SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
nie wiem co się dzieje ale widze nie tylko ja mam problem z spaniem. dziś może z 3 godziny spałam w nocy i troche nad ranem. dziwnie się czuje jakaś taka zdołowana sama nie wiem co mi jest. brzuch dalej mnie ćpi po tej nospie. dsłowie czuje się jak dzień przed okresem ( po nospie).
a moj mąż jest taki że chce oszczedzać ale mu to nie wychodzi i wydaje na duperele. u nas to bardziej ja mam węża w kieszenizabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A to zajawka naszej sesji brzuszkowej
na resztę musimy czekać co najmniej do końca miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:47
Laura, zabka11, aaaaga, Martucha86, AgaSad, 0na88, Weridiana, niecierpliwa, Paula_071, psioszka11, Aga89, lys, Pati Belgia, małaMyszka, witaminkab, Katarka, ainer85, Maniuś, Y, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Przyszło łóżeczko, no nie mogę się napatrzeć choć jeszcze nie złożone.
Mąż wieczorkiem poskłada i ubierzemy je w pościelki i będzie kolorowoooooozabka11, niecierpliwa, małaMyszka, ainer85, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Przyszla wlasnie moja paczka z gemini jupiiii !!!
Ide rozpakowywac
Laura -jakie lozeczko zamawialas????
Mamasia - boska zajawka
Olinka- ja tez kiepsko spie...zasypiam kolo polnocy, o 5 wstaje na siusiu i potem przewracam sie do 6:30, w koncu wstaje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:35
Laura, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Przyszla wlasnie moja paczka z gemini jupiiii !!!
Ide rozpakowywac
Laura -jakie lozeczko zamawialas????
Mamasia - boska zajawka
Olinka- ja tez kiepsko spie...zasypiam kolo polnocy, o 5 wstaje na siusiu i potem przewracam sie do 6:30, w koncu wstaje....
ale na razie nie zdradzę koloru pościelki, jak będzie gotowe to pokażę
Edit. bez baldachimu ale za to wzięłam na zmianę pościel i dokupiłam też na zmianę prześcieradło, przewijak i dwa ręczniczki kapieloweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:39
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Pati butelki Avent tez mają tę rurkę, jakaś nowość.
Ja się dzisiaj zmartwilam tym że moja córka poszła do szkoły w mundurkuodprowadzalam ją do szkoły, a tam wszystkie koleżanki bez mundurka, tylko ona jedna. Sprawdziłam później i było jak byk non uniform day. Wiem że nie ma co robić dramatu ale ona była taka smutna. Te dzieci tak się cieszą jak mogą przyjść bez stroju szkolnego ehhh. Laura ma 11lat a cały czas mnie ściska w dołku jak się z nią żegnam. Mówiłam o tym mężowi i powiedział ze tez tak ma (a taki "twardziel"
za tydzień wycieczka na pożegnanie 6 klasy, koniec szkoły dopiero 23lipcaPati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Laura ja też będę zamawiać łóżeczko Aruś. Jest ok? Daj znać jak złożycie:)
Ja mam to łóżeczko. Który model zamawiasz? Generalnie jesteśmy zadowoleni tyle,że nie dopracowali baldachimu- tzn. mocowanie jego jest nie zgrane z łóżeczkiem i nie jest zbyt stabilne.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
niecierpliwa wrote:No to super! Jak czesto masz go uzywac?? Masz taki, ktory pokazuje jakie jest tetno malucha czy tylko sam podsluch?
4 razy w dzień i jak się obudziłem to w nocy tez. Jak przyłożył a tam 80 wyskoczyło to zamarłam. Ale po chwili było 160małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Ja mam to łóżeczko. Który model zamawiasz? Generalnie jesteśmy zadowoleni tyle,że nie dopracowali baldachimu- tzn. mocowanie jego jest nie zgrane z łóżeczkiem i nie jest zbyt stabilne.
Myślałam o takim prostym bez nadruku ale z szufladą:
http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-miki-kolor-bialy-bez-nadruku.html
Tylko muszę poszukać na allegro tego modelu żeby był od razu z materacem bo chyba wyjdzie korzystniej cenowo. Pościel raczej będę zamawiała osobno ale oczywiście ciągle nie mogę się zdecydowaćzabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Pocket fetal doppler z wyświetlaczem.
4 razy w dzień i jak się obudziłem to w nocy tez. Jak przyłożył a tam 80 wyskoczyło to zamarłam. Ale po chwili było 160
Kolejne stresy z tym pomiarem, jakbysmy ich malo mialymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Myślałam o takim prostym bez nadruku ale z szufladą:
http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-miki-kolor-bialy-bez-nadruku.html
Ja mam ten model tylko bez szufladyM się ono bardzo podoba
AgaSad, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A pościel najbardziej taka mi się podoba, widziałam że chyba niektóre z Was też taką mają:
http://allegro.pl/ochraniacz-modulowy-do-lozeczka-poduszki-komplet-i5386676694.html?bi_s=ads&bi_m=p1,1&bi_c=39421zabka11, magda sz, małaMyszka, psioszka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
amysia wrote:ja prześcieradło do wózka dostałam od bratowej, ale czy będzie pasowało nie wiem. mi się wydaje, że jak nie, to będę jakąś flanelową pieluchę rozścielać i już.
Wszedzie do wozka sa 38x80 wiec mam nadzieje, ze bedzie pasowac do kazdego wozka.
Powiem Wam, ze na poczatku nie bylam przekonana do szuflady pod lozeczkiem, a teraz uwazam, ze to byl swietny wybor. Pochowalam tam wypelnienia od poscieli 2 zestawy, kocyki, 2 paczki pampersow i jeszcze cos sie zmiesciWreszcie przestalo mi sie to walac po pokoju, bo w szafie mi bylo szkoda miejsca na to
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kolejne stresy z tym pomiarem, jakbysmy ich malo mialy
ja to spokojna jestem. Nie panikuje i nie stresuje się na wyrost. Oszczędzam się na czasy kiedy będzie laski przyproslwadzal- wtedy osiwiej
niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość