X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Jej ile mam czytania!

Wczoraj caly dzien pomagalam.dla mamy,potem imieniny,wrocilismy o 23,dzisiaj znowu jedziemy do rodzicow na obiad,dojadac:p no i dzisiaj prawdziwe imieniny-Alicja :)
    Wiec bede miala jeszcze wiecej do nadrobienia:p

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my

Zmierzamdo kuchni na sniadanko, potem musze popreasowac julci suknie na turniej,na 12 musiny byc na tam na miejscu.
    Pogoda dziwna, pochmurno, jakby mialo padac.przed wyjazdem musze cale pranie przeniesc do domu, zeby w koncu wyschlo.
    Jutro jak zwykle szkola, zawioze tez tesciowej rzeczy klary do prasowania (0-3m), te wieksze segreguje do osobnych pokrowcow i tak sobie mysle, ze moze jeszcze wypreasuje 3-6m a reszta bedzie czekac. Potem jak malutka sie urodzi i tak bedzie ciezko z czasem na prasownie biezacych rzeczy, a co mowic o doidatkowych, tych na wyrost.

Niecierpliwa -wow zapiekanki :) wypasione sniadanko

Malamyszka- ja tez czekam - na lozeczko , ma porzyjsc jutro lub wtorek ;)

Lys- jejku zal pieska strasznie, meczy sie bidulek :(

Psioszka- ja tez jak przesadze ze sprzataniem to potem chodze polamana.niestety teraz njaciezszy etap przed nami, sporo ladunku w sobie nosimy i samo to juz nas meczy....musimy zwolnic tempo i jak najwiecej sie oszczedzac (wiem wiem latwo siemowi, sama ciagle w domu mam cos do zrobienia i caly dzien sie krzatam)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 08:13

małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero wstałam. Wczoraj bardzo mnie bolał krzyż. Już myślałam że będę musiala jechać. A najbardziej bolał z jednej strony, może Mały naciskał na jakiś nerw? Po jakimś czasie przeszło ale długo. Miewacie tak? Witam się w 32 tygodniu :)

Maniuś, małaMyszka, Laura, Martucha86, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane brzuchatki w 33 tygodniu ciazy :-)

Ja sie wczoraj tak narobilam, ze spalam jak dziecko o dziwo... wysprzatalam caly dom, garaz, schowek, spizarnie, w salonie umylam okna I zawiesilam czyste firany a na koniec myslalam, ze mi krzyz peknie na pol. Wiecej tak juz nie robie, chyba, ze orzed samym porodem... maz byl w szklarni cale popoludnie wiec nie widzial co robie alw jak orzyszedl I zobaczyl nowe firany w oknach to tak sie wkurzyl na mnie, ze powiedzial, ze jak cos sie stanie to mi do doopy na kopie :-) ale ja jestem szczesliwa, ze mam juz porzadeczek. Najgorzej meczyl mnie nieporzadek w spizarni I schowku. A za to dzis moge sobie spokojnie odpoczac... :-)

Milego dnia sierpniowczki :-)

Maniuś, zabka11, magda sz, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, psioszka11, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :) pogoda w Austrii jest co najmniej smieszna,bo albo jest 40 stopni i nie ma czym oddychac,albo 10 jak dzis :/
    Wczoraj powiesilismy polki wiszace u Mlodego pozniej zrobie zdjecia to Wam pokaze :) juz prawie koniec..
    Za chwile zbieramy sie do Kosciolka,choc maz jeszcze spi :D
    A reszte leniwa niedziela :)

Pozdrowienia <3

magda sz, Pati Belgia, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:)

Dziś pieknie przespana noc, siku dopiero o 5:)

Wczoraj był aktywny dzień, piknik i wizyta u siostry:)

Pooglądałam jej wózek i cała noc mi się snilo jak wybierałam swój i nie mogłam wybrac haha

małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski:)
    Wlasnie wstalysmy, wczoraj mialam jakas gastro faze o 21 naszlo mnie na ciasto wiec zrobilam serniko-brownie z truskawami, no ale dlugo sie pieklo i wyciagnelam meza o 23.30 na sushi..dostalismy je chwile po pol nocy, maz zjadl ze 3 Maczki a ja z 15? Masakra! Wczoraj sie tak cieszylam ze na wadze tylko 10 kg do przodu ze sie zapomnialam. I zaraz na sniadanko probuje mojego ciacha...musze sie wiecej ruszac zeby jakos to pospalac. Milej niedzieli :*

Pati Belgia, małaMyszka, Paula_071, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa odbarwilas ubranka? Ja kupilam wczoraj jakies wybielacze dr beckmann bo byly w promo w carfurze zeby miec pod reka. Wczoraj wybielalam ace skarpety meza, zapomnialam ile pozniej zachodu zeby sie pozbyc tego zapachu.

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki
    Te które mają juz wózki, jakie macie koszyki pod wózkami, na zasuwanie czy odkryte? kurde teraz rozkminiam bo zobaczyłam u siostry taki na zasuwanie a w tym moim wózku był odkryty hm...
    noi jeszcze ona ma gondolkę z plastikiem na dole, taka głęboką nie wiem czy teraz nie zmienic modelu wózka

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Dzien dobry kochane :) pogoda w Austrii jest co najmniej smieszna,bo albo jest 40 stopni i nie ma czym oddychac,albo 10 jak dzis :/
    Wczoraj powiesilismy polki wiszace u Mlodego pozniej zrobie zdjecia to Wam pokaze :) juz prawie koniec..
    Za chwile zbieramy sie do Kosciolka,choc maz jeszcze spi :D
    A reszte leniwa niedziela :)

Pozdrowienia <3
    Manius u nas w Belgii z pogoda tak samo. Jak jest upac to nie da sie nawet na ogrodzie pod zadaszeniem posiedziec a jak jest chlodniej to za zimno... nie lubie takiej pogody....

małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja mam Lupo i jest zasuwany kosz, a czy lepiej zasuwany czy nie to sama nie wiem. Dla mnie to bez roznicy wazne ze jest latwy dostep pod gondola. Wozic tam bede pewnie zakupy w reklamowkach czy jakies ubranko na zmiane ale tez w reklamowce zeby sie nie zakurzylo

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Manius wspolczuje wkrotce ta fala upalow ma przyjsc do Polski, ostatnio jest idealnie 20 Stopni plus minus 2 i dla mnie taka pogoda idealna moze byc cale wakacje, ale jeszcze nas przygrzeje :/

małaMyszka, Pati Belgia, Maniuś lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 35 tc :) Robi się poważnie :P
    Miłego dnia :)

małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Martucha86, mamasia, Amberla, Pati Belgia, magda sz, psioszka11, kasiuleek, Maniuś, Weridiana, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Pati, Manius wspolczuje wkrotce ta fala upalow ma przyjsc do Polski, ostatnio jest idealnie 20 Stopni plus minus 2 i dla mnie taka pogoda idealna moze byc cale wakacje, ale jeszcze nas przygrzeje :/
    U mnie też wszyscy narzekają, że jest połowa czerwca i 12 stopni... A ja powtarzam, że dla mnie jest idealnie... Takie max 25-27 mi się marzy...

Pati Belgia, Maniuś lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Witamy się również w 35 tygodniu :D Za tydzień 9 miesiąc!
    Może któraś wkleić informacje o 35 tygodniu?
    W tym roku pogoda jest bajka ;) Naprawdę. Pamiętam dwa lata temu jak chodziłam do 21 sierpnia w ciaży! Powiem tylko horror. A w tym roku nawet jeszcze nie miałam kryzysu z powodu pogody ;)

Laura, Martucha86, mamasia, małaMyszka, Paula_071, Pati Belgia, kasiuleek, Maniuś, Katarka, Weridiana, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa odbarwilas ubranka? Ja kupilam wczoraj jakies wybielacze dr beckmann bo byly w promo w carfurze zeby miec pod reka. Wczoraj wybielalam ace skarpety meza, zapomnialam ile pozniej zachodu zeby sie pozbyc tego zapachu.

Probowalam w super hiper'niezawodnym wanishu, ale chyba tylko w'reklamach jest taki ekstra, bo guzik dalo :/ Pierdziele juz to, beda to bodziaki po domu, szkoda mi tylko bo to maly rozmiarek, a takich mam najmniej.
    Pamietacie ta moja kupe ubranek??? I co sie okazuje, ze bodziakow w rozmiarze 50 1 para i kaftanik 50, w rozmiarze 56 pare sztuk i z 6 pajacy, rozmiar 62 tez nie najwiecej, ale za to 68'i powyzej milion rzeczy. Tak o to wiec zakupy ciuchowe jeszcze przede mna

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    :) Witamy się również w 35 tygodniu :D Za tydzień 9 miesiąc!
    Może któraś wkleić informacje o 35 tygodniu?
    W tym roku pogoda jest bajka ;) Naprawdę. Pamiętam dwa lata temu jak chodziłam do 21 sierpnia w ciaży! Powiem tylko horror. A w tym roku nawet jeszcze nie miałam kryzysu z powodu pogody ;)

Ja kryzys pogodowy mialam w 2 ostatnie weekendy, gdzie u nas dychac sie nie dalo wiec ja juz wole te 12 stopni, byle nie padalo jak dzis bo u nas masakryczna ulewa

• lys Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Strasznie ciężką noc miałam. Przez ból głowy długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam koło 5 nad ranem to i tak się budziłam co chwilę. Głowa oczywiście boli nadal.
    A teraz dzwoniłam do mamy, piesek jest już za tęczowym mostem.

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Dzień dobry. Strasznie ciężką noc miałam. Przez ból głowy długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam koło 5 nad ranem to i tak się budziłam co chwilę. Głowa oczywiście boli nadal.
    A teraz dzwoniłam do mamy, piesek jest już za tęczowym mostem.
    Przykro mi z powodu psiaka, trzymajcie się

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Witamy się w 35 tc :) Robi się poważnie :P
    Miłego dnia :)
    I my zaczynamy 35 tc ;-)

niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, Martucha86, Pati Belgia, kasiuleek, Maniuś, Katarka, Weridiana, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
‹‹ 1315 1316 1317 1318 1319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ