SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
psioszka11 wrote:"Kiedy śpisz"
"Dotknąć prawdy"
"Fatalna namiętność"
"Boża ladacznica"
Siostra mi wczoraj mówiła,że czyta "Dotyk Crossa" Podobno Grey przy tym to bajeczka- ale chyba na takie erotyczne atrakcje to poczekam po porodzie:)
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nasze państwo jest w ogóle prorodzinne
My nawet za zeszły rok nie mogliśmy odpisać dziecka od podatku bo jest limit jeśli jedno dziecko i jakieś tam dochody.
Dziewczyny, pisalyście o jakimś magicznym soku na poprawę morfologii. Cóż to za cudo i gdzie to kupić?
Czym smarujecie brzuszki? I ile razy dziennie? Mi się kończy drugie opakowanie mustelli i chyba teraz coś innego kupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:48
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Nasze państwo jest w ogóle prorodzinne
My nawet za zeszły rok nie mogliśmy odpisać dziecka od podatku bo jest limit jeśli jedno dziecko i jakieś tam dochody.
Dziewczyny, pisalyście o jakimś magicznym soku na poprawę morfologii. Cóż to za cudo i gdzie to kupić?
Czym smarujecie brzuszki? I ile razy dziennie? Mi się kończy drugie opakowanie mustelli i chyba teraz coś innego kupie.
Ja smaruje się kremem na rozstępy ziaja, ale tylko gdy bardzo mnie brzuch swędzimałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzien dory trzymam kciuki za wizytujace dzis
i czekam na relacje
Wczoraj maz dokonczyl skladanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:29
magda sz, psioszka11, Lady Savage, aaaaga, lys, małaMyszka, Martucha86, witaminkab, Laura, chcebycmama, Amberla, mamasia, Neyla, Aga89, Paula_071, Y, zabka11, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
No i oczywiscie bryka juz tez zaparkowana-mamusiu ale daje fabryka
maz taki zadowolony skladal ze szok
i jeszcze sobie mowi kurcze to juz naprawde blisko
dociera pomalutku do tatusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:29
psioszka11, Lady Savage, aaaaga, magda sz, niecierpliwa, lys, Martucha86, małaMyszka, Laura, chcebycmama, mamasia, Aga89, ainer85, Paula_071, Y, zabka11, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ja całą ciąże używam z babydream oliwki i balsamu i brzusio jest cudowny w dotyku. Ale też fakt że nigdy nie miałam skłonności do rozstępów.
Syrop na żelazo
http://www.aptekagemini.pl/rabenhorst-rumiane-policzki-sok-classic-bio-750ml.html
U mnie zadziałał zwykły mętny sok z buraka i jabłka.
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Posprzatane sklep zaliczony ide szybko pod prysznic i podwozie golic jutro wizyta dzwonil kurier ma moj materac jupii bedzie po 15 wiec sie wyrobie
Rano smaruje sie olejkiem z rossmana wellness a wieczorem teraz perfect mama na rozstepy bo mam na piersiachmałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ja smaruję się od początku ciąży olejkiem migdałowym + jedno opakowanie balsamu babydream zużyłam, ale mi się on słabo wchłaniał. Za to ten olejek stosunkowo szybko i pozostawia skórę milutką
rozstępów zero mimo prawie +18kg i ogrooomenego brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:21
małaMyszka, Zetka, Lady Savage, aaaaga, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kurde potknęłam się na schodach i poleciałam do przodu, na szczęście nie upadłam na brzuch, tylko podparłam się rękoma, ale jak mnie nadgarstki oba bolą i dłoń lekko spuchła wokół blizny po wypadku rowerowym...
Mam nadzieję, że takie lekkie szarpnięcie brzucha nie jest straszne.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lys zadzwoń do lekarza i spytaj. Jak ja ostatnio upadłam to mi kazała przyjść sprawdzić, bo dziecku nic się nie dzieje w takich sytuacjach ale trzeba sprawdzić łożysko. A i Ty będziesz spokojniejsza jak zadzwonisz.
U nas dziś pogoda nie najlepsza i mój nastrój identycznymałaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja całą ciąże używam z babydream oliwki i balsamu i brzusio jest cudowny w dotyku. Ale też fakt że nigdy nie miałam skłonności do rozstępów.
Syrop na żelazo
http://www.aptekagemini.pl/rabenhorst-rumiane-policzki-sok-classic-bio-750ml.html
U mnie zadziałał zwykły mętny sok z buraka i jabłka.
Dziękuję Wamzakupie chyba ziaje.
A ten sok to faktycznie 100ml dziennie poprawia morfo? Wyciskacz będę po weekendzie bo jeszcze remont mamy i nie chce mi się odgracac sokowirówkimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moje KTG super
skurczy brak!
Odpoczywam dalej.
Pytałam dziś położnej o becikowe (akurat był pan po jakieś zaświadczenie potrzebne do uzyskania tego 1000) położna powiedziała ze te 1000 dostaje każda ale trzeba o to w Urzędzie Miasta zawnioskiwac. Kolejny 1000 dostaje rodzina która ma niskie dochody, bądź matka samotnie wychowujaca.
Jeśli chodzi książki a czytam namiętnie skandynawskie kryminałyautorzy godni polecenia:Camilla Läckberg,Håkan Nesser,Jo Nesbø, Hans Rosenfeldt,Michael Hjorth...sprawdziłam polecam...ale trzeba lubić ten gatunek
!
psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka, Laura, Maniuś, mamasia, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Kurde potknęłam się na schodach i poleciałam do przodu, na szczęście nie upadłam na brzuch, tylko podparłam się rękoma, ale jak mnie nadgarstki oba bolą i dłoń lekko spuchła wokół blizny po wypadku rowerowym...
Mam nadzieję, że takie lekkie szarpnięcie brzucha nie jest straszne.
ja też pojechałam na IP po mocnym szarpnięciu w autobusie.małaMyszka lubi tę wiadomość