SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bralam asmag w szpitalu i teraz tez go biore.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
z góry dziękuję,że dopytywałyście o mnie
Nie pisałam od piątku, bo przyjechała moja psiapsiółka do nas na 2 dni, więc plotki,ploteczki.Dziś odwieźliśmy ją na dworzec i pojechaliśmy do szpitala do naszej kumpeli i zrobić to ktg.
Więc zapis rewelacyjny nie był, ale tragedii też nie było. Spakowałam torbę i mówię:jak mam zostać to dziś zostanę, ale ona stwierdziła,że nie widzi potrzeby. Siedziała z nami całe ktg, opowiadała mi o cesarce, jak to będzie, co mam wziąć, co potem itd.
Uspokoiłam się ,bo na prawdę biłam się z myślami czy dobrze zrobiłam. Jutro idę do swojej gin, która wcz jak usłyszała,że nie zostałam w szpitalu to się wkurwiła na mnie, jak nigdy. Pewnie jutro dostanę zjeby
Ale sama nasza kumpela mówiła, że położyliby mnie i raz dziennie zrobili ktg. Więc nie ma sensu. No i koniecznie mam pić 3-4 litry wody!!!! Gdzie ja z założenia kaktus jestem! Ale wmuszam w siebie od piątku,mąż za mną chodzi i goni mnie z tym piciem.
No i powiedziała,że brzuch jeszcze wysoko, nie popuchnięta, więc widzimy się za 2 tygodnie na cesarce-chyba,że wcześniej mi wody odejdą
Pati super wieści, wybaczcie ale więcej Was nie doczytałam.
Trzymam kciukasy za wszystkie. Upały niemożliwe we Wro, wczoraj o 17:00 pokazywało u nas 40 stopni jak jechaliśmy autem!Oby do środy!
P.S Skóra dziś zaczęła złazić z pięt,a tu do szpitala miałam jechaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 16:49
Paula_071, Ewa123, Pati Belgia, niecierpliwa, Zetka, Neyla, Weridiana, Laura, Maniuś, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej dziewczyny, ja ledwo zipie.. Dosyć mam upałów, nie mogę oddychać co chwile chodzę na lodowate prysznic, no tragedia.. I wściekła jestem jak osa na taką pogodę, nie sądziłam, że tak się będę męczyć.. Dodatkowo czuje silne bóle w kroku, jakby kości się rozchodzily, paskudne uczucie. Psioszka pytałaś może czy trzeba brać ubranka na Kamieńskiego dla maluszka?
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa123 wrote:Hej dziewczyny, ja ledwo zipie.. Dosyć mam upałów, nie mogę oddychać co chwile chodzę na lodowate prysznic, no tragedia.. I wściekła jestem jak osa na taką pogodę, nie sądziłam, że tak się będę męczyć.. Dodatkowo czuje silne bóle w kroku, jakby kości się rozchodzily, paskudne uczucie. Psioszka pytałaś może czy trzeba brać ubranka na Kamieńskiego dla maluszka?
Pytałam- jedynie na wyjście ubranko. Resztę dają. Kąpią zaraz po porodzie też tylko raz ,ale mają kosmetyki- nie trzeba brać.Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dziewczyny jakiego macie operatora tv i internetu? Dopiero co podpisałam umowę z Vectra i od wczoraj nie mam ani tv ani netu. Zgłaszam kilka razy. Miało być naprawione nadal nie działa. Tu gdzie mieszkam chyba nie mam dużego wyboru ale może jakaś tv cyfrowa satelitarna do tego net. Nie wiem cyfrowy polsat czy coś w ten deseń. Może ktoś coś polecić?
-
lys wrote:Dziewczyny jakiego macie operatora tv i internetu? Dopiero co podpisałam umowę z Vectra i od wczoraj nie mam ani tv ani netu. Zgłaszam kilka razy. Miało być naprawione nadal nie działa. Tu gdzie mieszkam chyba nie mam dużego wyboru ale może jakaś tv cyfrowa satelitarna do tego net. Nie wiem cyfrowy polsat czy coś w ten deseń. Może ktoś coś polecić?
Mam nadzieję, że porządnie przeczytałaś ich umowę - Vektra często wrzuca klauzule abuzywne - np. że tylko przed końcem umowy ją wypowiedzieć inaczej przedłuża się na kolejne np. 2 lata i inne kwiatki. Jeśli podpisywałaś umowę poza ich siedzibą ja bym uciekała od nich:) Ja mam NC+ (bo mąż bez meczy nie przeżyje) - telewizję, wszystko ładnie działa. Internet mam w jakimś Moico - nie miałam wyboru, bo byli wpisani w akcie notarialnym i nie było innego dostawcy, ale też nie narzekam, szybki net za 50zł.
Od dwóch dni bolą mnie plecy - tak trochę pod łopatkami:( Chyba będę musiała skorzystać z usług rehabilitanta, bo męczę się potwornie.
btw. w Biedronce są 20% tańsze lody, Magnum kosztuje tylko 2,95złmałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Juz w domku, to był mój ostatni wyjazd na działeczke w tym roku, myslalam zeby pojezdzic tak do 36tc, ale jednak odpada..ciezko mi bylo w samochodzie,a siedzenie non stop w cieniu to tez słaba atrakcja..szkoda ale sila wyższa, kolejny wyjazd bedzie za rok juz z Polą
Sie wykąpałam i odpoczywam, mam spuchnięte dłonie i stopy ;/
Boze co za upał..
Potrzebuje fajnego filmu na wieczór, tą komedie "za jakie grzechy dobry Boze" ogladalismy jak cosmozecie cos polecic?
-
My wlasnie wracamy z dzialki ciotki, odliczam minuty az odstawimy 6 letnia chrzesnice meza do domu,tak nam dala w palnik przez caly dzien ze jak Boga kocham mialam ochota ja znokautowac...jaki to glupi wiek! Obym miala do Mai wiecej cierpliwosci.
No i w drodze mialam pierwsze skurcze prorocze, 40 sek napiecia co kilka min. Napiecie twardnienie brzucha, bol jak na okres, parcie jak na sranie, bol z krzyza i to wszystko na raz przez wlasnie 40 sek. Trwalo to z godzine, w samochodzie. Jak dojechalismy na dzialke to polozylam sie przy wiatraku i lezalam z mokrym recznikiem. No i tak lezalam od 11 do 17. Nie wyciszalam tego niczym, mama mi mowila ze miala tak ze mna i z bratem 2 tyg przed porodem wiec moze... Jak dojedziemy do domu to maz mi zbada szyjke czy miekka czy co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 19:29
Hermiona, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mam nadzieję, że porządnie przeczytałaś ich umowę - Vektra często wrzuca klauzule abuzywne - np. że tylko przed końcem umowy ją wypowiedzieć inaczej przedłuża się na kolejne np. 2 lata i inne kwiatki. Jeśli podpisywałaś umowę poza ich siedzibą ja bym uciekała od nich:) Ja mam NC+ (bo mąż bez meczy nie przeżyje) - telewizję, wszystko ładnie działa. Internet mam w jakimś Moico - nie miałam wyboru, bo byli wpisani w akcie notarialnym i nie było innego dostawcy, ale też nie narzekam, szybki net za 50zł.
Od dwóch dni bolą mnie plecy - tak trochę pod łopatkami:( Chyba będę musiała skorzystać z usług rehabilitanta, bo męczę się potwornie.
btw. w Biedronce są 20% tańsze lody, Magnum kosztuje tylko 2,95zł
Dzęki za info. Tu na tej ulicy nie ma cholera wyboru. Umowę podpisywałam poza siedzibą i mam jeszcze 2 dni, aby od niej odstąpić. Właśnie naprawili "awarię" i już działa, ale od wczoraj od godz. 23 do dziś do 19 nie było usług. Zgłaszałam poprzez formularz kontaktowy dziś o 6 rano, potem dzwoniłam chyba z 10 razy, z czego tylko 3 razy udało mi się dodzwonić. No koszmar.
EDIT Właśnie sprawdziłam, że Moico nie świadczy usługi na mojej ulicyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 19:32
-
Witam mamusie, ale łażę dzis zakręcona! Rano dzwonił do mnie mąż mojej przyjaciółki, urodziła ślicznego chłopczyka 4kg 200
zaraz potem na facebooku odezwał się przyjaciel że i jego żona urodziła o 20.40 synka
3270. O ile Iwonce poszło szybkciutko bo 10 godzin, to Kasia ta co urodziła o 20.40 męczyła się 28 godzin. Obie urodziły swoje pierwsze dzieci. Jerunku ja też już chcę
małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co robic, w srode wyszlam ze szpitala a teraz od jakiejs godziny mam bardzo silny bol w dole brzucha i ciagnie az na plecy,nie moge sie wyprostowac. Trzyma minute, poltorej i puszcza ale jak boli to nie moge sie wyprostowac. Nie jadlam dzis nic oprocz sniadania i chrupek kukurydzianych wiec to nie jelita. Nie wiem co robic!
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość