SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A i skoro tak tu sukienkowo to i my sie pokazemy
a co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:23
aaaaga, psioszka11, mamasia, Neyla, Laura, niecierpliwa, lys, Cassie, Martucha86, małaMyszka, magda sz, Y, gianna88, maaadzik1207, kasiuleek, 5ylwia, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lys skoro się nie opalałaś to te zmiany na twarzy to od hormonów- ostuda czy jakoś tak. To się często zdarza.
Pytałam się mojej sis położnej o te filtry, mówiła że jak już po 1 miesiącu można stosować bo noworodka się nie wystawia na słońce. Spacerki, siedzenie na ławce z karmieniem TYLKO w cieniu. Buzkę przesmarować zwykłym kremem nawilżającym ale to bardziej od wiatru. Jakbym rodziła w maju/czerwcu to całe wakacje przed nami więc słońca się nie uniknie ale pod koniec wakacji to faktycznie nie wiem czy jej sens kupować te filtry- przecież to jest chemia a noworodek ma bardzo cieniutką skórkę i to wszystko się wchłania.niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Lys a może to naturalne plamki od zmian hormonalnych, często występują takie przebarwienia.
http://www.forumginekologiczne.pl/porada/ciemne-plamy-na-twarzy-w-ciazy/2992.html
hmmm sama nie wiem, pojawiło się dopiero teraz kiedy takie upały są, więc powiązałam to ze słońcem, ja generalnie blada jestem ale mam jednak niejednorodny koloryt skóry, cienie wokół oczu, pieprzyki i jakieś tam piegi, ale nie za dużo, a to przebarwienie pojawiło się na lewym policzku w okolicy ust
heheehe z mojego opisu wynika, że wyglądam jak maszkaraale nie jest tak źle
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Witam sie w 30tygodniu ciazy :o szok jak ten czas leci!!!
U Nas tez goraco, nie mam najmniejszego pomyslu co ugotowac...
Siedze sobie na kanapie z paczka cukierkow toffie.
Milego dniaMartucha86, małaMyszka, lys, Laura, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość
-
A ja z teściem znowu... Oj kiepsko widzę ten dzień... Mimo że widziałam go wczoraj na wieczór, dzisiaj prze śniadaniu i dopiero teraz ... A już zdążył mnie wku****
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki. Ja od dwóch dni używam lekko brązującego balsamu do ciała - po dwóch razach już widzę fajny kolor. Już nie straszę białymi nogami
Wczoraj z nudów znalazłam coś takiego
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html
sprawdzałam całą moją i męża rodzinę.
U nas wyszło 50% szans, że nasza dzidzia będzie brązowooka.
Miłego popołudnia!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wczoraj myślałam, że będę gryźć, jak jeszcze jedna osoba będzie mi życzyła miłego weekendu. Dziś wprawdzie cudowny, wolny dzień, spałam do 10-ej i potem jeszcze trochę, ale jutro mam zajęcia i w sobotę i muszę się na nie przygotować i jeszcze napisać pytania na egzamin. Ale to jeszcze tydzień z hakiem, a jak się tylko skończą zajęcia, to spadam na zwolnienie.
Miłego popołudnia wszystkim!małaMyszka, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
O jak tu dzis cichutko
Dobrze, nie mam duzo do nadrabiania
Ja od 7 rano urzeduje w ogrodzie, wiekszosc dnia przelezalam na hustawce, a maz tylko przestawial parasol zeby slonko na mnie nie swieciloAlez sie zmeczylam tym lezeniem
aaaaga, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy w Międzyzdrojach. Piękna pogoda
)) Podróż minęła błyskawicą, chociaż zatrzymywaliśmy się co godzinę żeby mogła się przejść. Wchodzę na fb i co widzę? Kolega z mojego departamentu jest też w Międzyzdrojach! Ciekawe czy uda mi się nie wpaść na niego. Wolałabym, żeby mój szef nie wiedział, że jestem nad morzem.
magda sz, Cassie, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
hej hej!
co za dzień, tak gorąco, że cały dzień spędziłam w cieniu szukając wiaterkua i tak widzę, że słońce mnie złapało bo ramiona lekko czerwone:)
Magda dziękuje za informację5cm to nie dużo więc jestem przekonana do zakupu:) takie ochraniacze wydają mi się fajną opcją, zawsze można wyjąc jakiś, ułozyc inaczej:)
lys mi też się plamka pojawiła na twarzy - dokładniej taka linia brązowa nad ustami, trochę jak taki mały wąs to wygląda hahaha z tym, że ja cały czas smaruję buzię filtrem 50... więc albo to działanie hormonów albo hmm zjadłam krem?
Teściu pstryknął nam dziś parę fotek w ramach sesyjki brzuszkowej i w szoku jestem jak wyglądamw sukience odciętej pod cyckami wydaję się taka mega szeroka jak słoniu
w lustrze jakoś tego nie widziałam aż tak
lys, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
A my już wracamy do domku. Napisałam uwaga! 2 cale strony pierwszego rozdziału!!! Jutro na 16:30 muszę być na seminarium. Może uda mi się coś dopisać i nie będzie wstydu.
M. jutro do pracy jedzie, a ja w sobotę i niedzielę mam zajęcia, są w takich godzinach, że można się wkurzyć...Weridiana lubi tę wiadomość
-
To my z dzisiejszej sesji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b54c65011ee.jpgPaula_071, niecierpliwa, magda sz, lys, Cassie, mamasia, Maniuś, witaminkab, Neyla, Y, Martucha86, gianna88, Amberla, maaadzik1207, ainer85, małaMyszka, kasiuleek, Weridiana, aaaaga, 5ylwia, Migotkaa, rybka1988, 0na88, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Laura cudownie wygladasz, a sukienka rewelacja- skad ja wzielas?
My wracamy z drugiej plazy dzisiaj, caly dzien towarzysko mega, jutro tez tak mam. Jak przyszedl wozek to naumawialam spotkan ze znajomymi bo czuje ze to ostatnie chwile wolnosci, pozniej wszedzie z wozkiem z lokatorka
Kochane macie ta ostude skoro kolo ust sie zrobilo przebarwienie, poczytajcie o tymw wiekszosci samo mija ale czasem trzeba pomoc.
Padam na twarz mimo 2 godz drzemki w tralcie dnia.Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Laura cudownie wygladasz, a sukienka rewelacja- skad ja wzielas?
My wracamy z drugiej plazy dzisiaj, caly dzien towarzysko mega, jutro tez tak mam. Jak przyszedl wozek to naumawialam spotkan ze znajomymi bo czuje ze to ostatnie chwile wolnosci, pozniej wszedzie z wozkiem z lokatorka
Kochane macie ta ostude skoro kolo ust sie zrobilo przebarwienie, poczytajcie o tymw wiekszosci samo mija ale czasem trzeba pomoc.
Padam na twarz mimo 2 godz drzemki w tralcie dnia.
Sukienkę dostałam od siostry. Wiem kolory ma fajnemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Faktycznie dość tu dziś cicho, widać że wszystkie brzuchatki odpoczywają ☺
Aska87 tak następne zajęcia są we wtorek. Zapomniałam przekazać to mamie,ze przez 3 miesiące ma zajwcie, ale jutro się z nią widzę to jej powiem ciekawe co powie.
u nas dziś pogoda super, bo nie upalne i lekko zachmurzenie i wiatrem wiec spacerki o grill u teściów.
Tak mam zajęty weekend, że może mnie nie być kilka dni wiec jakby się tak zdarzyło to odpoczywajcie i wczasujcie się zdrowo i spokojniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My dziś sesje robiliśmy. Nawet nie przypuszczałam, że w domowych warunkach może wyjść taka fajna. Jestem zachwycona
Tyyyle super zdjeć... Będę miała w końcu co w ramki oprawić
Najbardziej podobają mi się mojej Pauli
A tu wam załączę jedno moje na wesoło
Edit: Te zdjęcia mają taką fajną jakość, że nawet nie trzeba ich poprawiać w programach graficznych. Choć czasem żałuję, że nie mam photoshopa bo można by zawsze coś wygładzić podkręcićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:09
Laura, Paula_071, Maniuś, maaadzik1207, ainer85, mamasia, Cassie, małaMyszka, kasiuleek, lys, Weridiana, niecierpliwa, Y, aaaaga, gianna88, Martucha86, 5ylwia, rybka1988, magda sz, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny