SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:przyszedł mój stanik do karmienia! Jestem zachwycona! Nic nie gniecie, nie uwiera, cycki na miejscu. Co prawda mogłam wziąć 75 a nie 80, ale pomyślałam, że jak tak przytyłam, to do samego porodu w obwodzie mi przybędzie cm. Ale i tak jestem zachwycona. To w obwodzie 80 już też w zasadzie mogę nosić.
Te co mam już jak mnie cisną, że jak je ściągam to z takim bólem, że muszę cycuchy podtrzymywać...
Mozesz dac namiary na ten stanik ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:
W weekend byliśmy w Ikei, kupiliśmy szafę i komodę dla Marty, wanienkę i takie tam pierdoły. Złożyliśmy tylko szafę, komoda w przyszły weekend.W sobotę podczas składania właśnie okazało się, ze zmarła babcia Adama, jutro pogrzeb.
Miłego dnia!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Mozesz dac namiary na ten stanik ?
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-80f-bialy-i5396520063.html
Wiesz, on nie jest jakiś super duper elegancki, ale taki miękki, że nie chciałam go ściągnąć po przymiarce!
Od razu go przeprałam i będę nosić od razu.
Aukcja niby zakończona, ale już szukam tego samego użytkownika. Domówię jeszcze może jakiś w innym kolorze jak będą mieli.
magda sz lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Pewnie!
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-80f-bialy-i5396520063.html
Wiesz, on nie jest jakiś super duper elegancki, ale taki miękki, że nie chciałam go ściągnąć po przymiarce!
Od razu go przeprałam i będę nosić od razu.
Aukcja niby zakończona, ale już szukam tego samego użytkownika. Domówię jeszcze może jakiś w innym kolorze jak będą mieli.
Fajny! Zebym tylko wiedziala jaki rozmiar kupic, nigdy nie kupilam stanika bez'mierzeniamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Teraz wezmę taki
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-75f-czarny-lub-bialy-i5353953139.html
18 zł to nie majątek, a wydaje się, że produkt jest dobrej jakości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 15:26
-
niecierpliwa wrote:Fajny! Zebym tylko wiedziala jaki rozmiar kupic, nigdy nie kupilam stanika bez'mierzenia
Teraz zamówiłam stanik też nie wiedząc, czy będzie dobry. Mówię szczerze, mogłam wziąć 75 a nie 80, ale tak jak Karola napisała, będzie mleko, będzie potrzebne miejsce. Pomyślałam sobie, że jak będzie za mały, to może trochę schudnę, a jak będzie za duży, to poczekam do samego porodu, bo nigdy nie wiadomo.
Ja tam nie zauważyłam, żeby piesi mi się powiększyły, ale mąż mówi, że są ogromne... no chyba nie mam powodu, żeby mu nie wierzyć heheeheh ja tylko zauważyłam, że zrobiły się bardziej "trójkątne"/"stożkowe" i tkliwe na brodawkach i sutkach... -
niecierpliwa wrote:A jaki bralas rozmiar miseczki tego co juz kupilas?
Ten jest fajny, leciutki, miły i przyjemny. Nie żebym jakąś reklamę robiła, ale mi pasuje. I to za taką kasę, to nawet nie żal mi go teraz ponosić...
Jak ostatnio byłam w sklepie i poprosiłam dziewczynę o miseczkę F lub G, to pokazywała mi może z B max C??? Więc podziękowałam i wyszłam...magda sz lubi tę wiadomość
-
ale pospałam
)
mi ginka wpisała w kartę ze na następnej wizycie to bedzie 32 tc pobierze wymaz do tego GBS
właśnie ogarniam kartę do liczenia ruchów myślałam ze trzeba liczyć cały dzień a tu wpisujesz tylko godzinę o której poczułaś 10 ruch i koniec liczenia
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka ten pierwszy jest bardzo ok, nie jest taki typowy antyseks
też takowy zakupię.
Karolina te winterpaki to żeby dokupić to dopiero koło października będą bo nie mają już na magazynach i na lato nie produkują także przynajmniej masz z głowy zakup. Daj znać jak przyjdzie i będziesz składaćz prawej strony wózka jest blokada którą trzeba odgiąć, męczyłam się z poł godziny i już klęłam a tu się okazało że takie małe coś jest dlatego nie mogę złożyć stelaża.
Znowu kupiłam kg truskawek... codziennie kupuje. W życiu tak nie zajadałam jak teraz ale lepsze to niż codziennie tabliczka czekolady
Z tą sterylizacją to żeby nie miała ropomacicza i guzów sutka, psy to tam nie przeszkadzały za bardzo tyle że nie można było jej spuścić w parku ze smyczy. A pod bramą ani jednego psa nie było o dziwo! zawsze u sąsiadów całe stada przesiadywałytłumaczę sobie że to dla jej dobra, weterynarz się ze mnie śmiał bo się go pytałam czy jak ją przywiozę to od razu bierze się do roboty czy Sunia będzie jeszcze musiała siedzieć w jakiejś klatce i czekać bo jak ma siedzieć w klatce to ja razem z nią
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
O dzieki
Bede pamietac ! Bo wózek bede miała juz w tym tyg, jest na stanie wiec jutro wysylają i w srode bede cieszyc oczy
Tez kupuje codziennie kg truskawek, a teraz są takie pyszne ! z dnia na dzien lepsze, wiecej słoneczka
U nas psów był ogrom! Nawet york jakis przybiegał ! Śmialiśmy sie ze co on sobie wyobraża, taka kruszyna do takiej bambaryłkino i w nocy te psy piszczały, wyły..no maskra! No i na podwórku nie mogla luzem biegac bo strach ze jakis sie przedostanie, ciezko bylo jej w domu tyle dni i wychodzenie na podworko tylko pod nadzorem, to i my i ona sie meczylismy, a teraz zadowolona caly czas jest na podwórku
-
gianna88 wrote:byłam w Lidlu na małych zakupach spożywczych i z ciekawości przejrzałam co w koszach mają... jak wymietli te buty za 25zł to szok - godz. 9 i 3 pary na stanie hehe
byłam też w Leclercu bo chciałam kupic zwykłe prześcieradło bez gumki żeby móc się nakryc w nocy bo nie lubię spac całkiem odkryta- mamy mega cienką kołdrę która i tak jest dla mnie za gruba - ale okazało się, że są same z gumką, czyżby już nie produkowali takich
ja w tym tyg muszę kupic kilka body z krótkim rękawem i skarpetki i wtedy biorę się za pranie, prasowaniedziś chcę ogarnąc zamówienie na gemini i wtedy całkiem niewiele mi już zostanie
mieszkasz gdzieś w okolicy leclerka i lidla? jeśli tak to jesteśmy "sąsiadkami"