SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Euforia napisalas ze nie wiesz czy zdecydujesz sie na kolejne dziecko ....
ja tylko moge powiedziec ze czas leczy rany , rozne sa koleje losu i "niespodzianki"
choc ta ciaza nie przebiega tak jak sobie wymarzylas to jednak jest
bedziesz miala wspanialego dzidziusia i tylko to sie liczy
wiele kobiet tego nigdy nie doswiadczy
glowa do gory, maluszek wynagrodzi ci wszystkoLaura, euforia, zabka11, witaminkab, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Euforia ja tez Ci sie kochana nie dziwie , to psychicznie nawet ciezko taki kawal czasu wytrzymac w szpitalu. Juz ostatnia prosta .
OFka zawsze jak Cie czytam to sama sie do monitora smieje
0na88, gianna88, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia nie dziwię się, że masz już dosc szpitala... ale jeszcze troszkę
trzymam kciuki cały czas, jesteś mega dzielną kobietą, jeszcze kilka tygodni i będziesz tulic swojego Skarba ! to najpiękniejsza nagroda za ten cały trud ostatnich tygodni jaki musiałaś zniesc
Obejrzałam właśnie "Za jakie grzechy dobry Boże" z Waszego polecenia - ale fajny film, uśmiałam się milion razy chyba hehe
Jeszcze 1,5h i wizyta! juhuuuuuuu
Weridiana, Laura, niecierpliwa, psioszka11, euforia, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Chciałam się przywitać i powiedzieć, że kończę rozdział. Jak Was kiedyś nadrobię, to będę się udzielać... Wracam do pracy... Wieczorem wydruk i z głowy
aaaaga, Laura, niecierpliwa, Weridiana, gianna88, Martucha86, magda sz, lys, 0na88, Paula_071, zabka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
A ja mam roczny egzamin w sobote, biorac pod uwage ze ostatni oblalam( pierwszy raz na apie oblalam egzamin, juz bylam w ciazy nauka mi nie w glowie byla) moze sie okazac ze obleje tez i ten... jestem umyslowo ograniczona...przebimbalam caly dzien...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ależ się wściekłam! Odebrałam wyniki z dzisiejszego moczu- dla porównania tylko miałam zrobić ,bo ketony mi wyszły w poniedziałek. Teraz ketonów brak ,za to w cholerę bakterii! No kuźwa! Nic mnie nie piecze, nic mnie nie boli, a tu dziś bakterie wyskoczyły!
Wydaje mi się,że mocz też dobrze oddałam, ale czort wie.
Wysłałam skan do dr mailem, czekam na odpowiedź.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
mamasia wrote:Dopiero do Was zaglądam i widzę znów nie będę mogła nadrobić
od rana na nogach, pierw z teściami pojechaliśmy do factory za spodniami dla męża [samego go wyciągnąć graniczy z cudem, a ze rodzice chcieli mu kupić na imieniny to pojechaliśmy i jeszcze na promocję krótkich spodni się zalapalismy, wiec dostanie dwie pary]
ale tak dziwnie, bo albo się caly dodawał albo wcale tu taki psikus
Dalej pisałam, że byłam u kardiolog na konsultacji, bo mąż mi nie dawał spokoju [ do 2009 roku miewałam czestoskurcze i miałam ablacje rf na szczęście skuteczna ] i nie ma przeciwwskazań do porodu SNpo tym poszłam do magnolii kupić podarek dla maluszka kolegi do których jedziemy w sobotę w odwiedziny i piechotka do domu
niecierpliwa, psioszka11, lys, Paula_071, Weridiana, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - czytam was, gorąco tu na tej sali, zaraz sie rozpuszczę!
Dzisiaj przyszedł do mnie lekarz, który prowadzi moja ciążę w Ośrodku Zdrowia, okazało sie, że tu w jakieś dni tygodnia pracuje, ale chyba nie na patologii ciąży, bo przyszedł tu tylko na chwilę dowiedzieć sie jak u mnie i podobno miał pretensje o moje wyniki krwi do personelu tuWeridiana, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ser chudy jak najbardziej, a z maka pelnoziarnista nie probowalam, ale mysle, ze nie powinno to przeszkadzac.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Euforia super, ze sie odezwalas! Ja tez Ci sie wcale nie dziwie, ja na samo slowo szpital mam lzy w oczach, a lezec tam tyle czasu to juz w ogole, mega silna babka z Ciebie i powiem Ci, ze ja bym pewnie blagala o cesarke po tym bezpiecznym okresie, wiec wcale sie nie dziwie, ze chcialabys juz urodzic.
Jak tam pozostale szpitalne dziewczyny?? Katarka, 5ylwia?
Niecierpliwa, ja na szczęście już jestem w domu.. I z tego powodu jestem najszczęśliwszą osobą na świecieEuforia Ty powinnaś dostać wielki medal najlepszej mamy pod słońcem! To że masz takie myśli, że już byś chciała urodzić to normalne po takim czasie poza domem! Dla mnie jesteś bohaterką
trzymaj się kochana!
niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, Weridiana, zabka11, magda sz, Laura, lys, Martucha86, euforia, psioszka11, witaminkab, Katarka, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia nie dziwie Ci sie...mam nadzieje ze urodzisz w terminie
a jak sie czujesz w ogóle? Masz skurcze?
Jutro na obiad wasze knedle serowe nosz muszę je zrobić mam taka ochotę na nie.
Czekam na wieści z wizyty.
Magda tez jestem za napisaniem do Miru sms.
Ma któraś z was kota w domu? Miesiąc temu okocila nam sie na dworze ruda kotka i chciałabym wziac jednego do domu ale nie wiem co on potrzebuje i przy dwójce dzieci nie wiem czy przeżyje:)euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość