SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati super wieści
A my dziś tzn w sumie ja zaczynam robić przewijak. Zobaczymy jak wyjdzie. Efektem pochwalimy się jak juz skończymy pokoik i dodam zdjęcia.
Ciekawa jestem która pierwsza się wyrwać z porodem ...póki co chyba psioszka na prowadzeniu bo 21.07?
Jak ten czas leci...oglądałam dzisiaj zdjęcia z pierwszych badań prenatalnych a tu już 36 tcLaura, zabka11, niecierpliwa, Lady Savage, Paula_071, Pati Belgia, Y, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam sie popoludniowa pora.
Duchota niesamowita...dzis nie wychodzilam z domu, a i tak nogi spuchniete
Poza tym ciezki dzien, znowu spinka z mezem echhhh ale co tam, przeciez nie po raz pierwszy i zapewne nie ostatni...
Rybka - nie przejmuj sie durnymi komentarzami.....choc wiem ze to mile nie jest, ale juz niedlugo....
Magdsa sz- ja chodze w domu w sukienkach bez ramiaczek i bez stanika. Tez mnie staniki uwieraja i niewygodnie.ubieram tylko jak musze.
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Melduje sie, skurcze ustaly. Jestem po badaniu I szyjka zamknieta wiec jutro ide domu mam lezec I sie nie przemeczac. Najlepiej do 36 tygodnia ciazy. Strasznie sie cieszw. Mam wrocic do szpitala w razie gdyby skurcze byly bolesne. Wtedy od razu porodowka. Kamien z serca
))
Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Lady - ja wszytsko sciagalam z wozka, fotelika i pralam w pralce na praniu recznym 30° i na koniec tylko lekko odwirowalam.
No zrobiłam dokładnie to samoi się nie popsuło
więc tak będę prać, dzięki.
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kilka dni temu Karolinka polecała sukienkę z reserved, kupiłam i jest REWELACYJNA!
Dzięki Karolinkaa! Pięknie się układa na brzuszku i jest idealna na upały!
:')
Pati super wiesci! Bardzo się ciesze.Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Witam Kochane, gratuluje udanych wizyt. Ja w piatek mialam badanie gin i okazalo sie ze pessar juz nie trzyma szyjki wcale i jest juz praktycznie w pochwie. Lekarz chcial mi go od razu wyjac ale poprosilam zeby mi go zostawil do poniedzialku wtedy zacznie sie 36 tc a znim czuje sie bezpiecznie. Jestem ciekawa czy od razu urodze czy jeszcze troche pochodze bez niego. Trzymajcie kciuki
Paula_071, Lady Savage, zabka11, Y, lys, futuremama, Zetka, Laura, Magd, magda sz, mamasia, niecierpliwa, chcebycmama, Martucha86, Neyla, małaMyszka, Weridiana, Amberla, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszko,tak moi 4odzice sa w Albanii,rozmawialam z nimi o 18 i u nich wszystko w porzadku:) zapytam czy to z ich wycieczki..ale watpie bo by wtedy wracali czy cos.
Chcebycmama- proszeno sukieneczka superowa:) jak wroce do domu (jestesmy nad jeziorem do jutra) to zamowie jeszcze niebieska:)
Boli mnie brzuch,ale to chuba od wzdec..polozylam sie w przyczepie i leze..magda sz, chcebycmama, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, ja też po wizycie dziś, doktor zrobił posiew na GBS.
Przejrzał od piatku moja historię, no i mała tak mało jeszcze nigdy nie przybrała dla odpowiednich tygodni, więc dziś właśnie wzięłam ostatnią dawkę leków na podtrzymanie!!!
szyjka 2cm
w poniedziałek ktg, zobaczymy czy pojawią się już skurcze.
Mogę urodzić albo szybko, albo te leki mi macice tak "wyciszyły" ze to potrwa, ale lekarz nie daje mi więcej niż dwa tygodnie!
czuje ulgę,mimo, ze córeczka będzie malutka.
magda sz, mamasia, Amberla, lys, Zetka, chcebycmama, Pati Belgia, euforia, Laura, Paula_071, Neyla, małaMyszka, Y, Weridiana, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,trzymajcie sie,ale w sumie i tak u nas sierpnioweczek jest elegancko bo chyba najmlodsza "nasza" ciaza to 32tc i wszystkie sa w 2pakach
Mag u ciebie juz 36tc takze luz blues
Moja dobra kolezanka urodzila w 36tc coreczke,po 10dniach wyszly do domu,malutka ma juz 1,5roku i okaz zdrowia:)Magd, Zetka, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość