SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane. Wpadla napisac tylko, ze jestem w szpitalu. Mam skurcze, szyjka krotka przygotowana do porodu. Narazie dostaje kroplowki zeby skurcze powstrzymac I dostalam pierwsza dawke sterydow na plucka malej. Lekarze nie obiecuja, ze uda im sie powstrzymac. Trzymajcie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 17:30
lys, Weridiana, Lady Savage, ainer85, psioszka11, Laura, Maniuś, Neyla, Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej my dalej w szpitalu i dalej boli dostajemyn kroplowki leki i zastrzyki mialam dzis usg maly wazy prawie 2 kg szyjka ma 1cm i wody plodowe sa minimalnie na granicy. Morfologie mam kiepskom i potas mi uciekl dzis dolozyli mi luteine na potrzymanie. Lezymy czekamy do jutra...
Weridiana, ainer85, psioszka11, Laura, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki żeby udalo sie jeszcze choć troche dzidzie przetrzymać w brzuszkach!
Zetka nie moge sie zdecydowac na któryś szpital tak na 100%... Jak trafie na naszego lekarza to może Zaspa ale wiem ze ma urlop w ostatnim tyg lipca. A tak to chyba jednak Wojewódzki bo chciałabym dostac zoo... Kliniczna odrzucilam od razu. No sama nie wiem co robić...
A Ty sie zdecydowalas?Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pati, Olinka oby dzidzie posiedzialy jeszcze troszke! W ogole zauwazylam ze jak ktoras z nas trafia do szpitala dwojkami. Jak co sie ktorej dzieje to nie jest sama.
Mi upaly daja w kosc, popuchlam cala, zawroty glowy. Przespalam sie i jest ok. Boze jeszcze ponad miesiac...bede sie modlic o deszcz.
Myszka lampka z ikea- krysarre czy jakos tak, widzialam ze sprzedaja na olx czy allegro. Jestem bardzo zadowolona z niej.
Dziewczyny nie rodzic jeszcze, nie wiem czy w tym czy w nastepnym tyg przesle Wam ankietke do mojej mgrki - ktos musi mi ja wypelnic, a jak urodzicie to nie bedziecie mialy glowy do tego wiec nojeszcze chwile czekajcie:)
aaaaga, Pati Belgia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki żeby udalo sie jeszcze choć troche dzidzie przetrzymać w brzuszkach!
Zetka nie moge sie zdecydowac na któryś szpital tak na 100%... Jak trafie na naszego lekarza to może Zaspa ale wiem ze ma urlop w ostatnim tyg lipca. A tak to chyba jednak Wojewódzki bo chciałabym dostac zoo... Kliniczna odrzucilam od razu. No sama nie wiem co robić...
A Ty sie zdecydowalas?
Gianna, ja już zapomniałam ale Twoja ciążę prowadzi dr Matkowski tez?
Ja właśnie ze względu na lekarza i przede wszystkim na to ze maja najlepszy oddział dla noworodków to chciałam Zaspe. Ale boję się trochę ze nie zdążę dojechać a poza tym to nigdy tam nie byłam, nie wiem gdzie się idzie, co trzeba wziąć i czy IP jest oddzielna na ginekologie?
Wojewódzki pod tym względem mam obcykany, bo tam rodziłam
Właśnie musze się tam wybrać na to spotkanie czwartkowe.
Dziewczynki w szpitalach, trzymajcie się dzielnie. Na pewno będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 20:05
Pati Belgia, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Ja nadal pod kroplowka na zatrzymanie skurczy. Lekarz powiedzial ze tak czy siak min. tydzien bede musiala w szpitali zostac bo to 33 tc. Jak bedzie 34 to w miare jest malenstwo bezpieczne. Nie wolno mi wstawac. Mam lezec I pachniec.
Olinka trzymam za Ciebie tez kciuki. Obysmy za szybko nie urodzily. Trzymaj siw kochana...0na88, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość