X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Mój przyszły mąż też Paweł... a jego bliźniak to Piotr ;P

moj tez ma brata blizniaka - jednojajowego tylko ze Lukasza :)

Amberla, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach :( ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam :( oby tak nie było u Ciebie...

Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
    to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
    Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia :)

No ja też nie wierzę, że dotrzymam.... choć P. jak się dowiedział to nawet się ucieszył... tym bardziej jak usłyszał że 23 to pierwszy dzień Lwa ;P Mówi,że mielibyśmy dwa Lwy ;P Dziwne, że tak mu to podpasowało bo się astrologią nie interesujemy i nie ma to w sumie dla nas znaczenia... Ale pewnie myśli,że Lew to dobry znak - przywódca itp. ;P

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach :( ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam :( oby tak nie było u Ciebie...

Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
    to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
    Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia :)

maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas :(

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Amberla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    moj tez ma brata blizniaka - jednojajowego tylko ze Lukasza :)

Hehe... Super i Ty Ona88 też chyba jesteś z Krakowa ;)Mój też jednojajowego.

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas :(

Hyh... ja w ciąży z Paulą w 1 trymestrze zjadłam makrelę wędzoną.... dostałam takiej zgagi i trzymało mnie dwa dni, że do końca ciąży nie zjadłam już takiej ryby... w tej ciąży też :P

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilę.
    Amberla- 23 lipca mam rocznicę ślubu:)
    Ofka wyślę Ci jutro linka z tymi śpiochami.
    No to powiem Wam teraz wiadomość. Zadzwoniłam wcz do kumpeli położnej (z Kamińskiego)i pytam ją o cc, jak to załatwić itd. Wstępnie umówiłyśmy się na przyszły tydz.,że jak już będę mieć skierowanie to podjadę i pójdzie ze mną żeby mnie wpisać na planowe. Zapytała na kiedy termin itd. i tyle. Przed chwilą zadzwoniła i mówi: wpisana jesteś na 21 lipca na cc- masz zabrać to to i to. Do 12:00 w południe będziesz już razem z dzieckiem. YYYYYY!!!! Teraz to mam dopiero stresa! Jakie to dziwne uczucie wiedzieć,kiedy się Twoje dziecko urodzi, o której itd. No to tyle, lecę się zrelaksować z mężem na seansie. Jutro się odezwę.

niecierpliwa, 0na88, Martucha86, zabka11, małaMyszka, magda sz, mamasia, lys, Paula_071, sylwucha89, Neyla, Maniuś, Pati Belgia, Y, chcebycmama lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • niecierpliwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo zaraz sie okaze, ze macie wspolnego meza :D

0na88, Amberla, zabka11, Miru, magda sz, małaMyszka, maaadzik1207, Hermiona, mamasia, Maniuś, Y lubią tę wiadomość

• ainer85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mężuś nie przepada za ciastami, nad czym ubolewam, bo lubię robić jakieś nowinki a on nigdy nie podziela mojego entuzjazmu ( i koniec końców sama zzeram zawsze cała blache) I tym razem mówię do niego "spróbuj tego ciasta, no wspaniałe jest, niebo w gębie"!!! zjadł i cisza..... pytam i jak??? a on "zwykły biszkopt, zwykła bita śmietana, i zwykły mus z galaretka"@##%$%^%^!!!! wkurzona wydarłam się na niego " następnym razem zrobię Ci magiczny biszkopt z zaczarowaną bitą śmietana, jak to jest za zwykłe"!!! cham jeden!!!

niecierpliwa, zabka11, Miru, aaaaga, małaMyszka, mamasia, lys, Paula_071, Y lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze ma brata o imieniu Piotr a nie Lukasz bo zaczelabym sie martwic ;)
    tak , my tez z Krakowa :)

Amberla, zabka11, małaMyszka, mamasia, Y lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Zło? Komendiantka z ciebie i tyle, pochwal się nowym koleżankom ze 5 godzin balas się igly żeby cukry zmierzyć a jak juz to zrobiłaś to igła do haftowania bez uprzedniego odkazenia, cieszysz się ze ci dziecko szybko rośnie a przecież to z twojej winy.
    Przyszlas do dziewczyn na wątek bo sama dzisiaj napisałaś coś co dziewczyny próbowały ci naprostowac w ten pusty mózg ale oczywiście lady mądra pani bo uniwersytet ukończyła i wie lepiej.
    Jak już się przedstawiałas to moglas poruszyć temat którego nie dało ci się wytłumaczyć i zwialas jak tchórz.

Przepraszam pozostałe sierpnioweczki ale na lady od pewnego czasu brak słów. Pozdrawiam
    może załatwcie to jednak na wrześniówkach ok?

lys lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole, ale to wszystko zaczyna rozpedu nabierac, moze i ja w poniedzialek sie dowiem kiedy u mnie cc :)

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Bo zaraz sie okaze, ze macie wspolnego meza :D
    Hehe... Miru... to Ona88 ma męża... ja jeszcze czekam :P

• Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    może załatwcie to jednak na wrześniówkach ok?

Popieram Małą Myszkę w całej rozciągłości. Swoje sprawy załatwiajcie u siebie a nie zachowujcie się dziecinnie. My tu mamy bardzo dobrą atmosferę i nie chcemy tego zmieniać ;)

małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Super! A masz czereśnie czerwone czy te żółte.
    czerwone prosto z drzewka... a mało tego, mąż mi po obiedzie zasnął na kanapie, więc nie pojechaliśmy... za to moja teściówka to the beściara!!!! przywiozła mi do domu ... Wariatka heheheheheh

Laura, Lady Savage, Y lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!:D ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)

a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu ;)

0na88, Amberla, Martucha86, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Maniuś, Y lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ainer85 wrote:
    Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!:D ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)

a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu ;)

Suuuper ;)
    Ainer - mogłoby być jedynie 26 lipca w urodziny Twojego męża... Ale w niedziele nie wykonuje się raczej planowych cesarek ;P Takie rzeczy tylko w tygodniu, więc musi zostać 23 ;P

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez piotri tez ma brata pawla z ta roznica ze nie blizniaka :)

Amberla, 0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie nieswojo bo moj maz Sebastian :D

Magda.sz chyba pospieszylas sie z tym dopisywaniem Lady do listy, bo juz wrocila do wrzesniowek :D

Miru, magda sz, 0na88, małaMyszka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość

• Miru Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Ty tu zrobisz zamieszanie ze śledztwo zaraz przeprowadza :)

Co do zgaga po rybie to tylko raz zjadłam raz miałam i nigdy już ma rybe nie popatrzę ; (
    Lepiej zacznij coś juz brać zapobiegawczo :)

Fajnie Wam tak ze juz wiecie co i jak ;)

Co do magicznego biszkoptu jesteś niesamowita. Tylko mu jeszcze latający dywan załatwić co by bajkowe i magicznie było ;)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • Miru Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Czuje sie nieswojo bo moj maz Sebastian :D

Magda.sz chyba pospieszylas sie z tym dopisywaniem Lady do listy, bo juz wrocila do wrzesniowek :D

Mój Lukas tez tak mało swojsko tu z jego imieniem. Nie wpasowali się Ci nasi chłopi ;)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
‹‹ 1277 1278 1279 1280 1281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ