SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:Dzień dobry. Strasznie ciężką noc miałam. Przez ból głowy długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam koło 5 nad ranem to i tak się budziłam co chwilę. Głowa oczywiście boli nadal.
A teraz dzwoniłam do mamy, piesek jest już za tęczowym mostem.
Ojej ;( Strasznie mi przykromałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mial swoje lata, wiec to zrozumiale ale dla mnie psiak to i tak czlonek rodziny pelnoprawny. Ja jestem w ogole jakas pokrecona kazdego psa, ktory biega sam po ulicy bym targala do domu i serce mi sie kraje
małaMyszka, lys, Miru, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki ,
ja mam humor adekwatny do pogody , i chcialam wziac meza do kina ( nie bylismy ho ho ) i znalazlam cos takiego... myslicie ze moge na cos takiego isc , czy raczej od razu z torba i na porodowke ?
https://www.youtube.com/watch?v=44qWgGGDJcY
film to jurassic World - cholera doradzcie mi)y
chodzi mi o te efekty czy to jednak nie za duzo jak na koncowke ciazymałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Lys - przykro mi, ale już się nie męczy...
Niecierpliwa - ja też wzięłabym każdego psiaka z ulicy... Ba! Nawet czasami spod sklepu wpadam na pomysł, żeby takiego biednego płaczka wziąć...lys, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Boze ja dopiero wstalam! Mam problem z zasnieciem bo kolo 2-3 w nocy, tragedia. Oplaca sie wstawac?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Lys - przykro mi, ale już się nie męczy...
Niecierpliwa - ja też wzięłabym każdego psiaka z ulicy... Ba! Nawet czasami spod sklepu wpadam na pomysł, żeby takiego biednego płaczka wziąć...
Haha to ja mam to samo ilekroc pod biedra siedzi jakis przywiazany i patrzy zbityw wzrokiem, a nie mowiac juz jak wyje czy skomli to za kazdym razem przechodzi mi przez glowe mysl czy go nie odwiazac i nie uciekac
-
małaMyszka wrote:Lys - przykro mi, ale już się nie męczy...
Niecierpliwa - ja też wzięłabym każdego psiaka z ulicy... Ba! Nawet czasami spod sklepu wpadam na pomysł, żeby takiego biednego płaczka wziąć...
To ja odplywam juz przed 20, maz wlacza film a ja widze tylko poczatek i napisy koncowe, wiec dzis o 8 rano zapodalismy filma przynajmniej caly obejrzalam0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mam takie pytanko, czytam te czerwcowki i one waza dzieci sprawdzajac czy dojadaja i dobrze na wadze przybieraja i moje pytanie na czym sie wazy takie dziecko
Ok, rozumiem ze na wadze, ale laziekowa nie pokazujdm dokladnie gramow, a kuchenn jest do 5 kg...Jak Wy ten temat ogarniecie??
Aa i jeszcze jedno zaopatrujecie sie w papierki lakmusowe??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:05
-
Malagosiu ja tez , tylko ze do sali kinowej "skoda 4dx "? to jest z ruchomymi siedzeniami , ze krzeselka sie ruszaja , pryska woda , plus okulary 3D itd.. jakies bajery podobno, ale juz doczytalam ze nie nadaje sie dla kobiet w ciazy
.
Ale pojde w takim razie na normalny seans - jak normalny ludz.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mam takie pytanko, czytam te czerwcowki i one waza dzieci sprawdzajac czy dojadaja i dobrze na wadze przybieraja i moje pytanie na czym sie wazy takie dziecko
Ok, rozumiem ze na wadze, ale laziekowa nie pokazujdm dokladnie gramow, a kuchenn jest do 5 kg...Jak Wy ten temat ogarniecie??
Aa i jeszcze jedno zaopatrujecie sie w papierki lakmusowe??
Albo ważą u pediatry albo sobie same wagę kupiłyA to wydatek rzędy 200-300 zł
-
niecierpliwa wrote:Mam takie pytanko, czytam te czerwcowki i one waza dzieci sprawdzajac czy dojadaja i dobrze na wadze przybieraja i moje pytanie na czym sie wazy takie dziecko
Aa i jeszcze jedno zaopatrujecie sie w papierki lakmusowe??
Czytałam o takich opcjach: część kupiła sobie takie wagi specjalne, część osób wypożyczyła w przychodni, niektórzy chodzą na wizyty do pediatry i tam ważą. A jak jest w praktyce to nie wiem
a i jeszcze słyszałam, że położna do domu z wagą przychodziła
Papierki lakmusowe do czego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:15
-
małaMyszka wrote:U mnie też wszyscy narzekają, że jest połowa czerwca i 12 stopni... A ja powtarzam, że dla mnie jest idealnie... Takie max 25-27 mi się marzy...
-
lys wrote:Papierki lakmusowe do czego?
Zeby sprawdzac sluz, bo duzo dziewczyn na koncowce ma strasznie duzo wodnistego sluzu i wiele ma dylemat czy to nie wody i czytalam, ze jesli to wodxm to papierek zabarwi sie na kolor niebieski lub jego rozne odcienie od turkusu do granatu
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość