SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z tymi migdałami to i ja i moja mama mamy ten sam problem. Tzn nie infekcje, a właśnie taka gabczasta budowa. Moja mama sobie wyciela, ale żałuję, bo teraz ma często kaszel i inne infekcje układu oddechowego. To jednak jest jakaś ochrona, po coś one są. Póki nie ma angin nawracajacych nie warto chyba się ich pozbywać
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
małaMyszka wrote:wiozą do najbliższego. U mnie jest tylko jeden szpital i tylko do niego wiozą z całego małego trójmiasta - czyli Rumia, Reda i Wejherowo z powiatem oczywiście... W dużych miastach np. Gdańsk może być tak, że przyjedzie wolny zespół. Warto się zapytać jak to wygląda. W niektórych szpitalach mogą nie jeździć do ciężarnych, tylko np. istnieje takie coś jak opieka domowa. Dlatego mówię u mnie zdarzają się wyjazdy do porodu, głównie z zagrożeniem...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Aga , a jak dawno temu usuwalas migdalki?
Jesteś zadowolona, tzn.w sensie że już teraz nie maszyna problemu z pokarmem i nie pamiętasz o nich
Mnie straszyli , a mam chęć je usunąćGeneralnie jestem zadowolona
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Po wizycie
od początku ciaży +8kg, 0,5kg w ciągu 2tyg, myslałam ze w 3trymestrze szybciej waga bedzie mi leciała
ale to mnie tylko cieszy:)
Na usg musze poczekac jeszcze 2 tyg
No i oczywiscie BRYKA POLI JEST!!
Boze jaka jestem zadowolona z wyboru ! ogólnie jest dosyc duzym wózkiem, ale takim zgrabnym
lys, 5ylwia, Aga89, gianna88, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Paula_071, Weridiana, magda sz, niecierpliwa, ainer85, Martucha86, Y, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zaczęłam składać łóżeczko (super prosty montaż
) 3/4 złożone, ale jednak nie dam rady dokończyć, brzuch i kręgosłup zaczęły boleć, a z resztą jakby mąż usłyszał że sama złożyłam to by się wściekł, bo mu obiecałam że nie będę nawet próbować. Dzwoniłam do brata kiedy może mnie odwiedzić i o dziwo chyba wpadnie dzisiaj, tak więc czekam i się cieszę jak głupi do sera
W ogóle łóżeczko ładnie wykonane, wszystko do siebie pasuje, ładnie pomalowane. Wrzucę fotkę jak już będzie gotowe.Aga89, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Weridiana, magda sz, Y lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Psioszka, Griszanka jak wrażenia po zwiedzaniu Borowskiej?
Mi dupy nie urwało. Sporo ludzi, mogłyśmy zerknąć na porodówkę i salę rodzinną- spoko, chociaż człowiek ma ogląd jak to wygląda. Dostałyśmy pieczątkę"poród rodzinny" ,który w razie W umożliwia pierwszeństwo skorzystania z sali rodzinnej. Dla mnie ogólnie wizyta bez rewelacji, za to poznałam Griszankęlys, Ewa123, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Weridiana, magda sz, niecierpliwa, ainer85 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
małaMyszka wrote:wysłałam zaproszenie to wyślę - chodzi o mój adres domowy?
tak wyslij mi na maila jeszcze rae z bo mi sie skasowal a chce jechac na poczte w koncu Ci ta ksiazke wyslac moj mail [email protected]małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01f84e7b7393.jpg
pokazałam młodemu zdjęcie do brzucha i mówię " może tego nie widzisz ale Cię uprzedzam. Mama chciała jeszcze w weekend zrobić w makach i chabrach sesje wiec bądź tak miły i daj mi prezent na urodziny i powiedz tam"
Na co mój Mały tak podskoczyl kilka razy jakby zrobił "ju huuuu""małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Aga , a jak dawno temu usuwalas migdalki?
Jesteś zadowolona, tzn.w sensie że już teraz nie maszyna problemu z pokarmem i nie pamiętasz o nich
Mnie straszyli , a mam chęć je usunąćale dzięki temu w tydzień schudłam 4 kilo, bo wolałam nie jeść niż żeby to bolało. Z tego, co wiem to nie u każdego jest tak boleśnie, ale u mnie już migdały były przerośnięte i sam lekarz operujący się dziwił, że tak późno się zdecydowałam na usunięcie.
małaMyszka, Aga89, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Po wizycie
od początku ciaży +8kg, 0,5kg w ciągu 2tyg, myslałam ze w 3trymestrze szybciej waga bedzie mi leciała
ale to mnie tylko cieszy:)
Na usg musze poczekac jeszcze 2 tyg
No i oczywiscie BRYKA POLI JEST!!
Boze jaka jestem zadowolona z wyboru ! ogólnie jest dosyc duzym wózkiem, ale takim zgrabnym
Do nas wózek ma dojść w piątek lub poniedziałekmy braliśmy z granatem
cieszę się, że jest taki fajny
p.s. mocno daje fabryką
?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa, jeśli można wiedzieć to gdzie dorwałaś takie cudne ubranko do sesji dla Julci? Bardzo podobają mi się maluchy w tych dzierganych czapeczkach i pieluszkach
małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość