SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajne wiadomosci na koniec dnia:) ja wlasnie wrocilam z mojej imprezy niespodzianki baby shower
wracamy z mezem z castoramy z farbami i roletami wchodze do domu, pedze siku do lazienki a tu mi wyskakuja znajomi z balonami:) wielka konspira z moim mezem byla wczesniej. Jestem w szoku jak oni to zoorganizowali, przyjechala nawet moja przyjaciolka z krakowa:) bylo mi mega wstyd bo lodowka byla pusta i nie wiedzialam czym ja ich ugoszcze ale sie okazalo ze wszystko juz gotowe...pozniej pojechalismy wszyscy nad wisle na piwko. Aa no i Maja dostala lezaczek bujaczek rozoowy
jest super! Tak samo bylo z moim panienskim- zostalam porwana i myslalam ze nic mnie nie zaskoczy a jednak
Magd, mamasia, KasiaeN., niecierpliwa, Zetka, chcebycmama, Pati Belgia, euforia, Martucha86, Laura, Paula_071, Neyla, małaMyszka, Y, Weridiana, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magda, super niespodzianka!
Ja trochę żałowałam, że nie poszliśmy dzisiaj na to wesele jak zobaczyłam wszystkich znajomych pod kościołem.. Człowiek nigdzie nie wychodzi więc zatęskniłam za wszystkimizwłaszcza, że na początku czerwca na weselu tak dobrze się bawiłam mimo brzuszka (aż mąż mi zwracał uwagę żebym tak nie szalała) ale jednak teraz ciąża starsza o miesiąc to jest dużo.. Mimo, że czuję się dobrze to jednak trzeba uważać żeby maluszek jeszcze posiedział spokojnie kilka tygodni
magda sz, Zetka, chcebycmama, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Powodzenia dziewczyny, niech maluszki jeszcze chwilkę się wstrzymają z przyjściem na świat
Lipcówki zaczęły się rozpakowywać w tempie expresowym
Cieszę się, że u nas jeszcze wszystkie jesteśmy w dwupaku ale też nie mogę się doczekać naszych pierwszych bobaskówmagda sz, Zetka, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magda super niespodzianka
i ja juz powróciłam do domu po baby shower, było super, a dziecięce dekoracje na każdym kroku
trochę prezentów dostaliśmy, było sporo śmiechu i zabawy i nawet ta temperatura nam nie przeszkodziła. Postaram się wrzucić jakieś foto ozdoby i tortu
a tymczasem zmykam spać, dobranoc
niecierpliwa, lys, magda sz, chcebycmama, Martucha86, Laura, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam! Noc paskudna, budzilam sie na siku z 3 razy cala zlana potem, do tego zapomnialam poduszki do rodzicow i za cholere ulozyc sie nie umialam, niby koldre tak samo'poskrecalam, ale mialam wrazenie, ze mnie parzy. Teraz zdjelam z siebie wszystko i jest mi zdecydowanie lepiej w neglizu
Pati super, ze wracasz do domku, tylko oszczedzaj sie tam!
Euforia, pamietasz jak wszystkie martwilysmy sie o Twoje malenstwo kilkanascie tygodni temu? Byc moze bedzie tak, ze jak Ci go zdejma to urodzisz, ale teraz juz Twoje malenstwo jest bezpieczne
Dziewczyny, alez Wam zazdroszcze tych "babyshowerow"
Pora na zimny prysznic! Milego dzionkaZetka, Pati Belgia, euforia, małaMyszka, Y, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz wstałam. Mała w te upaly wcześnie wstaje. Ale za to jak poszła spać w ciągu dnia To 4 h jak nigdy. Wykanczaja ja te upaly. Ja od 23 śpię. Zrobię dziś sernik na zimno z truskawkami i lenistwo cały dzień
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
I my witamy,
No lipcowki daja czadu
Maja jak zwykle zbudzila mnie czkawka ok 5 i tak leze, o 7.30 jedziemy na wies do ciotki meza bo w domu bedzie masakra dzis temperturowo. Wnerwilam sie bo mielismy jechac tylko my a tu sie wwalila jeszcze jedna ciotka meza z wujkiem i meza chrzesnica 6 letnia ktora rzyga jak kot w samochodzie...cale plemie afrykanskie jeszcze niech z nami jedzielubie niezaleznosc, jade gdzies cos mi nie pasi wracam a tak to caly dzien z banki.
Kupilismy wczoraj w castoramoe rolety z reklamy zaciemniajace poki co testujemy w 1 pokoju zobaczymy jak temp. Bedzie jak wrocimy. No i maz sie nawet wczoraj zaangazowal w wybor koloru farby do pokoju Mai wczesniej nie chcial malowac bo byla malowana 2 lata temu no i ostatnio sie o to mega pohujalismy w leroy merlin. No i z mojego pomyslu malowania powstal wiekszy plan- malujemy kuchnie, przedpokoj. Zeby to zrobic wczoraj rano gipsowalismy dziurki ktore powstaly w miedzy czasie w gladzi i do zrobienia polka w scianie taka gipsowa, jeszcze balkon.. Fajnie ze sie ogarbal z malym remontem- jutro 36 tydz....szkoda ze nie 39... No ale dobra niech robi jak juz go naszlo.
Zabka mialam byc w leroy i kupic cos do karuzeli ale kurde reklama rolet w tv namowila nas na wizyte w castoramie i oczywiscie juz zapomnialam bo inny sklep.. no ale nic jutro pojade samamalowalas moze juz wlosy ta farba olia?
No to spadam sie zbierac na wies. Milego dnia kochane, duzo chlodku i spokoju :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 07:08
mamasia, Paula_071, małaMyszka, Pulpecja, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w te upały i w 34dc
Jutro wizyta.
Chyba zrobię mocz bo coś ten krzyż mnie pobolewa a i jakoś od wczoraj nie wiem czy Mały ba pęcherz naciska bo jakoś mi dziwnie. Miała ostatnie badanie moczu 3tyg temu, nie kazał mi teraz robić nawet. Co ile je robicie?
Kasiu, mam nadzieje że skurcze się wycisza.
Dziewczyny, super imprezki!
Miłego dniaMartucha86, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Madzia SZ. Nie przejmuj się. Nas z remontem dołu Trzymał brat Pawła, bo nie wiedzieliśmy kiedy Przyjedzie a musieliśmy na niego czekać bo ma zniżkę a to sporo Wyjdzie a on z kolei czekał na paszport dla syna co się w marcu urodził a to sporo czasu zajęło - bo załatwiali angielski przez ambasade... No masakra.. Myśleliśmy ze skoro to tyle trwa to doczekamy do sierpnia ze wtedy przyjedzie i zrobimy to po porodzie. A tu się Dowiedzieliśmy ze Będzie za 2 tyg... Wiec jak dotrzymam to przed porodem ale na samym wylocie. No i remontuj wtedy człowieku salon o całą kuchnie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja robie badanie moczu i krwi na co 4 wizytę u ginekologa.
Dziewczyny ja juz nie chce tych upałów...a jeszcze przynajmniej 4 dni...
No nic trzeba wstać, coś zjeść i znalesc jakieś chłodne miejsce do ewakuacji.
Uważajcie na siebie w te upały! Zapewne licówki przez upały przyspieszyly.Zetka, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Hej sierpniowczki
Dzis do domku. Tak sie cieszelepiej lezec w domu niz w szpitalu
jeszcze oby te 2 tygodnie wytrzymac I bedzie ok
U nas tez upaly nieziemskie...choc dzis troszke chloniej ma byc. Do 29 stopni. Ale przetrwanie tefo bylo nie lada wyczynem...
Milego dnia kochanechcebycmama, lys, Zetka, Laura, mamasia, Paula_071, Neyla, niecierpliwa, aaaaga, małaMyszka, Pulpecja, Y, Weridiana, Maniuś, zabka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Hej hej. A mi w nocy odpieli kroplowke i znów dostałam skurczy. Rano na ktg wyszły znów ogromne i znów kroplowa
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kasiu mam nadzieje, ze u Ciebie tak jak I u mnie bedzie ok. Byle wytrwac do skonczonefo 36 tygosnia ciazy I wtedy mozemy rodzic. Trzymam za Ciebie mocno kciuki bo wiem ile to stresu. U nas po skonczonym 34 tygodniu ciazy juz nie powstrzymuja porodu bo wszystkie organy lacznie z plucami sa juz rozwiniete. Tak wiwc dlatego mode isc do domu I przyjechac jak sie zacznie
jutro wizyta ordynatora wiec pewnie dowiem się więcej. Juz bym chciała urodzić bo mnie męczy strasznie to leżenie, upały i czekanie. Miłego dnia dziewczyny!
Paula_071, Neyla, małaMyszka, Zetka, Pati Belgia, zabka11 lubią tę wiadomość