SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka jedz na IP, niech sprawdza co się dzieje.
Niecierpliwa ochłodz się pod prysznicem, połóż na 15 min, powtórz pomiar cisnienia. Jak będzie takie wysokie to IP.
Będzie dobrze, dany rade przez te 3 dni jeszcze.
Edit. O kurcze niecierpliwa ten Twój drugi pomiar jest na prawdę wysoki, leć na IP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:47
Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
rybka1988 wrote:Dziewczyny nie wiem co robic, w srode wyszlam ze szpitala a teraz od jakiejs godziny mam bardzo silny bol w dole brzucha i ciagnie az na plecy,nie moge sie wyprostowac. Trzyma minute, poltorej i puszcza ale jak boli to nie moge sie wyprostowac. Nie jadlam dzis nic oprocz sniadania i chrupek kukurydzianych wiec to nie jelita. Nie wiem co robic!
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, IP to to samo co pogotowie? Chodzi mi głownie o to, czy to to miejsce, gdzie trzeba czekać tyle godzin? Raz byłam na pogotowiu parę late temu i czekałam długo (jak mi się wydawało), a w tym roku kolega był ze skręconą kostką i czekał 11 godzin. Dlatego się zastanawiałam, czy jak by mi się coś w ciązy dziao, to czy warto się te 10h stresować w poczekalni, czy lepiej odpocząc w domu, wziąć prysznic i poczekać aż przejdzie. Czy IP to coś innego? (moje dane dotyczące godzin oczekiwania dotyczą Krakowa, pamiętam że w mojej mniejszej rodzinnej miejscowości było krócej).
-
Kilka zdjęć z wczorajszego baby shower :)a dokładnie z dekoracji
[/URL]Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:20
apaczka, lys, Pulpecja, magda sz, Laura, Paula_071, Maniuś, 5ylwia, małaMyszka, niecierpliwa, Zetka, Weridiana, KasiaeN., Amberla, Pati Belgia, psioszka11, Lady Savage, Martucha86, bosa, Migotkaa, aaaaga, 0na88, Aga89, Y, Hermiona, Neyla, zabka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Wykoncza nas te upaly
dajcie mamuski znac co u Was po IP.
Apaczka ja na IP na Inflanckiej 26maja czekalam od 16 do 23, byly nawet babki z rozwarciem i czekaly. To mnie troche przeraza w tym szpitali. Mam nadzieje ze nie trafie z porodem na ta lekarke co wtedy, zero ogaru zamiast brac przypadki ze skurczami to planowe przyjecia brala najpierw. Wysoka blondynka mloda z kucykiem oczy jak ozzy ozborn- to tak w ramach zeby prosic o kogos innego bo u niej strachmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny!
Idę Was nadrabiać
A to nasz dzisiejszy brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46e85882be7b.jpg
Paula_071, Maniuś, 5ylwia, małaMyszka, Weridiana, KasiaeN., Amberla, Pati Belgia, psioszka11, Lady Savage, Martucha86, mamasia, magda sz, bosa, aaaaga, Aga89, Y, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:
małaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Kochane!!!
My dzisiaj dopiero po 19 pojechaliśmy na plażę. Wcześniej nie odważyłabym się w ogóle wejść na taki skwar!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f406af6f96c.jpg
A to nasza skromna trójeczka... W zasadzie czwóreczka, bo tatuś nogi pokazał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dda2296637ec.jpg5ylwia, Laura, niecierpliwa, Weridiana, KasiaeN., Amberla, Pati Belgia, psioszka11, Lady Savage, Martucha86, mamasia, magda sz, aaaaga, Aga89, Maniuś, Paula_071, Y, bosa, zabka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie się i dajcie znać jak najszybciej co u Was!
Mamasia wszystko wygląda prześlicznie! Jakby perfekcyjna pani domu przygotowała tą imprezę
Laura super brzuszek
Co do IP, mając skierowanie do szpitala czekałam 4 godziny.. Mam nadzieję, że jak będę rodzić to sprawniej to wszystko pójdzie..małaMyszka, Laura, niecierpliwa, mamasia, Y, bosa lubią tę wiadomość
-
Ofka dziękuję. Muszę w następnym tygodniu załatwić wnioski i sie ogarnąć z macierzyńskim, becikowym, USC itd... Nie mam pojęcia jak to zrobię...
Zajmę się tym jak temperatura spadnie do 15 stopni!!! Wcześniej tego nie ruszę.
Mamasia!!! Zazdraszczam!!!! U mnie nikt by nie wpadł na taki pomysł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 23:30
mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
No i leze na oddziale
Cisnienie nadal wysokie, dostalam jakas tabletke i 2 kroplowka leci. Ktg ok na poczatku tetno dochodzilo do 200, ale mala sie rzucala mocno, a potem 140-160. Usg tez ok waga 2680. Nawet nie wiecie jak nie chcialam tu zostac, ale maz o tym slyszec nie chcial
małaMyszka, lys, Zetka, Weridiana, psioszka11, mamasia, magda sz, 0na88, Aga89, Maniuś, Paula_071, Y, Neyla, bosa, sylwucha89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Wykoncza nas te upaly
dajcie mamuski znac co u Was po IP.
Apaczka ja na IP na Inflanckiej 26maja czekalam od 16 do 23, byly nawet babki z rozwarciem i czekaly. To mnie troche przeraza w tym szpitali. Mam nadzieje ze nie trafie z porodem na ta lekarke co wtedy, zero ogaru zamiast brac przypadki ze skurczami to planowe przyjecia brala najpierw. Wysoka blondynka mloda z kucykiem oczy jak ozzy ozborn- to tak w ramach zeby prosic o kogos innego bo u niej strachja byłam raz na Karowej i czekałam może 15 min, ale chyba jedna osoba była przede mną. Lekarka też sredniawa, cały pobyt to były ok 3h w tym ktg godzinne.