SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa - śliczny kącik - bardzo mi się podoba, też muszę u siebie powykańczać takie literki, pościel itp.
Ofka - oglądając Twoje zdjęcia rozmarzyłam się...Już się nie mogę doczekać swojego ślubu
Tylko że do nas pewnie na niektórych zdjęciach dojdą jeszcze dwie królewny
To one są największą miłością Pawła
A mówiąc szczerze nie jestem ani ciut ciut zazdrosna
Lepszego ojca nie mogłam sobie dla nich wymarzyć
niecierpliwa, Paula_071, zabka11, małaMyszka, Maniuś, Weridiana, Y lubią tę wiadomość
-
Ale mnie zakulo cos ,zabolalo strasznie na wysokosci pepka jak wstawalam z kanapy....i to 3razy w odstepach co minutke....az sie poplakalam z bolu, polezalam i juz jest ok, ale nie wiem czy cos naciagnelam przy wstawaniu, czxy to skurcze byly czy co???? Jeszcze wczesniej maz mnie wnerwil i ostra wymiana zdan byla, moze to od tego....ech...
Wciagnelam trzy kawalki ciacha i jesdt mi blogo. Klara fika, wiec sie uspokoilam nieco.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Ale mnie zakulo cos ,zabolalo strasznie na wysokosci pepka jak wstawalam z kanapy....i to 3razy w odstepach co minutke....az sie poplakalam z bolu, polezalam i juz jest ok, ale nie wiem czy cos naciagnelam przy wstawaniu, czxy to skurcze byly czy co???? Jeszcze wczesniej maz mnie wnerwil i ostra wymiana zdan byla, moze to od tego....ech...
Wciagnelam trzy kawalki ciacha i jesdt mi blogo. Klara fika, wiec sie uspokoilam nieco.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru-dziekuje za uspokojenie...na szczescie w czwartek wizyta,to sie dowiem dokladnie co tam sie dzieje...tez mi sie wydaje ze skurcze to raczej nie byly, ale bol meeeegaaaa...
Czxy wasi mezowie to tez takie sknery???bo moj to sie za glowe lapie jak widzi zamowienia z allegro i gemini....i twierdzi ze polowa rzeczy jest zbedna....ech nie mam czasem sily do tego chlopa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:34
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na SR było o kąpieli. Nie wiem czy Was to interesuje, ale wklejam "ściągę" dla tatusiów:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8975f1803dbd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cba45fd2d30b.jpg
A swoją drogą, jeśli któraś z Was ma wadę wzroku, serca, problemy ortopedyczne (np. jest po wypadku) czy inne odwiedźcie koniecznie specjalistę. Sprawdźcie czy nie macie przeciwwskazań do SN, tak na wszelki wypadek, żeby na porodówce nie było niespodzianek.lys, Martucha86, małaMyszka, mamasia, kasiuleek lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga wrote:Dziewczyny wiekszosc z was kupuje od razu do kapieli maluszka emolienty a przeciez emolientów potrzebuje skóra, która wymaga specjalnej pielęgnacji, czyli jest sucha i skłonna do podrażnień. Skad wiecie ze wasze maluchy beda potrzebowaly produktu do skory problematycznej i odrazu tak z grubej rury ? Prosze oswieccie mnie bo im blizej tym mam wiekszy metlik w glowie w ogole ostatnio czytalam zeby maluszka poczatkowo myc w samej wodzie nie potrzeba zadnego detergentu i wez badz tu madry
-
zabka11 wrote:Czxy wasi mezowie to tez takie sknery???bo moj to sie za glowe lapie jak widzi zamowienia z allegro i gemini....i twierdzi ze polowa rzeczy jest zbedna....ech nie mam czasem sily do tego chlopa....
Mój nie marudzi, bo 95% ubranek mamy po bratanku, na lekarza i badania wydaliśmy do tej pory 50zł (za nagranie na płytę), dużo mam próbek kosmetyków, więc na rzeczy zamówione z apteki, wózek i meble nie marudził
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
zabka11 wrote:Miru-dziekuje za uspokojenie...na szczescie w czwartek wizyta,to sie dowiem dokladnie co tam sie dzieje...tez mi sie wydaje ze skurcze to raczej nie byly, ale bol meeeegaaaa...
Czxy wasi mezowie to tez takie sknery???bo moj to sie za glowe lapie jak widzi zamowienia z allegro i gemini....i twierdzi ze polowa rzeczy jest zbedna....ech nie mam czasem sily do tego chlopa....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Paula jest tam punkt pielegnacja jamy ustnej, co maja na mysli u noworodka??
Podejrzewam ze przemywanie jamy ustnej guzikiem lub pieluszka tetrowych resztek pokarmu żeby plesniawki się nie robiły.
Żabka mój akurat złapał się za głowę jak mało wydałam na wyprawkę.
Na wstępie liczylismy około 1000 zł a póki co wydałam 200 zł a musimy tylko przewijak dokupić i wanienka. I parę kosmetykow wiec max 200 zł jeszcze i pyta się mnie czy ja tak oszczędzać muszeale przysięgam nie zrobiłam tego celowo :p
Paula_071, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Paula jest tam punkt pielegnacja jamy ustnej, co maja na mysli u noworodka??
Położna mówiła, żeby palec zawinąć w gazik jałowy, włożyć dzieciaczkowi do buzi i wyczyścić policzki, dziąsła, podniebienie. Jest to też okazja by zobaczyć czy dziecku nie robią się pleśniawki.małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
zabka11 wrote:Miru-dziekuje za uspokojenie...na szczescie w czwartek wizyta,to sie dowiem dokladnie co tam sie dzieje...tez mi sie wydaje ze skurcze to raczej nie byly, ale bol meeeegaaaa...
Czxy wasi mezowie to tez takie sknery???bo moj to sie za glowe lapie jak widzi zamowienia z allegro i gemini....i twierdzi ze polowa rzeczy jest zbedna....ech nie mam czasem sily do tego chlopa....
Mój nie jest sknerąa dla małej chce wszystko co najlepsze, najładniejsze itd. Wydałam już niebotyczną kwotę, ale my byliśmy na to przygotowani wcześniej.
małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Położna mówiła, żeby palec zawinąć w gazik jałowy, włożyć dzieciaczkowi do buzi i wyczyścić policzki, dziąsła, podniebienie. Jest to też okazja by zobaczyć czy dziecku nie robią się pleśniawki.
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A mój mąż jest taki sam utratnik jak ja jestem
Z wszystkiego się cieszy, lubi jak coś zamawiam, a jak już coś przyjdzie tak jak ciuszki czy kocyki to pierwsze co to podchodzi i przytula je, ogląda i dotyka non stop
Wczoraj np. siedział na allegro i sam oglądał ciuszki dla Dominisia, co by tu jeszcze dopkupićMiru, lys, małaMyszka, niecierpliwa, Neyla lubią tę wiadomość
-
My też mamy każdy swoje pieniądze ale trzymamy je razem. Raz on ma więcej raz jam ze względu na jedno prace on ma je częściej. Ale nie mam problemu jeśli Musze na coś wydać kasę to po prostu biorę - tylko ze ja nie wydaje bez sensu i on jest spokojny
czasem mu się zdąży ze powie ze lepiej kupić coś innego czy poczekać i dołożyć. Ale jak musiał na zus mi wyłożyć i to nie mała kasę tez nie marudzi oboje przycisnelismy pasa i się udało.
Ale z reguły faceci myślą że dla dzieci to są tanie rzeczy bo malutkie i co ono potrzebuje. Mój dopiero przejrzał jak pojechał na zakupy gdzie musze kupić śpiochy na 44 46 cm a one kosztują 59 zł szt.
to mial oczy jak lemur. Powiedział do brzucha " stary albo posiedzisz tam jeszcze trochę i urośnie do tych co już są w domu albo przez miesiąc z golym tyłkiem w tetrowa pieluchy będę cię owijal" no myślałam że padne w tym tesco.Paula_071, zabka11, małaMyszka, mamasia, Weridiana, niecierpliwa, magda sz, Aga89, Y lubią tę wiadomość