SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPytala wczoraj ktoras z Was o spanie na brzuchu.
Ja cale zycie spie na brzuchu to dla mnie najwygodniejsza pozycja.
Od ponad tygodnia jest to nieralne bo mam juz dosc widoczny brzuszek, w zasadzie moglabym dalej spac na brzuchu ale juz teraz sie boje. -
nick nieaktualnyImiona mamy tez ustalone, dla dziewczynki w zasadzie jedno i niezmienne od czasu jak jestesmy malzenstwem
prawie 9lat. Dla chlopczyka byl problem ale wstepnie imie ustalilismy.
Jakie to sa imiona dowiecie sie w swoim czasie
karolina trzymam kciuki!!!
Mysle podobnie jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 09:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj dostałam receptę na luteinę. Mam mały problem, bo dr przepisała mi lutkę 100 mg a brałam 50 mg 2 razy dziennie i teraz nie wiem czy tą setkę brać 2 razy dziennie czy nie będzie zbyt duża dawka. W sumie i tak jak zaaplikuję 100 raz dziennie to i tak będzie 100% większa dawka.
-
nick nieaktualny
-
Magd wrote:Dziewczyny czy bierzecie od lekarza zaświadczenie, ze jesteście w ciaży dla pracodawcy? jest to wymagane?
Ja póki co po omacku się poruszam we wszystkich około ciążowych tematach, ale was czytam często i gęsto i już sie sporo dowiedziałam:)
Tak, jestem na zwolnieniu lekarskim 3 dni, i gin jak wypisywała mi zwolnienie to wystawiła również takie zaświadczenie. Jutro wracam do pracy i zaniosę dokumenty.
gagat82 - A Ty zaniosłaś zaświadczenie, że jesteś w ciąży? Może dlatego policzyli Ci 80% zamiast 100%.
Jakie piękne słońce:) Zaraz się ogarnę i idę na spacer:)sweetfire lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja jestem za gruba by widziec brzuszek ale czuje twardszy na dole:-)
A ja z chlopcami zbrzydlam,slodkie wcinalam a miala byc cora teraz juz sie nie nastawiam ale mam cicha nadzieje ze dziewucha bedzie:-) dowiemy sie za 20 dni dopiero:-) -
http://static.pokazywarka.pl/i/5506074/215614/aviary-1421186037056.jpg
Mój wygląda tak na leżąco. Byłby większy gdyby nie to ze przy wadze 58 kg schudłam 4 kg w ciągu tygodniaCassie, Aga89, Y, magda sz, gosia.b, Zetka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak miałam 8 lat temu przez miesiąc.
Blizna została
Co do tej luteine to np mi lekarka powiedziała ze jeśli czuje bóle brzucha skurcze zwiększyć jednorazowo dawkę o jedną tabletkę. Póki co nie miałam żadnych boli.