SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Wlasnie dzwonil kurier, ze jedzie z lozeczkiem i od razu przypomniala mi sie historia Magdy.sz pyta sie mnie czy jest ktos w domu zeby to lozeczko wniesc na gore
Mowie mu, ze jestem w ciazy i ja mu raczej nie pomoge i pytam czy usluga nie obejmuje wniesienia to zmienil zdanie, ze obejmuje, ale to jest nieporeczne i potrzebuje pomocy
Ma szczescie, ze maz juz idzie z pracy to mu pomoze
zadzwonił tylko czy ktoś będzie
wjechał windą z paczkami (9 piętro) i mówił tylko, żebym nie ruszała nic, bo to ciężkie i gdzie ma wstawić i wniósł do pokoju małego
[mimo, iż akurat mąż był w pobliżu i mógł wniseść
]
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Psioszka na WR w luxmedzie czeka sie podobno 3 dni, ja robilam w pon i w czw powinny byc. T.gondi ImG- nie wiem co to, ja nie mialam takiego badania..
ja pewnie bym po antybiotyku zrobiła w razie co jak zmieścisz się w czasie
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszczanka - ja obstawiam pieluszki DADA od poczatku, bo chce od razu przyzwyczajac skore dziecka do nich i zakupilam paczke newborn na start.musze dokupicjeszcze jedna,liczac ze mala je polubi.
Kaarolinka-niezle z ta przesylka
Niecierpliwa-zupa wyszla pyyyyyyyszna-malz zezarl dwie michytylko dodalam jeszcze do niej papryke w proszku slodka i czerweona surowa, natke pietruchy, z mieska zrobilam mini kuleczki i obsmazylam na rumiano na patelni, na wierch zupki posypalam starty zolty ser i parmezan - mniamiiiiii
bede ja robic zdecydowanie czesciej
Mialam sie wziasc za prasowanie biezacych ciuchow,ale zostawie sobie na wieczxor przed tv ta przyjemnosc.
Czxy mozna juz gdziues kupic na bazarkach czarna porzeczke czy jeszcze za wczesnie na nia????
Wogole to chce mi sie czegos slodkiego-kiedys jadlam u kogos ciassto z nutella i bananami -pyyyyyychota tylko nie mam przepisu.piekla to ktoras?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:25
małaMyszka, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Po pokoju całkiem fajnie i leciusio
nie mam dużych powierzchni do spacerów wewnątrz
a Tobie jak się prowadzi
?
SuperJestem bardzo zadowolona i ciezko mi sie opanowac zeby nim po domu ciągle nie jezdzic
-
Wysłałam maila do gościa od praktyk i tak mnie to wszystko zdenerwowało, że skręciło mnie z bólu. Poszłam się położyć i zasnęłam na ponad 2 h, M. przyjechał szybciej z pracy i mnie obudził...
Co do pampkow to do szpitala mam pampers Premium care 1, a w domu mam 3 paczki dwójek po 100 szt. Dada też będę testować. Na razie ich nie kupuję bo będzie ich za dużo. Cena w biedrze zajefajna i podobno nie są takie złe.
Słyszałam złe opinie o huggisach które przeciekają i wręcz się rozpadają pod wpływem wilgoci... Na nie w ogóle nie zwracam uwagi.
Mamasia super bryka!
Karolina to ładny gratis dostałaśpewnie sprzedający się dogada na 100 i będzie zadowolony, że w ogóle coś dostał.
Ofka ale się uśmiałam z chrupka hahahahahahah dobra beka.
Nadal szukam jakiegoś szlafroka do szpitala... Najlepiej to bym go w ogóle nie kupowała, ale może faktycznie lepiej mieć jak nie mieć...
-
A ja zaraz po TobieOfka wrote:jeżeli znowu podacie jakis przepis na ciasto to na Swaroga, przysiegam, że zgłoszę do admina...
))
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiekszosc z was kupuje od razu do kapieli maluszka emolienty a przeciez emolientów potrzebuje skóra, która wymaga specjalnej pielęgnacji, czyli jest sucha i skłonna do podrażnień. Skad wiecie ze wasze maluchy beda potrzebowaly produktu do skory problematycznej i odrazu tak z grubej rury ? Prosze oswieccie mnie bo im blizej tym mam wiekszy metlik w glowie w ogole ostatnio czytalam zeby maluszka poczatkowo myc w samej wodzie nie potrzeba zadnego detergentu i wez badz tu madry
-
aaaaga wrote:Dziewczyny wiekszosc z was kupuje od razu do kapieli maluszka emolienty a przeciez emolientów potrzebuje skóra, która wymaga specjalnej pielęgnacji, czyli jest sucha i skłonna do podrażnień. Skad wiecie ze wasze maluchy beda potrzebowaly produktu do skory problematycznej i odrazu tak z grubej rury ? Prosze oswieccie mnie bo im blizej tym mam wiekszy metlik w glowie w ogole ostatnio czytalam zeby maluszka poczatkowo myc w samej wodzie nie potrzeba zadnego detergentu i wez badz tu madry
U nas polozna na sr mowila to samomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynyyyy mi też się chcę ciacha, nie róbcie smaka
Za dwa miechy pogadamy.
Na razie mam gorzką czekoladę i powiem Wam że nawet smakuje mi choć bardzo gorzka jest
Jutro ma przyjść łóżeczko jupiii nie mogę się doczekaćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura powiem Ci, ze tyle nerwow ile ja mialam z tym lozeczkiem to szkoda gadac, ale na szczescie to rysniecie to ten bok od sciany, gdzie bedzie ochraniacz i jak juz nabiera ksztaltow to zlosc mi mija bo jest ladne, ale tak smierdzi, ze meble to byl pikus
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dziewczyny wiekszosc z was kupuje od razu do kapieli maluszka emolienty a przeciez emolientów potrzebuje skóra, która wymaga specjalnej pielęgnacji, czyli jest sucha i skłonna do podrażnień. Skad wiecie ze wasze maluchy beda potrzebowaly produktu do skory problematycznej i odrazu tak z grubej rury ? Prosze oswieccie mnie bo im blizej tym mam wiekszy metlik w glowie w ogole ostatnio czytalam zeby maluszka poczatkowo myc w samej wodzie nie potrzeba zadnego detergentu i wez badz tu madry
aaaaga, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:U nas polozna na sr mowila to samo
Nie wiem czemu, ale mam obawy,ze jaksie od razu stosuje takue emolienty, mimo iz nie ma do nich wskazan, to potem skora nie toleruje innych kosmetykow....
Niecerpliwa- ooooo nie....moze da sie jakos zamalowac albo ukryc????czy bedziesz reklamowac????Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:34
niecierpliwa, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość