SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Magda dziekuje
Rozmawialam z mama i decyzja podjeta;)
Baby design husky:)
Ogladalam go wlasnie z mama i mama od poczatku mowi zenajbardziej jej sie podobal i najfajniej sie prowadzilo:)
Widze wlasnie dziewczyne z adamex pajero,jejc ale on duzy,w sklepie wydawal sie mniejszy:p
jeszcze tylko nie wiem czy weźmiemy ten z 2014 czy 2015 roku. Różnica w cenie nie jest jakaś kosmiczna, więc kwestia wyboru i zamawiam po 18 czerwca, po wizycie...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Ja mam takiego dzidziusia, bez zapachu dzidziusiowego:
http://www.pollena.com.pl/class/lib/fotothumb/fotothumb.php?pic=../../../gallery/137777262083.18.41.1370.jpg&w=380&h=550&prop=4&water=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:44
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No Lupo ma zgrabną gondolkę, nie za duża nie za mała. Nie jest mega gabarytem a w środku jest sporo miejsca bo większość gondoli ma w środku 35 cm a nie 40. Nie wiem jak Husky pewnie te same wymiary co Lupo. Winterpack zawsze można dokupić, ja też chcę na zimę kupić ten śpiworek i ten ocieplacz na ręce.
Myszka 2014 a 2015 to różnica w materiale- ten z 2014 jest taki błyszczący,śliski,jakby ortalionowy a ten 2015 taki bardziej jak kordura (kurtki motocyklowe z tego robią) dużo grubszy i też się błyszczy. Ten z 2014 wygląda ładniej ale nowsza wersja wygląda na trwalszą, to takie moje obserwacjemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaga śliczne te rampersiki, włąsnie takie musze zakupić ze 3 szt bo nie mam
Czy któras natnełą sie w pepco na romziar 56? bo ja nigdy nie widziałam chyba maja tylko od 62Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 12:54
-
Migotka maja 56 ale bardzo mało z tych moich zdobyczy to tylku superman był 56 a ja wzięłam 62 jak i cała reszta a przykladajac jedno do drugiego to nie są równe
-
Migotkaa wrote:aaaga śliczne te rampersiki, włąsnie takie musze zakupić ze 3 szt bo nie mam
Czy któras natnełą sie w pepco na romziar 56? bo ja nigdy nie widziałam chyba maja tylko od 62
Tak, ja mam kilka body z pepco rozmiar 56.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
chyba lepiej żeby ciuszki nie dawały żadnym zapachem, bo dzidziul będzie to nosił wąchał i po co ma mu/jej dawać po nosku. A zaraz jak przyjdzie na świat, to w domu pojawi się super zapach noworodka- oliwka, rzygowinki z ulewania, kupki, mydełko. Mi osobiście nawet rzygowinki nie przeszkadzały
a wszystko razem daje cudowną perfumę
<3
lys, małaMyszka, Weridiana, gianna88, mamasia, Laura lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys ja nie wiem może to jakieś inne serie produkcyjne ale ze wszystkich płynów dziecięcych to dzidziuś pachnie najbardziej intensywnie.
dziwne, butelka inna, ale wygląda na to samo, ten dzidziuś co ja mam to prawie nie ma zapachu, np. bobini ma dużo intensywniejszy zapach, ale moim zdaniem żaden z nich nie ma tego zapachu "dzidziusiowego"małaMyszka lubi tę wiadomość
-
tak ja pisałam nie było mnie kilka dni i właśnie skończyłam was nadrabiać. widzę, że nie tylko na zewnątrz było gorąco.
u nas dziś burzowo i znoszę to dużo gorzej niż upały, spuchły mi nogi, jest mi słabo i strasznie duszno. dobrze, że nic dziś nie muszę robić ani wychodzić z domu, bo nie wiem jakie buty miałabym włożyć.
co do plynów dla dzieci ja mam lovelę i bardzo ładnie pachnie, ale chyba nie dziecięcoa w pepco w którym kupowałam ubranka też nie było rozmiaru 56
miłego dnia
-
magda sz wrote:No Lupo ma zgrabną gondolkę, nie za duża nie za mała. Nie jest mega gabarytem a w środku jest sporo miejsca bo większość gondoli ma w środku 35 cm a nie 40. Nie wiem jak Husky pewnie te same wymiary co Lupo. Winterpack zawsze można dokupić, ja też chcę na zimę kupić ten śpiworek i ten ocieplacz na ręce.
Myszka 2014 a 2015 to różnica w materiale- ten z 2014 jest taki błyszczący,śliski,jakby ortalionowy a ten 2015 taki bardziej jak kordura (kurtki motocyklowe z tego robią) dużo grubszy i też się błyszczy. Ten z 2014 wygląda ładniej ale nowsza wersja wygląda na trwalszą, to takie moje obserwacje
Teraz tylko konsultacja z mężusiem i trzeba jakiś kupić... -
Paula_071 wrote:ainer85 - w moim szpitalu też trzeba mieć swoją lewatywę. A pralka na dziecięcym programie pierze 3:20
Szok.
Dzisiaj już wracamy do domu:) Słońce niby świeci, ale jest 15 stopni więc nam nie szkoda tak bardzo, że zostawiamy morze.
Wiecie po ile są czereśnie w Międzyzdrojach? 32zł! Truskawki po 14zł! Wariactwo, wracam do Wrocławia i tam się objem za połowę ceny:)
Miłego dnia), a to jest jedna lewatywa czy są jakieś różne rodzaje? bo dr doz pokazuje mi tylko enemę
-
Ogarnęłam obiad i psa.
Ja od tygodnia muszę się przespać 1-2h właśnie o tej porze- ok 12-13 mnie już tak morzy ,że nie daję rady. Też tak macie?Wcześniej, na początku ciąży też spałam i teraz znowu. Więc właśnie biję się z myślami czy iść czy nie.
Co do proszków/płynów to jak nie byłam w ciąży to zawsze mi się wydawało,że wszystko dzidziusiowe pachnie, a teraz jak przyszło co do czego, to nic mi nie pachnie:) Ale moja mama mówi,że dziecko samo w sobie pachnie, więc i ciuszki przejdą tym zapachem i pewnie to jest właśnie ten zapach na który tak czekam:)
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015