SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa nie nadgonisz kobiet w ciąży
Zaraz wrzucam na patelnie moje racuszki, Maja zaraz mi brzuch rozwali tak się kręci, w pewnym momencie aż sie przestraszyłam bo miała taki atak kopniaków/przekręcania sie brzuch się telepał jak na platformie wibrującej.
Ainer u mnie to samo, zawsze ja kończę blachę. Nawet mojej bezy pawłowej nie chciał jeść, w sensie zjadł kawałek ale drugiego już nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:58
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mogę, ale macie śmiesznie, same Piotry i Pawły hahahaha Mój to Michał...
Pierwszy dzień w pracy jedna z dziewczyn zapytała mnie: Natalia, a twój mąż to Michał?
Ja na to: Tak...
Wybuchły takim śmiechem, że aż mi się głupio zrobiło... Pytam skąd taka reakcja?
Okazało się, że jedna z biura też Natalia ma męża Michała, a druga ma córkę i syna Natalię i Michała...
Nieźle...
muszę iść się jakoś doprowadzić do ładu z podwoziem, a te czereśnie na mnie patrzą...
zamawiam dzisiaj wózek, bo jak Wy już macie terminy cc to ja nie będę czekać i niech się wietrzy...
Zostanie tylko monitor oddechu i czekanie...0na88 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jak mi sie marza racuchy z jablkami. Chyba w piatek na obiad zrobie o ile mnie len nie dopadnie
teraz to i ja będę robić racuchy...
i po pięknej wadze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:05
0na88 lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa nie nadgonisz kobiet w ciąży
Zaraz wrzucam na patelnie moje racuszki, Maja zaraz mi brzuch rozwali tak się kręci, w pewnym momencie aż sie przestraszyłam bo miała taki atak kopniaków/przekręcania sie brzuch się telepał jak na platformie wibrującej.
Ainer u mnie to samo, zawsze ja kończę blachę. Nawet mojej bezy pawłowej nie chciał jeść, w sensie zjadł kawałek ale drugiego już nie...
To u nas nie... U nas Paweł jest prawdziwym miłośnikiem ciast. Uwielbia. Sam nawet u moich rodziców ostatnio zrobił. W lipcu będziemy mieć w końcu piekarnik to zapowiedział, że oczekuje, że będę się wykazywała i używała nowego sprzętu... nawet już sobie znalazł co mam upiec ;P A jak nie będę chciała to powiedział, że sam sobie zrobiŻe w końcu dostał się do Masterchefa to co on ciasta nie zrobi?
małaMyszka, Paula_071, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Miru widzisz wszystko sie zgadza jednej jest mezem, a drugiej jeszcze nie
Ainer rozwalilas mnie tym magicznym ciastemWszystkie chlopy takie same
Jakby co to będziesz przyczynąAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Gorzej Jak przez Ciebie jedna zostanie Rozwódka a druga niedoszla panna młoda
Jakby co to będziesz przyczyną
Zawsze ja najgorsza?? Daruj mi juz. Dzis mnie spotkalo inne nieszczescie - celulit pojawil sie nawet na lydkach!!!zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:hehe Miru spokojna glowa , skoro przyszly maz Amber jest smakoszem ciast i dodatkowo jest utalentowany bo dostal sie do masterchefa to ja juz jestem pewna na 1000 % ze to nie moj maz
)
Ale fakt faktem śmieszna sytuacja0na88, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje nogi to masakra, po wysportowanych wyrzezbionuch i umiesnionych udach slad zaginal. Zostala skorka pomaranczowa
Na udach..ok tam juz mialam, ale kuzwa na lydkach???????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:17
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Buhaha.... ja z wami nie mogę... mam dzisiaj taki ubaw
Najbardziej mnie rozwalił tekst, który któraś z was wrzuciła - odnośnie tego co facet musiałby zrobić żeby zrozumieć babę w ciąży... i wiecie co... wyłam przed monitorem... akurat P. wrócił z pracy w trakcie mojego czytania, wszedł a ja wyłam ze śmiechu... patrzył jak na wariatkę. I powiem, że pierwszy raz w życiu popuściłam ze śmiechu ;P A mam bardzo mocny zaworek;)małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość