SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach
ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam
oby tak nie było u Ciebie...
Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia
No ja też nie wierzę, że dotrzymam.... choć P. jak się dowiedział to nawet się ucieszył... tym bardziej jak usłyszał że 23 to pierwszy dzień Lwa ;P Mówi,że mielibyśmy dwa Lwy ;P Dziwne, że tak mu to podpasowało bo się astrologią nie interesujemy i nie ma to w sumie dla nas znaczenia... Ale pewnie myśli,że Lew to dobry znak - przywódca itp. ;Pniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Współczuję Twojemu mężowi zapachu a Tobie zgaga która dostaniesz po tych rybach
ja ostatnio tak zarlam a później w nocy mnie paliło i Wymiotowalam
oby tak nie było u Ciebie...
Ambrela wiem ze lipiec ale jakoś myślałam że to będzie ten 37 tydz czytanie ze zrozumieniem :p
to może będziesz pierwsza chociaż ja czuję że Cię wyprzedze :p
Bóle są coraz mocniejsze skurcze tez. Leze cały dzień tylko WC i obiad i tyle z mojego aktywnego życia
maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:maz niech wdycha , ale ta zgaga mnie zmartwilas
Hyh... ja w ciąży z Paulą w 1 trymestrze zjadłam makrelę wędzoną.... dostałam takiej zgagi i trzymało mnie dwa dni, że do końca ciąży nie zjadłam już takiej ryby... w tej ciąży teżmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilę.
Amberla- 23 lipca mam rocznicę ślubu:)
Ofka wyślę Ci jutro linka z tymi śpiochami.
No to powiem Wam teraz wiadomość. Zadzwoniłam wcz do kumpeli położnej (z Kamińskiego)i pytam ją o cc, jak to załatwić itd. Wstępnie umówiłyśmy się na przyszły tydz.,że jak już będę mieć skierowanie to podjadę i pójdzie ze mną żeby mnie wpisać na planowe. Zapytała na kiedy termin itd. i tyle. Przed chwilą zadzwoniła i mówi: wpisana jesteś na 21 lipca na cc- masz zabrać to to i to. Do 12:00 w południe będziesz już razem z dzieckiem. YYYYYY!!!! Teraz to mam dopiero stresa! Jakie to dziwne uczucie wiedzieć,kiedy się Twoje dziecko urodzi, o której itd. No to tyle, lecę się zrelaksować z mężem na seansie. Jutro się odezwę.niecierpliwa, 0na88, Martucha86, zabka11, małaMyszka, magda sz, mamasia, lys, Paula_071, sylwucha89, Neyla, Maniuś, Pati Belgia, Y, chcebycmama lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
moj mężuś nie przepada za ciastami, nad czym ubolewam, bo lubię robić jakieś nowinki a on nigdy nie podziela mojego entuzjazmu ( i koniec końców sama zzeram zawsze cała blache) I tym razem mówię do niego "spróbuj tego ciasta, no wspaniałe jest, niebo w gębie"!!! zjadł i cisza..... pytam i jak??? a on "zwykły biszkopt, zwykła bita śmietana, i zwykły mus z galaretka"@##%$%^%^!!!! wkurzona wydarłam się na niego " następnym razem zrobię Ci magiczny biszkopt z zaczarowaną bitą śmietana, jak to jest za zwykłe"!!! cham jeden!!!
niecierpliwa, zabka11, Miru, aaaaga, małaMyszka, mamasia, lys, Paula_071, Y lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Zło? Komendiantka z ciebie i tyle, pochwal się nowym koleżankom ze 5 godzin balas się igly żeby cukry zmierzyć a jak juz to zrobiłaś to igła do haftowania bez uprzedniego odkazenia, cieszysz się ze ci dziecko szybko rośnie a przecież to z twojej winy.
Przyszlas do dziewczyn na wątek bo sama dzisiaj napisałaś coś co dziewczyny próbowały ci naprostowac w ten pusty mózg ale oczywiście lady mądra pani bo uniwersytet ukończyła i wie lepiej.
Jak już się przedstawiałas to moglas poruszyć temat którego nie dało ci się wytłumaczyć i zwialas jak tchórz.
Przepraszam pozostałe sierpnioweczki ale na lady od pewnego czasu brak słów. Pozdrawiam
lys lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:może załatwcie to jednak na wrześniówkach ok?
Popieram Małą Myszkę w całej rozciągłości. Swoje sprawy załatwiajcie u siebie a nie zachowujcie się dziecinnie. My tu mamy bardzo dobrą atmosferę i nie chcemy tego zmieniaćmałaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Super! A masz czereśnie czerwone czy te żółte.
Laura, Lady Savage, Y lubią tę wiadomość
-
Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!
ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)
a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu0na88, Amberla, Martucha86, małaMyszka, mamasia, Paula_071, Maniuś, Y lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:Amberla - przełóż na 25 lipca!! moje urodziny!
ewentualnie na 26 lipca urodziny mojego męża;)
a co do Piotrów i Pawłów. Mój mężu to Piotr ur 26.07.1985, i ma brata Pawła ur 26.07.1984. Równiutki rok różnicy miedzy nimi jest. A do tego jeszcze ja się wpasowałam z 25.07.1985. Znamy się z mężem od porodówki, urodziliśmy się w tym samym mieście w tym samym szpitalu
Suuuper
Ainer - mogłoby być jedynie 26 lipca w urodziny Twojego męża... Ale w niedziele nie wykonuje się raczej planowych cesarek ;P Takie rzeczy tylko w tygodniu, więc musi zostać 23 ;PmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa Ty tu zrobisz zamieszanie ze śledztwo zaraz przeprowadza
Co do zgaga po rybie to tylko raz zjadłam raz miałam i nigdy już ma rybe nie popatrzę ; (
Lepiej zacznij coś juz brać zapobiegawczo
Fajnie Wam tak ze juz wiecie co i jak
Co do magicznego biszkoptu jesteś niesamowita. Tylko mu jeszcze latający dywan załatwić co by bajkowe i magicznie byłomagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Czuje sie nieswojo bo moj maz Sebastian
Magda.sz chyba pospieszylas sie z tym dopisywaniem Lady do listy, bo juz wrocila do wrzesniowek
Mój Lukas tez tak mało swojsko tu z jego imieniem. Nie wpasowali się Ci nasi chłopiniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość