SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:A mozesz podeslac te wzory? Z gory dzieki
Moge, moge ale to jutro jak sie do nich dokopie i niestety moge tylko cyknac fote z komorki, ale postaram sie zeby bylo widoczne.
Magda.sz coz za punktualnoscRozumiem jednak, ze nie odpisala poki co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 18:45
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Sms od Miru:
U Nas wszystko ok chociaż objawy z każdym dniem się nasilają i mamy wrażenie kładąc się możemy obudzić się z bólami porodowymi i to ciągle wierzymy że poczeka ten nasz maluch chociaż do połowy lipca.
Nie udzielam się na forum bo mamy remont mieszkania. Bieganie po sklepach za farbami, meblami...na szczęście dziś odebraliśmy wózek i łóżeczko w komplecie. Może wieczorem do Was zajrzę
Jesteście wspaniałe- miło się zaskoczyłam że zadałyście sobie wy obce osoby tyle trudu aby znaleźć nr i napisać smsa
Uff, wiadomość przyszła w mmsie- byłam pewna że to zdjęcie Miru z dzidzią, ale niech maluszek czeka jeszcze:)Y, 0na88, niecierpliwa, lys, aaaaga, ainer85, Paula_071, Martucha86, 5ylwia, mamasia, psioszka11, Pulpecja, Maniuś, Weridiana, Katarka, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka, pewnie piesze w poniewczasie, ale tak mozna zrobic wczesniej i schowac dk lodowki na 2-3 godz. Ja z racji, ze robilam z mrozonych sliwek, zrobilam sobie knedle wczesniej, poukladalam na desce obsypanej maka i schowalam do zamrazarki. Ladnie sie obmrozily, polowe ugotowalam, reszta poszla do woreczka na zas
-
Wiesz ze cos takiego mi wlasnie po głowie chodzilo? ..
Albo po prostu bedzie jej głupio bo nie bedzie ani 1 koleżanki.
Ona sie zrobiła taka wnerwiajaca ze wszystkie urwały z nią kontakt, jedynie ja z nia czasami pogadam ze względu na to ze znamy się od bobasa (nasi dziadkowie sie kumplowali), ale bedzie zapraszała tez taką Kaskę, ja z Kaską zyje bardzo dobrze,czesto sie spotykamy,mamy kontakt itp. ale ona nie ma z nią zadnego kontaktu ale zapraszać bedzie,a Kaska do mnie powiedziała ze nie pójdzie na to wesele bo nei bedzie miała z kim zostawić córkę (nie całe 2 latka), po drugie jej sie nie chce, po trzecie jakbym ja szla to i ona,a tak to nie chce isc bo nikogo nawet nie bedzie znała.
-
Magda super, ze napisalas do Miru.
Miru dziewczyno trzymaj sie do lipca i oddzywaj sie raz dziennie, bo sie niepokoimy
Jakas senna jestem - nic nie ogarniam, jak chwile stoje, to brzuch twardnieje. Dzisiaj zaczelam 35 tydzien - juz blizej jak dalej.niecierpliwa, Martucha86, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:U mnie w pracy przygotowali mi wzory.
Czytalam, ze przed porodem mozna wnioskowac o te wszystkie urlopy razem, co lacznie nam daja rok, a jak po porodzie to kazdy wniosek po kolei, wiec lepiej to zrobic przed porodem
Dziwne, przecież nie wiesz kiedy dokładnie urodzi się dziecko. Wiem, że można iść na macierzyński kilka tygodni przed porodem, ale przecież szkoda, skoro L-4 jest płatne 100%.
Edit: dostałam jakiś spam na maila, że do 28.06 w SuperPharm jest 50% zniżki na Biodermę do opalania jakby ktoś chciał dla siebie albo dla malucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 19:48
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Dziwne, przecież nie wiesz kiedy dokładnie urodzi się dziecko. Wiem, że można iść na macierzyński kilka tygodni przed porodem, ale przecież szkoda, skoro L-4 jest płatne 100%.
Edit: dostałam jakiś spam na maila, że do 28.06 w SuperPharm jest 50% zniżki na Biodermę do opalania jakby ktoś chciał dla siebie albo dla malucha.
Musze meza wyslac do kadrowej, zeby dokladnie sie wszystkiego dowiedzialmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja o badaniu.... hmmm.... jutro jeszcze idę do specjalisty. Ale potwierdza się hipotrofia płodu. Mam skierowanie do szpitala. Jak jutro też potwierdzą to idę do szpitala do porodu i być może rozwiążą wcześniej....
psioszka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Ja o badaniu.... hmmm.... jutro jeszcze idę do specjalisty. Ale potwierdza się hipotrofia płodu. Mam skierowanie do szpitala. Jak jutro też potwierdzą to idę do szpitala do porodu i być może rozwiążą wcześniej....
Kurde...a co dokladnie dzis stwierdzil lekarz?? Przeciez ta waga, ktora Laura miala 2 dni temu i przyrost 800 g w 5 tygodni to chyba nie jakos maloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 20:02
-
Amberla wrote:Ja o badaniu.... hmmm.... jutro jeszcze idę do specjalisty. Ale potwierdza się hipotrofia płodu. Mam skierowanie do szpitala. Jak jutro też potwierdzą to idę do szpitala do porodu i być może rozwiążą wcześniej....
Przykro miTrzymam kciuki, żeby jutro specjalista powiedział, że wszystko jest dobrze:* A jeśli nawet pójdziesz do szpitala, to tam się dobrze Tobą zajmą i malutką:*
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.