SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za odp. w sprawie grzybka. Provag sobie zaaplikowalam. Ale skoro nie jest to jakieś duże to nie musze lecieć id ra u do gina?
Ja też mam bardzo często bóle jak na @ nawet po nospie. Zauważyłam, że częściej mnie boli wtedy gdy mam zaparcia lub Michaś się mocno wierci. Czasami ten ból podbrzusza i krzyza jak na @ budzi mnie w nocy jak leże na plecach.
Ja tez mam ogromne problemy ze spaniem
Piękne zdjęciemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Już wiem ze taki wynik daje jak mały jest daleko od głowicy
ja to spokojna jestem. Nie panikuje i nie stresuje się na wyrost. Oszczędzam się na czasy kiedy będzie laski przyproslwadzal- wtedy osiwiej
Ja moze wyluzuje jak Julka zacznie "kolegow" przyprowadzac, wtedy moze tatus zacznie sie stresowacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi szuflada była zbędna bo mam 2 duże garderoby a wyszłam z założenia że łatwiej mi będzie posprzątać pod łóżeczkiem ale pewnie gdybym musiała zmieścić wszystko w pokoju małej to też bym kupiła z szufladą
Dziś kurier przywiózł fotelikCzekam na jeszcze jednego z rzeczami z tygryska
Widzę że u Nas wszystkich zakupy ruszyły pełną parą
Już nie mogę się doczekać bo w sobotę jedziemy do Ikei na zakupyCzy któraś z Was kupowała może ochraniacze na łóżeczko w Ikei?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Hejka
Odwiozlam julcie na wycieczke, wpadlam jeszcze do tesciow na kawke i niedawno wrocilam.
Dzwonilam do goscia od materacy i niestety tylko wysylkowo sprzedaje i nie ma opcji zeby sobie osobiscie odebrac.no coz,zatem zamowie bo innego wyjscia nie mam.
Malamyszka- czemu masazu olejkiem wczoraj nie bylo??
Pati-wow nowe autko-super prezencik od mezaco do cichych dni to ja tez mam focha od wczoraj i tak latwo mezowi tego nie podaruje.
Co do butelek to ja zamowilam dwie avent, sprawdzily mi sie w przypadku pierwszej coreczki -zero kolek.
Niecierpliwa- niezly numer z tym plecakiem- achhhh ci faceci, potrafia podniesc cisnienie jak nikt na swiecie.
Zetka witaj!kupe lat cie tu nie bylo
juz na l4 jestes bo pamietam ze chcialas do konca czerwca pracowac.
Ja jestem z drugiego konca PL, z podkarpaciazabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Rozpakowalam paczke z gemini-wszystku super. Dodatkowo dostalam kapsulki oeparol w gratisie
jaki mily prezencik
Dobra, ide w koncu prasowac bo mi sie dzien skonczyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:15
Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzisiejszy obrazek znaleziony na proto.pl:) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11401363_10153330957440435_3316295124562417462_n.jpg?oh=54fda0153a39fa9d54c0447ec3a3921f&oe=56328C28
lys, Aga89, zabka11, małaMyszka, Weridiana, psioszka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aga89 wrote:Mi szuflada była zbędna bo mam 2 duże garderoby a wyszłam z założenia że łatwiej mi będzie posprzątać pod łóżeczkiem ale pewnie gdybym musiała zmieścić wszystko w pokoju małej to też bym kupiła z szufladą
Dziś kurier przywiózł fotelikCzekam na jeszcze jednego z rzeczami z tygryska
Widzę że u Nas wszystkich zakupy ruszyły pełną parą
Już nie mogę się doczekać bo w sobotę jedziemy do Ikei na zakupyCzy któraś z Was kupowała może ochraniacze na łóżeczko w Ikei?
Moja kuzynka kupowała i mówiła że są wystarczające. Ona wogóle tam kupiła też pościel, prześcieradła i wszystko co niezbędne do łóżeczka i była zadowolona.Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Już wiem ze taki wynik daje jak mały jest daleko od głowicy
ja to spokojna jestem. Nie panikuje i nie stresuje się na wyrost. Oszczędzam się na czasy kiedy będzie laski przyproslwadzal- wtedy osiwiej
niecierpliwa, AgaSad, magda sz, lys, Paula_071, zabka11, małaMyszka, Miru lubią tę wiadomość
-
Zetka własnie z tym bólem to ja też mam jak zaparcia się pojawiają, sama nie wiem co mnie boli czy jelita czy podbrzusze....
A my kupiliśmy bez szuflady i powiem wam ze może i dobrze bo szafek mamy sporo. A i podejrzewam że pod łóżeczkiem będzie siedział króliś bo tam będzie ciemnomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Ja o tym wiem, bo to bedzie druga corcia i uwierz mi ze kupowalam tylko to mialam juz kiedys sprawdzone i wiem ze jest potrzebne.
No ale moj maz to wychodzi z zalozenia ze jak mam wozek i ciuszki to mi tylko pieluch brakuje i dzecko juz wszystko ma :-0 z takim haslem mi tydzien temu wyjechal, jak mu mowilam ze wyprawke trzeba kompletowac.
Masakra jakas....
Magda sz- dzieki za info odnosnie poloznej - mi tez szkoda tyle kasy i nie bede wymyslac,bede rodzic w nowym szpitalu i licze ze trafie na polozne-dobre dusze
Co do kasy to my tez mamy wspolne konto,no ale moj to wiecznie wszystko przelicza, analizuje konto itp..bleeeee zygam tym bo uwazam ze przesadza, zero spontanu, mowulam mu nieraz ze poo co sie tak spinac, nie my jedyni mamy kredyt do splaty, a zycie jest jedno i jesli oboje jestesmy zdrowi i nasze dzeci to damy sobie rade. Ale niestety jest materialista i kasa i kontrola nad nia daje mu poczucie bezpieczenstwa. Zdarzaja mu sie przeblyski gestu, ale baaaaardzo rzadko
No coz...widzialy galy co braly
Żabka doskonale Cię rozumiem. Normalnie jakbym o swoim mężu czytała:)
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziś spałam troszkę lepiej, ale zanim zasnęłam to czułam się strasznie i jakoś dziwnie, a prawa pierś tak mnie bolała, że musiałam uciskać ją ręką i się zestresowałam. Miałam pytać ostatnio gin o ten ból, ale zapomniałam. Dziś o 15 mam usg III trymestru. Nie mogę się doczekaći zapytam o te drgania w szyjce i ból piersi. W ogóle cały czas mi niedobrze i żołądek mnie boli.
Paula_071, małaMyszka, mamasia, Weridiana, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Witamy się z 32 tc:)
Czekamy właśnie na wizytę wiec zacznę nadrabiać 2 dniowa nieobecność.
W domu pracy dużo. Postanowiliśmy przemalować niektóre meble na biało i ogólnie przygotować pokoik na przyjście synka. Czas najwyższy
Ale nadrobie was na pewno:)
Miłego dnia!niecierpliwa, Martucha86, Laura, Pati Belgia, lys, Paula_071, małaMyszka, Maniuś, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość