SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO nie... znowu... czekoladowa... tule mocno :*
Dzien dobry dziewczyny! Zycze Wam milej i spokojnej niedzieli. Ja sobie leze pod kocykiem jeszcze w pidzamce.
Mam straszny wysyp pryszczy ale na plecach... wygladam jakbym garsciami sterydy brala... -
Hej dziewczyny
Zycze Wam milej niedzieli
Dziewczyny ktore stracily swoje malenstwa,bardzo Wam wspolczuje,nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego co czujecieWspieram Was mocno...
Mam pytanie odnosnie zaparc,jak sobie z nimi radzicie?ja mam okropne i strasznie mi ciezko przez to...macie jakiśes sprawdzone pomysly? -
Cześć kochane, ostatnio częściej wymiotuje i dziś patrze i zrobił mi się zajad
wyniki z środy mam dobre więc nie wiem czemu. Myślicie że mogę witaminę B2 rozgnieść i posmarować ? Ostatnio w ogóle nie jem mięsa, nawet na samą myśl o nim potrafię zwymiotować może to z braku żelaza
-
Maniuś, na zaparcia dużo pić i suszone owoce, ciemne pieczywo. Też mi dokuczają i musze się za to wziąć. Bo jak mi do tego gazy w jelitach latają i uciska to boli.
Wit b raczej można, jest ona w wielu preparatach dla ciężarnych wiec chyba ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:39
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka refleksja mnie naszla. Mam za soba dwie ciaze i dwa porody. Przy pierwszym dziecku w zasadzie szlam na slepo do wszystkiego z totalna olewka bo nie wiedzialam co mnie czeka, nikt mnie za reke nie prowadzil, nie czekalam od wizyty do wizyty, cieszylam sie ciaza.
W drugiej ciazy bylo podobnie, na luzie z wizytami, ze wszystkim.
Teraz? Swiruje... za duzo czytam/czytalam wiadomosci na forach.
Moze tez jestem lepiej do wszystkiego przygotowana ale tez za bardzo wsuchuje sie w swoj organizm.
Nie wiem czy nie byloby lepiej na jakis czas zniknac z internetowego zycia?
Na pewno dzieciaczkowi i mojej psychice by to pomoglo. Ale z drugiej strony jestesmy na jednym etapie i jednak w grupie razniej, latwiej popytac itp.
Ach... wybaczcie ale musialam sie wypisac zeby ulzyc swojej psychice.gosia.b, Andzia 34 lubią tę wiadomość
-
Niestety w tym pierwszym trymestrze nie mamy żadnego wpływu na to co dzieje się w naszych brzuszkach ... wyeliminowanie używek i dużego wysiłku to chyba wszystko co możemy zrobić. Ja w poprzedniej ciąży nie zaglądalam na żadne fora - przez ułamek sekundy nie pomyślałam, że spotka mnie to co spotkało...
nie ma reguły kochane ;* ja też mam nadzieję, że wszystkie urodzimy zdrowe bobaski w sierpniuCassie lubi tę wiadomość
-
Maniuś-przy wzdeciach i zaparciach ni pomaga mięta i picie siemienia lnianego.
wyczytałam ze skuteczne jest tez picie goracej wody z cytryną lub naparu z suszonych śliwek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:18
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Mam dokładnie takie same przemyślenia jak Wy. Śnią mi się zarażenia różyczka, plamienia, ehhhh pół nocy nie spałam jeszcze do tego tak wieje ze masakra. Jutro wracam do pracy i mam stresa. Dupka zaczęłam brać i faktycznie mdłości większe ale fisiuje czy to tylko sprawka dupka ach
-
nick nieaktualny
-
zabka11 wrote:Moja babcia odeszła. ....
(( serce mi pękło...
(((
Tak mi przykroTrzymaj się, musisz być silna dla maleństwa, jemu jesteś teraz bardzo potrzebna. Babci potrzebna jest już tylko modlitwa...
Ja teraz pierwszy raz dzisiaj podniosłam na dłużej głowę. Tak mi się kręci w głowie, że mąż musiał prowadzić mnie do łazienki. Tętno mam 53, ciśnienie 90/63, ledwo żyję.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.