SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Jej ile mam czytania!
Wczoraj caly dzien pomagalam.dla mamy,potem imieniny,wrocilismy o 23,dzisiaj znowu jedziemy do rodzicow na obiad,dojadac:p no i dzisiaj prawdziwe imieniny-Alicja
Wiec bede miala jeszcze wiecej do nadrobienia:pmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my
Zmierzamdo kuchni na sniadanko, potem musze popreasowac julci suknie na turniej,na 12 musiny byc na tam na miejscu.
Pogoda dziwna, pochmurno, jakby mialo padac.przed wyjazdem musze cale pranie przeniesc do domu, zeby w koncu wyschlo.
Jutro jak zwykle szkola, zawioze tez tesciowej rzeczy klary do prasowania (0-3m), te wieksze segreguje do osobnych pokrowcow i tak sobie mysle, ze moze jeszcze wypreasuje 3-6m a reszta bedzie czekac. Potem jak malutka sie urodzi i tak bedzie ciezko z czasem na prasownie biezacych rzeczy, a co mowic o doidatkowych, tych na wyrost.
Niecierpliwa -wow zapiekankiwypasione sniadanko
Malamyszka- ja tez czekam - na lozeczko , ma porzyjsc jutro lub wtorek
Lys- jejku zal pieska strasznie, meczy sie bidulek
Psioszka- ja tez jak przesadze ze sprzataniem to potem chodze polamana.niestety teraz njaciezszy etap przed nami, sporo ladunku w sobie nosimy i samo to juz nas meczy....musimy zwolnic tempo i jak najwiecej sie oszczedzac (wiem wiem latwo siemowi, sama ciagle w domu mam cos do zrobienia i caly dzien sie krzatam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 08:13
małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero wstałam. Wczoraj bardzo mnie bolał krzyż. Już myślałam że będę musiala jechać. A najbardziej bolał z jednej strony, może Mały naciskał na jakiś nerw? Po jakimś czasie przeszło ale długo. Miewacie tak? Witam się w 32 tygodniu
Maniuś, małaMyszka, Laura, Martucha86, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej kochane brzuchatki w 33 tygodniu ciazy
Ja sie wczoraj tak narobilam, ze spalam jak dziecko o dziwo... wysprzatalam caly dom, garaz, schowek, spizarnie, w salonie umylam okna I zawiesilam czyste firany a na koniec myslalam, ze mi krzyz peknie na pol. Wiecej tak juz nie robie, chyba, ze orzed samym porodem... maz byl w szklarni cale popoludnie wiec nie widzial co robie alw jak orzyszedl I zobaczyl nowe firany w oknach to tak sie wkurzyl na mnie, ze powiedzial, ze jak cos sie stanie to mi do doopy na kopieale ja jestem szczesliwa, ze mam juz porzadeczek. Najgorzej meczyl mnie nieporzadek w spizarni I schowku. A za to dzis moge sobie spokojnie odpoczac...
Milego dnia sierpniowczkiManiuś, zabka11, magda sz, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, psioszka11, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
pogoda w Austrii jest co najmniej smieszna,bo albo jest 40 stopni i nie ma czym oddychac,albo 10 jak dzis
Wczoraj powiesilismy polki wiszace u Mlodego pozniej zrobie zdjecia to Wam pokazejuz prawie koniec..
Za chwile zbieramy sie do Kosciolka,choc maz jeszcze spi
A reszte leniwa niedziela
Pozdrowieniamagda sz, Pati Belgia, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witam:)
Dziś pieknie przespana noc, siku dopiero o 5:)
Wczoraj był aktywny dzień, piknik i wizyta u siostry:)
Pooglądałam jej wózek i cała noc mi się snilo jak wybierałam swój i nie mogłam wybrac hahamałaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Czesc mamuski:)
Wlasnie wstalysmy, wczoraj mialam jakas gastro faze o 21 naszlo mnie na ciasto wiec zrobilam serniko-brownie z truskawami, no ale dlugo sie pieklo i wyciagnelam meza o 23.30 na sushi..dostalismy je chwile po pol nocy, maz zjadl ze 3 Maczki a ja z 15? Masakra! Wczoraj sie tak cieszylam ze na wadze tylko 10 kg do przodu ze sie zapomnialam. I zaraz na sniadanko probuje mojego ciacha...musze sie wiecej ruszac zeby jakos to pospalac. Milej niedzieli :*Pati Belgia, małaMyszka, Paula_071, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa odbarwilas ubranka? Ja kupilam wczoraj jakies wybielacze dr beckmann bo byly w promo w carfurze zeby miec pod reka. Wczoraj wybielalam ace skarpety meza, zapomnialam ile pozniej zachodu zeby sie pozbyc tego zapachu.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kobietki
Te które mają juz wózki, jakie macie koszyki pod wózkami, na zasuwanie czy odkryte? kurde teraz rozkminiam bo zobaczyłam u siostry taki na zasuwanie a w tym moim wózku był odkryty hm...
noi jeszcze ona ma gondolkę z plastikiem na dole, taka głęboką nie wiem czy teraz nie zmienic modelu wózkamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dzien dobry kochane
pogoda w Austrii jest co najmniej smieszna,bo albo jest 40 stopni i nie ma czym oddychac,albo 10 jak dzis
Wczoraj powiesilismy polki wiszace u Mlodego pozniej zrobie zdjecia to Wam pokazejuz prawie koniec..
Za chwile zbieramy sie do Kosciolka,choc maz jeszcze spi
A reszte leniwa niedziela
PozdrowieniamałaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotka ja mam Lupo i jest zasuwany kosz, a czy lepiej zasuwany czy nie to sama nie wiem. Dla mnie to bez roznicy wazne ze jest latwy dostep pod gondola. Wozic tam bede pewnie zakupy w reklamowkach czy jakies ubranko na zmiane ale tez w reklamowce zeby sie nie zakurzylo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati, Manius wspolczuje wkrotce ta fala upalow ma przyjsc do Polski, ostatnio jest idealnie 20 Stopni plus minus 2 i dla mnie taka pogoda idealna moze byc cale wakacje, ale jeszcze nas przygrzeje
małaMyszka, Pati Belgia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pati, Manius wspolczuje wkrotce ta fala upalow ma przyjsc do Polski, ostatnio jest idealnie 20 Stopni plus minus 2 i dla mnie taka pogoda idealna moze byc cale wakacje, ale jeszcze nas przygrzeje
Pati Belgia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witamy się również w 35 tygodniu
Za tydzień 9 miesiąc!
Może któraś wkleić informacje o 35 tygodniu?
W tym roku pogoda jest bajkaNaprawdę. Pamiętam dwa lata temu jak chodziłam do 21 sierpnia w ciaży! Powiem tylko horror. A w tym roku nawet jeszcze nie miałam kryzysu z powodu pogody
Laura, Martucha86, mamasia, małaMyszka, Paula_071, Pati Belgia, kasiuleek, Maniuś, Katarka, Weridiana, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa odbarwilas ubranka? Ja kupilam wczoraj jakies wybielacze dr beckmann bo byly w promo w carfurze zeby miec pod reka. Wczoraj wybielalam ace skarpety meza, zapomnialam ile pozniej zachodu zeby sie pozbyc tego zapachu.
Probowalam w super hiper'niezawodnym wanishu, ale chyba tylko w'reklamach jest taki ekstra, bo guzik daloPierdziele juz to, beda to bodziaki po domu, szkoda mi tylko bo to maly rozmiarek, a takich mam najmniej.
Pamietacie ta moja kupe ubranek??? I co sie okazuje, ze bodziakow w rozmiarze 50 1 para i kaftanik 50, w rozmiarze 56 pare sztuk i z 6 pajacy, rozmiar 62 tez nie najwiecej, ale za to 68'i powyzej milion rzeczy. Tak o to wiec zakupy ciuchowe jeszcze przede mnamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:
Witamy się również w 35 tygodniu
Za tydzień 9 miesiąc!
Może któraś wkleić informacje o 35 tygodniu?
W tym roku pogoda jest bajkaNaprawdę. Pamiętam dwa lata temu jak chodziłam do 21 sierpnia w ciaży! Powiem tylko horror. A w tym roku nawet jeszcze nie miałam kryzysu z powodu pogody
Ja kryzys pogodowy mialam w 2 ostatnie weekendy, gdzie u nas dychac sie nie dalo wiec ja juz wole te 12 stopni, byle nie padalo jak dzis bo u nas masakryczna ulewamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Strasznie ciężką noc miałam. Przez ból głowy długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam koło 5 nad ranem to i tak się budziłam co chwilę. Głowa oczywiście boli nadal.
A teraz dzwoniłam do mamy, piesek jest już za tęczowym mostem.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dzień dobry. Strasznie ciężką noc miałam. Przez ból głowy długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam koło 5 nad ranem to i tak się budziłam co chwilę. Głowa oczywiście boli nadal.
A teraz dzwoniłam do mamy, piesek jest już za tęczowym mostem.lys, małaMyszka lubią tę wiadomość