SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Chcebycmama - ja od kilku dni też coś takiego czuję na samym dole i też mam podejrzenia że to czkawka.. synek był ułożony pośladkowo - może się w końcu odwrócił.. dziś wizyta więc wszystko będzie jasne:)
Ciężko Was nadrobić dziewczyny:) ale zaglądam regularnie i trzymam kciuki za nas:)
ja też chyba zrobię listę dla mojego męża bo normalnie nie ruszymy z miejsca z tym pokojem, do niedawno ten pokój to była nasza taka graciarnia więc naprawdę sporo czasu nam zajęło doprowadzenie go do ładu, teraz zostały kosmetyczne rzeczy i co..nic.. czekają a mnie już nosi.. fakt że mąż mega zapracowany bo jak na złość wszyscy coś chcą na wczoraj a jak przychodzi to zalega przed tv, weekendy ostatnie jakieś zwariowane albo wyjazd, albo wesele albo praca a czas się kurczy..
Chyba zabieram się za tą listę dla M:)
U nas też pokój małego wcześniej był takim roboczym pokojem w którym było dosłownie wszystko ( a głównie poremontowe narzędzia męża i teścia )i samo odgracenie było wielkim wyczynem, ale później coraz mniej było widać efektów
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Tak, Amberla ma racje. I to 1000 pln to nie jest becikowe, tylko tak jakby "macierzyński", dla tych co im normalny macierzyński nie przysługuje.
Udało mi się dodzwonić do gin, przyjmie mnie przed pacjentkami na szybkie usg.
To fajnie
O której masz się zgłosić ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wlasnie wrocilam z zakupow.bylam w dzieciecej hurtowni porozgladac sie za wanienkami i najmniejsze bylo 86cm i kosztowaly 25zl....zatem zamowilam z allegro ta wanienke z Ikei
Potem obok zajrzalam na szmatki, dzis bylo wszystko po 1zl i sie troche oblowilamkupilam sobie sweterek i bluzke ( na `po`ciazy), a maxi sukienke turkusowa z dzianiny i takie wdzianko a`la szlafrok bez rekawkow na teraz
szczegolnie sie ciesze z tej sukienki bo lezy fajnie i nie wygladam w niej jak slonica
I obkupilam julcie w sukienke, 2pary jinsow rurek, spodenki krotkie i bluzeczke.
I nawet dla Klary na 9-12 m kupilam zarabiste jeansy z h&m
I za to wszystko zaplacilam 10zl
Uradowana od ucha do ucha pojechalam na ryneczek po truskawy, czeresnie, pomidory i kalafiora. Potem jeszcze zakupy w lidlu na wieczorne mini pizze i dotarlam do domku.
Zasiadlam wyprostowac troche nogi, ale za pol godz musze odebrac jule ze szkoly, takze dlugo nie odpoczne
Wcinam czeresnie i ide was poczytacmamasia, niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka ja nie mam sokwirowki, kupuje w supermarkecie 3l soku royal aple: jablko i buraczek, schlodzony smakuje pysznie
no i tak na okolo tydz mi wystarcza.
Lys piekne literki, dlugo na nie czekalas?
Widze ze pora 11:30-13:15 to pora na drzemke sie zrobila, oczy mi sie zamykaja po 11, klade sie, puszczam Mai pozytywke, ona tam szaleje troszke i obie zasypiamy.
Cos mi sie nie zgadza z tym 2013 becikowym, przydzwonie i sie dowiem bo babka w urzedzie jak bylam po zaswiadczenie o prawie do glosowania mowila ze liczy sie ostatni rok z ktorego sie rozliczylam.
Katarka bedzie dobrze, dzidzia pewnie chciala troche postraszyc
Rybka a Ty jak tam? Bylas w szpitalu?Katarka, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aaaa... i zapomniałam Wam napisać, że mężu bardzo się dziś zdziwił widząc tatusiowy kubek rano przy śniadaniu
popatrzył i od razu uśmiech od ucha do ucha także chyba niespodzianka się udała
[ a zerkałam na niego z ukradka
]
Laura, chcebycmama, lys, magda sz, niecierpliwa, Maniuś, Paula_071, zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Czyli około tygodnia, no to akurat może ściany będą już gotowe
Mamasia kurcze ja się właśnie głowię co temu mojemu kupić na dzień ojca, kubek dostał na mikołaja razem z testem pozytywnym i teraz nie wiem co mu kupić.. zwaliłam sprawę, mogłam wcześniej jakąś koszulkę kupić.mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Zetka ja nie mam sokwirowki, kupuje w supermarkecie 3l soku royal aple: jablko i buraczek, schlodzony smakuje pysznie
no i tak na okolo tydz mi wystarcza.
Lys piekne literki, dlugo na nie czekalas?
Widze ze pora 11:30-13:15 to pora na drzemke sie zrobila, oczy mi sie zamykaja po 11, klade sie, puszczam Mai pozytywke, ona tam szaleje troszke i obie zasypiamy.
Cos mi sie nie zgadza z tym 2013 becikowym, przydzwonie i sie dowiem bo babka w urzedzie jak bylam po zaswiadczenie o prawie do glosowania mowila ze liczy sie ostatni rok z ktorego sie rozliczylam.
Katarka bedzie dobrze, dzidzia pewnie chciala troche postraszyc
Rybka a Ty jak tam? Bylas w szpitalu?
Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3825433,becikowe-2015-zasady-przyznawania-spis-dokumentow-dla-kogo,id,t.html
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Czyli około tygodnia, no to akurat może ściany będą już gotowe
Mamasia kurcze ja się właśnie głowię co temu mojemu kupić na dzień ojca, kubek dostał na mikołaja razem z testem pozytywnym i teraz nie wiem co mu kupić.. zwaliłam sprawę, mogłam wcześniej jakąś koszulkę kupić.
Kup koszulkę z napisem " Mam piękną córkę. Ale mam też broń ogródek i alibi "Miałam mojemu kupić tyle że z napisem "córki". Ale skończyło się na tym, że na połączony prezent na imieniny i dzień ojca dostał dwie pary bermudów - spodenek do kolan
Jedne imitacja dżinsu z H&M a drugie miętowe z Lidla
Wczoraj jak szedł na placyk ubrał te miętowe i białą koszulkę.... mmm... wyglądał jak ciacho. Znów sobie przypomiałam dlaczego się zakochałam ;P
magda sz, Maniuś, mamasia, lys, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Tez tak macie ze trochę pochodzicie, postoicie, coś porobicie i zaraz boli krzyż i brzuch jak na @? No czuje się jak kaleka
Zauważyłam że to się nasila gdy mam zaparcia.
I jeszcze mi od wczoraj ciągle niedobrze po jedzeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:16
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Lady tu zamówiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5087239438
Jedna literka 9 zł, a serce dostałam gratis.
Moje literki mają z tyłu taśmę dwustronną, ale to masz do wyboru czy chcesz taśmę do przyklejenia czy tasiemki (sznureczki) do powieszenia.
DziękujemałaMyszka lubi tę wiadomość