SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Dzień dobry
Dziś spałam troszkę lepiej, ale zanim zasnęłam to czułam się strasznie i jakoś dziwnie, a prawa pierś tak mnie bolała, że musiałam uciskać ją ręką i się zestresowałam. Miałam pytać ostatnio gin o ten ból, ale zapomniałam. Dziś o 15 mam usg III trymestru. Nie mogę się doczekaći zapytam o te drgania w szyjce i ból piersi. W ogóle cały czas mi niedobrze i żołądek mnie boli.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Lys mi tez ciagle niedobrze I zoladek mnie boli ale wydaje mi sie, ze to dlatego, ze nasze dzieci sa juz duze plus macica jest wysoko I nas uciska w zoladek I stad takie dolegliwosci...
Tak, też tak myślę.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
oj dopiero Was nadrobiłam...
byłam w labo oddać krew i mocz... babeczka mi się wkuła w żyłę, a tam pusto?!!!!!!
wbiła mi się zwykłą igłą w inną żyłę, i ciurkiem nakapała do probówki... fuj jakie to było dziwne...
jutro na 9 wizyta, a co się okazało???!!! znowu jadę sama! i bardzo dobrze!!! powiem gin, że mężowi się odechciało i go sprzedam ruskim na targu...
myślałam, że załatwię dzisiaj sprawę z praktykami, ale nie było kierowniczki ds zasobów ludzkich i dupa... może jutro się uda!
No własnie nie ma nie lubię! Ciekawe...
Laura, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wrocilam ze sklepu i za duzo kg mialam w siatkach bo teraz mnie podbrzusze ciagnie
musze polezec to przejdzie
U mnie tez brzuch twardnieje i boli jak jelita mam przeciazone lub no wiecie zbiera sie na toaleteWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ależ miałam stresujące przedpołudnie! Poszłam rano pobrać krew na badania. Nie musiałam być na czczo ale zazwyczaj zajmuje mu to ok pół godz wiec wzięłam lek na tarczycy i poleciałam. Zeszło mi wyjątkowo długo, bo jak ma złość kolejki i nie wiem jak to się stało ale wracając do domu wywrocilam się na chodnik i to prawa strona brzucha uderzylam tam gdzie Łucje najczęściej czuje! Zaraz zadzwoniłam do gin i ona kazała mi przyjść sprawdzić. Wszystko jest w porządku, ale strasznie się strachu najadłam.
Kazała mi się dziś oszczędzać a ja mam już truskawki na dżemy naszykowane, ale czekam na męża i będziemy robić razem.
nie wiem czy to przez to ze byłam bez śniadania czy przez to ze gwałtownie odwróciła głowę bo jakiś babiszon akurat rzucał peta na ulicę, ale pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło i ostatni!psioszka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:oj dopiero Was nadrobiłam...
byłam w labo oddać krew i mocz... babeczka mi się wkuła w żyłę, a tam pusto?!!!!!!
wbiła mi się zwykłą igłą w inną żyłę, i ciurkiem nakapała do probówki... fuj jakie to było dziwne...
jutro na 9 wizyta, a co się okazało???!!! znowu jadę sama! i bardzo dobrze!!! powiem gin, że mężowi się odechciało i go sprzedam ruskim na targu...
myślałam, że załatwię dzisiaj sprawę z praktykami, ale nie było kierowniczki ds zasobów ludzkich i dupa... może jutro się uda!
No własnie nie ma nie lubię! Ciekawe...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Ależ miałam stresujące przedpołudnie! Poszłam rano pobrać krew na badania. Nie musiałam być na czczo ale zazwyczaj zajmuje mu to ok pół godz wiec wzięłam lek na tarczycy i poleciałam. Zeszło mi wyjątkowo długo, bo jak ma złość kolejki i nie wiem jak to się stało ale wracając do domu wywrocilam się na chodnik i to prawa strona brzucha uderzylam tam gdzie Łucje najczęściej czuje! Zaraz zadzwoniłam do gin i ona kazała mi przyjść sprawdzić. Wszystko jest w porządku, ale strasznie się strachu najadłam.
Kazała mi się dziś oszczędzać a ja mam już truskawki na dżemy naszykowane, ale czekam na męża i będziemy robić razem.
nie wiem czy to przez to ze byłam bez śniadania czy przez to ze gwałtownie odwróciła głowę bo jakiś babiszon akurat rzucał peta na ulicę, ale pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło i ostatni!my też robiliśmy kilka słoiczków w poniedziałek, ale ja tylko odszypulkowalam, a mąż stał przy kuchence
witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja takiej opcji nie zakładałam ale teraz przejrzałam na oczy ze i tak może być
Niecierpliwa no widzisz jeden fochem na stronie i zniknęło. Mówiłam Ci ze naduzywaszpsioszka11, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wypraszam sobie! Nie tylko ja naduzywalam, przeciez sama sobie "nie lubie" nie dalam
Tak pieknie mi sie kimnelo i nie minelo z 10 minut jak panowie z gazowni mnie obudziliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:01
-
AgaSad wrote:Myślałam o takim prostym bez nadruku ale z szufladą:
http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-miki-kolor-bialy-bez-nadruku.html
Tylko muszę poszukać na allegro tego modelu żeby był od razu z materacem bo chyba wyjdzie korzystniej cenowo. Pościel raczej będę zamawiała osobno ale oczywiście ciągle nie mogę się zdecydować
Ja mam to: http://arus.pl/22-el-lozeczko-z-szuflada-tapczanik-monika-materac-gryka-posciel.html
Zamawiałam wszystko u nich tylko dogadałam się z nimi w kwestii materaca- w zestawie jest gryka, a ja chciałam lateks kokos, więc ponegocjowaliśmy cenę.Poza tym u nich ze strony zamówiłam sporo rzeczy, że transport też mi się opłacił. Z pościeli jestem bardzo zadowolona, jak i z rożka i innych rzeczy od nich.AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Niecierpliwa to w gratisie dostałaś
My też jedziemy we wtorek albo środę do Ikei juz się nie mogę doczekać. Jeszcze tyle rzeczy jest do zrobienia w domu ale lubię to wszystko wybieraćAga89, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:My też jedziemy we wtorek albo środę do Ikei juz się nie mogę doczekać. Jeszcze tyle rzeczy jest do zrobienia w domu ale lubię to wszystko wybierać
To czekam na relację co tam ciekawego dorwałaś
-
Aga89 wrote:To czekam na relację co tam ciekawego dorwałaś
urządzamy sobie sypialnie
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość