Dziewczyny!
Wiecie co, jestem totalnym beztalenciem, leniem śmierdzącym i totalnym debilem.
Nie napisałam rozdziału. Na 16:30 mam seminarium, ale chyba napiszę maila do promotora, że mnie nie będzie.
Tylko co mam napisać? Pomóżcie! Przecież nie napiszę mu, że jestem leniem... pomocy...
Ale wiesz, że to nie jemu ma zależeć na obronie?Jemu to rybka, nie ma z tego żadnej dodatkowej kasy, ilość obronionych studentów do niczego się nie liczy. Nie masz co wymyślać, jak nie chcesz, to nie piszesz i tyle;)
małaMyszka, 0na88, 0na88, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ale wiesz, że to nie jemu ma zależeć na obronie?
Jemu to rybka, nie ma z tego żadnej dodatkowej kasy, ilość obronionych studentów do niczego się nie liczy. Nie masz co wymyślać, jak nie chcesz, to nie piszesz i tyle;)
-
My nic nie piszemy bo upały i dogorywamy
Rozłożyliśmy Pauli basen przed domem i tapla się
I wypoczywamy!
Zdjecia muszę uporządkować żeby pokazać kilka. Ale wstawię jeszcze jedno bez obróbki
Z moją kochaną córcią
Martucha86, lys, Weridiana, magda sz, 0na88, 5ylwia, małaMyszka, Katarka, mamasia, gianna88, Maniuś, aaaaga, niecierpliwa, Andzia 34, Paula_071, kasiuleek, Laura, Y, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Malamyszka, z uwagi na okoliczności natury osobistej z przykrością muszę poinformować ze nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu, konsultacji itp.
bardzo proszę o przełożenie, ustalenie terminu na dogodny dla Pana - coś takiegomagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kłaniam się po wizycie
Dzidzia waży 1589g, , na podstawie wymiarów wiek ciążowy to 30t3d.
Nawet udało się cyknąć fotkę fragmentu twarzy, ale standardowo mała trzyma rączkę przy buzi. Może następnym razem pokaże całą buźkę
A ja przytyłam i ważę 61,2kg, czyli 11,2 na plusie...Weridiana, magda sz, małaMyszka, Katarka, mamasia, gianna88, Maniuś, Martucha86, aaaaga, niecierpliwa, Paula_071, kasiuleek, Laura, Magd, Y, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Iys gratuluję
piękne maleństwo
Amberla ślicznie wyglądacie , a te drzewka w tle to twoje dzieło ? Imponujące, ja jestem początkującym ogrodnikiem no i ogródek mały ale podobno mam rękę do kwiatów więc moze kiedyś też się pochwalę pięknymi tujamilys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka nie panikuj, jak pisałam licencjata to 1 rozdział (24storny) pisałam ze 2-3 tyg. To jest najgorszy rozdział bo trzeba przepisywać własnymi słowami czyjeś książki. Nie da się tego zrobić tak szybko, koleje rozdziały pisze się znacznie "przyjemniej". Myślę że na roku będzie 90% takich jak Ty że prawie nic nie napisali, jesteś w ciąży, masz swoje prywatne życie to inna bajka niż mają studenci dzienni którzy nie mają żadnych większych obowiązków. Mój promotor się śmieje ze mnie że z dzieckiem będę wpadać na konsultacje jak tak dalej pójdzie. Promotorów to nie interesuje -to Twoja sprawa kiedy się obronisz. Ja planuje do porodu oddać pracę mgr do sprawdzenia a obrona to jakoś pozna jesień. Wiem że głupia jestem że nie zrobiłam tego wcześniej i obrona przed porodem ale jakbym tfu tfu urodziła przed czasem to mam wszystko dla dziecka a tak to nie miałabym nic bo bym 99% uwagi na tego mgra poświęciła.
Wiecie jakie jeszcze plusy bycia w ciąży? Chciałam kupić ciastko w sklepie, babka sie pyta jakie- ja mówie że sernik Izaura a ona tylko kiwa głową że - Niee. Powiedziała że ciasta są u nich od środy rano więc piekli je we wtorek to nie ma co ryzykowaćdobre kobiety
Ofka mi też telefon dzwoni w brzuchu, taka wibra- śmieszne uczucie, lekko łaskocze ale to chyba normalne.Weridiana, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Myszka ty pisz to dziadostwo , bo po porodzie czasu w ogole nie bedzie - a szkoda przejść studia i sie nie obronic . Wiem ze licencjat czy magisterka to zmora.. ale póki malucha nie ma na swiecie zacisnij zęby , obrona to formalnosc- najgorzej znaleść czas i zmobilizowac sie do napisania tego .
-
Weridiana tak właśnie to jakoś ujmę, dziękuję.
Magda no właśnie, nie chcę mu podpaść, bo facet jest zajebisty, ale wymagający. Każde zapytanie na maila trzeba poprzedzić Szanowny Panie Doktorze, a zakończyć Z poważaniem... ma jakiegoś bzika na punkcie mailingu i tyle... nie uznaje tego jako luźne i szybkie przekazanie informacji.
Ja to w ogóle mam plan napisać całość do sierpnia i wiem, że dam radę to zrobić, ale ogarnąć początek to masakra jakaś. No nic, napiszę mu jakoś grzecznie, że mnie dzisiaj nie będzie. Jutro mam rano egzamin z nim, to się pouczę, a pracę napiszę do 26 czerwca, bo wtedy jest kolejne seminarium...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Chyba wszyscy maja bzika na punkcie przywitań , ja do swojego napisałam kiedys wiadomość rozpoczynając ją od "Witam"
po czym dostałam odpowiedź :
wita to sie gości domu ,ewentualnie znajomych w pubie .
oj jak go zwyzywałam w myslach to mojemagda sz, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Chyba wszyscy maja bzika na punkcie przywitań , ja do swojego napisałam kiedys wiadomość rozpoczynając ją od "Witam"
po czym dostałam odpowiedź :
wita to sie gości domu ,ewentualnie znajomych w pubie .
oj jak go zwyzywałam w myslach to moje