SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z tymi migdałami to i ja i moja mama mamy ten sam problem. Tzn nie infekcje, a właśnie taka gabczasta budowa. Moja mama sobie wyciela, ale żałuję, bo teraz ma często kaszel i inne infekcje układu oddechowego. To jednak jest jakaś ochrona, po coś one są. Póki nie ma angin nawracajacych nie warto chyba się ich pozbywać
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
mysiu mysiu wyslij maila z adresemmałaMyszka wrote:wiozą do najbliższego. U mnie jest tylko jeden szpital i tylko do niego wiozą z całego małego trójmiasta - czyli Rumia, Reda i Wejherowo z powiatem oczywiście... W dużych miastach np. Gdańsk może być tak, że przyjedzie wolny zespół. Warto się zapytać jak to wygląda. W niektórych szpitalach mogą nie jeździć do ciężarnych, tylko np. istnieje takie coś jak opieka domowa. Dlatego mówię u mnie zdarzają się wyjazdy do porodu, głównie z zagrożeniem...
małaMyszka lubi tę wiadomość

-
Usuwałam w 2013, nie długo będzie już 2 lata jak jestem bez migdałków. Nie mam problemu z pokarmem. Przed ich wycięciem, tak jak pisałam, co miesiąc byłam chora, co chwila antybiotyk. Po ich wycięciu może ze 2 razy byłam podziębiona ale ani razu nie musiałam brać antybiotyku!!!Weridiana wrote:Aga , a jak dawno temu usuwalas migdalki?
Jesteś zadowolona, tzn.w sensie że już teraz nie maszyna problemu z pokarmem i nie pamiętasz o nich
Mnie straszyli , a mam chęć je usunąć
Generalnie jestem zadowolona
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Po wizycie
od początku ciaży +8kg, 0,5kg w ciągu 2tyg, myslałam ze w 3trymestrze szybciej waga bedzie mi leciała
ale to mnie tylko cieszy:)
Na usg musze poczekac jeszcze 2 tyg
No i oczywiscie BRYKA POLI JEST!!
Boze jaka jestem zadowolona z wyboru ! ogólnie jest dosyc duzym wózkiem, ale takim zgrabnym

lys, 5ylwia, Aga89, gianna88, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Paula_071, Weridiana, magda sz, niecierpliwa, ainer85, Martucha86, Y, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zaczęłam składać łóżeczko (super prosty montaż
) 3/4 złożone, ale jednak nie dam rady dokończyć, brzuch i kręgosłup zaczęły boleć, a z resztą jakby mąż usłyszał że sama złożyłam to by się wściekł, bo mu obiecałam że nie będę nawet próbować. Dzwoniłam do brata kiedy może mnie odwiedzić i o dziwo chyba wpadnie dzisiaj, tak więc czekam i się cieszę jak głupi do sera 
W ogóle łóżeczko ładnie wykonane, wszystko do siebie pasuje, ładnie pomalowane. Wrzucę fotkę jak już będzie gotowe.
Aga89, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Weridiana, magda sz, Y lubią tę wiadomość

-
Ewa123 wrote:Psioszka, Griszanka jak wrażenia po zwiedzaniu Borowskiej?

Mi dupy nie urwało. Sporo ludzi, mogłyśmy zerknąć na porodówkę i salę rodzinną- spoko, chociaż człowiek ma ogląd jak to wygląda. Dostałyśmy pieczątkę"poród rodzinny" ,który w razie W umożliwia pierwszeństwo skorzystania z sali rodzinnej. Dla mnie ogólnie wizyta bez rewelacji, za to poznałam Griszankę
lys, Ewa123, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Weridiana, magda sz, niecierpliwa, ainer85 lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
amałaMyszka wrote:wysłałam zaproszenie to wyślę - chodzi o mój adres domowy?
tak wyslij mi na maila jeszcze rae z bo mi sie skasowal a chce jechac na poczte w koncu Ci ta ksiazke wyslac moj mail [email protected]

-
Miru sama sobie robisz fotki? cudneMiru wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01f84e7b7393.jpg
pokazałam młodemu zdjęcie do brzucha i mówię " może tego nie widzisz ale Cię uprzedzam. Mama chciała jeszcze w weekend zrobić w makach i chabrach sesje wiec bądź tak miły i daj mi prezent na urodziny i powiedz tam
"
Na co mój Mały tak podskoczyl kilka razy jakby zrobił "ju huuuu""
-
Wiem, że pytanie nie do mnie, ale może powiem jak u mnie było. Często chorowałam na anginę i miałam ogromne migdały. W 2009 r. po kilku konsultacjach otolaryngologicznych postanowiłam je wyciąć. Od tej pory jak ręką odjął, ani razu (tfu...tfu... co by sobie nie wykrakać) nie chorowałam na anginę. Jednak sam zabieg usunięcia i kilka dni po nie wspominam najlepiej ze względów bólowychWeridiana wrote:Aga , a jak dawno temu usuwalas migdalki?
Jesteś zadowolona, tzn.w sensie że już teraz nie maszyna problemu z pokarmem i nie pamiętasz o nich
Mnie straszyli , a mam chęć je usunąć
ale dzięki temu w tydzień schudłam 4 kilo, bo wolałam nie jeść niż żeby to bolało. Z tego, co wiem to nie u każdego jest tak boleśnie, ale u mnie już migdały były przerośnięte i sam lekarz operujący się dziwił, że tak późno się zdecydowałam na usunięcie.
małaMyszka, Aga89, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Po wizycie
od początku ciaży +8kg, 0,5kg w ciągu 2tyg, myslałam ze w 3trymestrze szybciej waga bedzie mi leciała
ale to mnie tylko cieszy:)
Na usg musze poczekac jeszcze 2 tyg
No i oczywiscie BRYKA POLI JEST!!
Boze jaka jestem zadowolona z wyboru ! ogólnie jest dosyc duzym wózkiem, ale takim zgrabnym

Do nas wózek ma dojść w piątek lub poniedziałek
my braliśmy z granatem
cieszę się, że jest taki fajny
p.s. mocno daje fabryką
?
-
niecierpliwa, jeśli można wiedzieć to gdzie dorwałaś takie cudne ubranko do sesji dla Julci? Bardzo podobają mi się maluchy w tych dzierganych czapeczkach i pieluszkach
małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość