WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Mój przyszły mąż też Paweł... a jego bliźniak to Piotr ;P

moj tez ma brata blizniaka - jednojajowego tylko ze Lukasza :)

Amberla, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach :( ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam :( oby tak nie było u Ciebie...

Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
    to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
    Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia :)

No ja też nie wierzę, że dotrzymam.... choć P. jak się dowiedział to nawet się ucieszył... tym bardziej jak usłyszał że 23 to pierwszy dzień Lwa ;P Mówi,że mielibyśmy dwa Lwy ;P Dziwne, że tak mu to podpasowało bo się astrologią nie interesujemy i nie ma to w sumie dla nas znaczenia... Ale pewnie myśli,że Lew to dobry znak - przywódca itp. ;P

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach :( ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam :( oby tak nie było u Ciebie...

Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
    to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
    Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia :)

maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas :(

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    moj tez ma brata blizniaka - jednojajowego tylko ze Lukasza :)

Hehe... Super i Ty Ona88 też chyba jesteś z Krakowa ;)Mój też jednojajowego.

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas :(

Hyh... ja w ciąży z Paulą w 1 trymestrze zjadłam makrelę wędzoną.... dostałam takiej zgagi i trzymało mnie dwa dni, że do końca ciąży nie zjadłam już takiej ryby... w tej ciąży też :P

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilę.
    Amberla- 23 lipca mam rocznicę ślubu:)
    Ofka wyślę Ci jutro linka z tymi śpiochami.
    No to powiem Wam teraz wiadomość. Zadzwoniłam wcz do kumpeli położnej (z Kamińskiego)i pytam ją o cc, jak to załatwić itd. Wstępnie umówiłyśmy się na przyszły tydz.,że jak już będę mieć skierowanie to podjadę i pójdzie ze mną żeby mnie wpisać na planowe. Zapytała na kiedy termin itd. i tyle. Przed chwilą zadzwoniła i mówi: wpisana jesteś na 21 lipca na cc- masz zabrać to to i to. Do 12:00 w południe będziesz już razem z dzieckiem. YYYYYY!!!! Teraz to mam dopiero stresa! Jakie to dziwne uczucie wiedzieć,kiedy się Twoje dziecko urodzi, o której itd. No to tyle, lecę się zrelaksować z mężem na seansie. Jutro się odezwę.

niecierpliwa, 0na88, Martucha86, zabka11, małaMyszka, magda sz, mamasia, lys, Paula_071, sylwucha89, Neyla, Maniuś, Pati Belgia, Y, chcebycmama lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • niecierpliwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo zaraz sie okaze, ze macie wspolnego meza :D

0na88, Amberla, zabka11, Miru, magda sz, małaMyszka, maaadzik1207, Hermiona, mamasia, Maniuś, Y lubią tę wiadomość

• ainer85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mężuś nie przepada za ciastami, nad czym ubolewam, bo lubię robić jakieś nowinki a on nigdy nie podziela mojego entuzjazmu ( i koniec końców sama zzeram zawsze cała blache) I tym razem mówię do niego "spróbuj tego ciasta, no wspaniałe jest, niebo w gębie"!!! zjadł i cisza..... pytam i jak??? a on "zwykły biszkopt, zwykła bita śmietana, i zwykły mus z galaretka"@##%$%^%^!!!! wkurzona wydarłam się na niego " następnym razem zrobię Ci magiczny biszkopt z zaczarowaną bitą śmietana, jak to jest za zwykłe"!!! cham jeden!!!

niecierpliwa, zabka11, Miru, aaaaga, małaMyszka, mamasia, lys, Paula_071, Y lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze ma brata o imieniu Piotr a nie Lukasz bo zaczelabym sie martwic ;)
    tak , my tez z Krakowa :)

Amberla, zabka11, małaMyszka, mamasia, Y lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Zło? Komendiantka z ciebie i tyle, pochwal się nowym koleżankom ze 5 godzin balas się igly żeby cukry zmierzyć a jak juz to zrobiłaś to igła do haftowania bez uprzedniego odkazenia, cieszysz się ze ci dziecko szybko rośnie a przecież to z twojej winy.
    Przyszlas do dziewczyn na wątek bo sama dzisiaj napisałaś coś co dziewczyny próbowały ci naprostowac w ten pusty mózg ale oczywiście lady mądra pani bo uniwersytet ukończyła i wie lepiej.
    Jak już się przedstawiałas to moglas poruszyć temat którego nie dało ci się wytłumaczyć i zwialas jak tchórz.

Przepraszam pozostałe sierpnioweczki ale na lady od pewnego czasu brak słów. Pozdrawiam
    może załatwcie to jednak na wrześniówkach ok?

lys lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole, ale to wszystko zaczyna rozpedu nabierac, moze i ja w poniedzialek sie dowiem kiedy u mnie cc :)

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Bo zaraz sie okaze, ze macie wspolnego meza :D
    Hehe... Miru... to Ona88 ma męża... ja jeszcze czekam :P

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    może załatwcie to jednak na wrześniówkach ok?

Popieram Małą Myszkę w całej rozciągłości. Swoje sprawy załatwiajcie u siebie a nie zachowujcie się dziecinnie. My tu mamy bardzo dobrą atmosferę i nie chcemy tego zmieniać ;)

małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Super! A masz czereśnie czerwone czy te żółte.
    czerwone prosto z drzewka... a mało tego, mąż mi po obiedzie zasnął na kanapie, więc nie pojechaliśmy... za to moja teściówka to the beściara!!!! przywiozła mi do domu ... Wariatka heheheheheh

Laura, Lady Savage, Y lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!:D ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)

a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu ;)

0na88, Amberla, Martucha86, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Maniuś, Y lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ainer85 wrote:
    Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!:D ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)

a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu ;)

Suuuper ;)
    Ainer - mogłoby być jedynie 26 lipca w urodziny Twojego męża... Ale w niedziele nie wykonuje się raczej planowych cesarek ;P Takie rzeczy tylko w tygodniu, więc musi zostać 23 ;P

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez piotri tez ma brata pawla z ta roznica ze nie blizniaka :)

Amberla, 0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie nieswojo bo moj maz Sebastian :D

Magda.sz chyba pospieszylas sie z tym dopisywaniem Lady do listy, bo juz wrocila do wrzesniowek :D

Miru, magda sz, 0na88, małaMyszka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość

• Miru Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ty tu zrobisz zamieszanie ze śledztwo zaraz przeprowadza :)

Co do zgaga po rybie to tylko raz zjadłam raz miałam i nigdy już ma rybe nie popatrzę ; (
    Lepiej zacznij coś juz brać zapobiegawczo :)

Fajnie Wam tak ze juz wiecie co i jak ;)

Co do magicznego biszkoptu jesteś niesamowita. Tylko mu jeszcze latający dywan załatwić co by bajkowe i magicznie było ;)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Miru Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Czuje sie nieswojo bo moj maz Sebastian :D

Magda.sz chyba pospieszylas sie z tym dopisywaniem Lady do listy, bo juz wrocila do wrzesniowek :D

Mój Lukas tez tak mało swojsko tu z jego imieniem. Nie wpasowali się Ci nasi chłopi ;)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
‹‹ 1277 1278 1279 1280 1281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ