X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    "Kiedy śpisz"
    "Dotknąć prawdy"
    "Fatalna namiętność"
    "Boża ladacznica"

Siostra mi wczoraj mówiła,że czyta "Dotyk Crossa" Podobno Grey przy tym to bajeczka- ale chyba na takie erotyczne atrakcje to poczekam po porodzie:)
    no ja ksiazek typu grey i jrgo twarze to nieeeetrawie akurat. A dotyk crossa slyszalam o tej ksiazke i nawet mam chyba na ebooka.

psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze państwo jest w ogóle prorodzinne :/ My nawet za zeszły rok nie mogliśmy odpisać dziecka od podatku bo jest limit jeśli jedno dziecko i jakieś tam dochody.

Dziewczyny, pisalyście o jakimś magicznym soku na poprawę morfologii. Cóż to za cudo i gdzie to kupić?

Czym smarujecie brzuszki? I ile razy dziennie? Mi się kończy drugie opakowanie mustelli i chyba teraz coś innego kupie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:48

małaMyszka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Nasze państwo jest w ogóle prorodzinne :/ My nawet za zeszły rok nie mogliśmy odpisać dziecka od podatku bo jest limit jeśli jedno dziecko i jakieś tam dochody.

Dziewczyny, pisalyście o jakimś magicznym soku na poprawę morfologii. Cóż to za cudo i gdzie to kupić?

Czym smarujecie brzuszki? I ile razy dziennie? Mi się kończy drugie opakowanie mustelli i chyba teraz coś innego kupie.

Ja smaruje się kremem na rozstępy ziaja, ale tylko gdy bardzo mnie brzuch swędzi

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka ja smaruje po kapieli zwyklym balsamem

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dory trzymam kciuki za wizytujace dzis :) i czekam na relacje <3

Wczoraj maz dokonczyl skladanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:29

magda sz, psioszka11, Lady Savage, aaaaga, lys, małaMyszka, Martucha86, witaminkab, Laura, chcebycmama, Amberla, mamasia, Neyla, Aga89, Paula_071, Y, zabka11, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suchy olejek bio oil. Ani jednego rozstepa. A mam meeega sklonnosc. Na plecach nie smarowalam i mam bardzo duzo. No ale moze jeszcze wyleza jak znam swoje szczescie.

małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mustela mi sie rolowala. A po porodzie od razy kolahen silver zaczynam. i cwiczenia z mel b. Pol h dziennie.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i oczywiscie bryka juz tez zaparkowana-mamusiu ale daje fabryka :/ maz taki zadowolony skladal ze szok :) i jeszcze sobie mowi kurcze to juz naprawde blisko :) dociera pomalutku do tatusia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:29

psioszka11, Lady Savage, aaaaga, magda sz, niecierpliwa, lys, Martucha86, małaMyszka, Laura, chcebycmama, mamasia, Aga89, ainer85, Paula_071, Y, zabka11, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano smaruje zwyklą oliwka dla dzieci a wieczore ziaja mamma mia

• magda sz Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja całą ciąże używam z babydream oliwki i balsamu i brzusio jest cudowny w dotyku. Ale też fakt że nigdy nie miałam skłonności do rozstępów.

Syrop na żelazo
    http://www.aptekagemini.pl/rabenhorst-rumiane-policzki-sok-classic-bio-750ml.html

U mnie zadziałał zwykły mętny sok z buraka i jabłka.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś super:):) to łóżeczko z kubusiem mega, nie widziałąm jeszcze tak kolorowych wstawek:)

noi wózeczek piękny !

Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzatane sklep zaliczony ide szybko pod prysznic i podwozie golic jutro wizyta dzwonil kurier ma moj materac jupii bedzie po 15 wiec sie wyrobie
    Rano smaruje sie olejkiem z rossmana wellness a wieczorem teraz perfect mama na rozstepy bo mam na piersiach :-( :-(

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruję się od początku ciąży olejkiem migdałowym + jedno opakowanie balsamu babydream zużyłam, ale mi się on słabo wchłaniał. Za to ten olejek stosunkowo szybko i pozostawia skórę milutką :) rozstępów zero mimo prawie +18kg i ogrooomenego brzucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:21

małaMyszka, Zetka, Lady Savage, aaaaga, Weridiana lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde potknęłam się na schodach i poleciałam do przodu, na szczęście nie upadłam na brzuch, tylko podparłam się rękoma, ale jak mnie nadgarstki oba bolą i dłoń lekko spuchła wokół blizny po wypadku rowerowym...
    Mam nadzieję, że takie lekkie szarpnięcie brzucha nie jest straszne.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys zadzwoń do lekarza i spytaj. Jak ja ostatnio upadłam to mi kazała przyjść sprawdzić, bo dziecku nic się nie dzieje w takich sytuacjach ale trzeba sprawdzić łożysko. A i Ty będziesz spokojniejsza jak zadzwonisz.
    U nas dziś pogoda nie najlepsza i mój nastrój identyczny

małaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja całą ciąże używam z babydream oliwki i balsamu i brzusio jest cudowny w dotyku. Ale też fakt że nigdy nie miałam skłonności do rozstępów.

Syrop na żelazo
    http://www.aptekagemini.pl/rabenhorst-rumiane-policzki-sok-classic-bio-750ml.html

U mnie zadziałał zwykły mętny sok z buraka i jabłka.

Dziękuję Wam :) zakupie chyba ziaje.
    A ten sok to faktycznie 100ml dziennie poprawia morfo? Wyciskacz będę po weekendzie bo jeszcze remont mamy i nie chce mi się odgracac sokowirówki :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi synek niechcąco na bok brzucha mocniej usiadł to ze strachu poszłam sprawdzić.

małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje KTG super :) skurczy brak!
    Odpoczywam dalej.
    Pytałam dziś położnej o becikowe (akurat był pan po jakieś zaświadczenie potrzebne do uzyskania tego 1000) położna powiedziała ze te 1000 dostaje każda ale trzeba o to w Urzędzie Miasta zawnioskiwac. Kolejny 1000 dostaje rodzina która ma niskie dochody, bądź matka samotnie wychowujaca.

Jeśli chodzi książki a czytam namiętnie skandynawskie kryminały :) autorzy godni polecenia:Camilla Läckberg,Håkan Nesser,Jo Nesbø, Hans Rosenfeldt,Michael Hjorth...sprawdziłam polecam...ale trzeba lubić ten gatunek :)!

psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka, Laura, Maniuś, mamasia, Weridiana, kasiuleek lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwoniłam, na razie nie odbiera. Może oddzwoni, a jak nie to za chwilę dalej będę próbować.

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Kurde potknęłam się na schodach i poleciałam do przodu, na szczęście nie upadłam na brzuch, tylko podparłam się rękoma, ale jak mnie nadgarstki oba bolą i dłoń lekko spuchła wokół blizny po wypadku rowerowym...
    Mam nadzieję, że takie lekkie szarpnięcie brzucha nie jest straszne.

ja też pojechałam na IP po mocnym szarpnięciu w autobusie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1337 1338 1339 1340 1341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ