SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Pokieruje Cie:
U gory na stronce masz ustawienia
Spolecznosc (na dole biale okienko i tam wklejasz link z szwaczka)
zapisz i gotowe
Jak tworzysz suwaczek to wybierasz link gdzie jest BBCode.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:51
Magd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLyzeczke sody sypiesz do kubka i na to sikasz. Jesli sie pieni to chlopak jesli nie ma reakcji czyli sie nie pieni dziewczynka ale mowia ze to dopiero sie srawdza po 12tc.
Obraczka: zawieszasz na nitkce obraczke i jesli nad brzuche porusza sie ruchem wahadlowym to chlopak a jesli kolistym dziewczynka.euforia, bosa, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Tych chinskich kalendarzy jest chyba 20 na necie i kazdy mi pokazuje inaczej
A robilas test z obraczka? Jak sie kreci nad brzuchem?
Ja robiłam na trzech chińskich i wszędzie chłopak
Z obrączką jeszcze nie robiłam ale zaraz poszukam nitki i zrobię
A Ty robiłaś??
A co Ci wychodzi z ph moczu?magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chwalę się zakupami :
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/body-5t2763?c=2657
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/body-5t2766?c=18
Nie mogłam się powstrzymać
Cassie, lys lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Sylwucha z obraczki dziewczynka, z sody nie wiem mam tylko proszek do pieczenia
Ph moczu nie znam, mam badanie moczu dopiero w lutym.
Z obrączki wahadłoczyli chłopak jeśli dobrze pamiętam??
Z tym ph różne normy podają więc raz chłopak raz dziewczynaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW rodzinie meza dzieci rodza sie albo sami chlopcy albo same dziewczynki. Nikt nie ma jeszcze syna i corki. Szwagier ma 2 corki my 2 synow. Nikt nie ma jeszcze 3 wiec sie okaze
Z tym kalendarzem chinskim to u mnie jest problem bo owulacja czy tez zaplodnienie jest na przelomie miesiaca i raz pokazuje dziewczynke raz chlopca.
Dobra uciekam. Milego popoludnia -
cassie- u mnie to samo z kalendarzykiem chińskim ;p bo owulacje mialam albo 30listopada albo 1 grudnia
wiec jezeli w listopadzie to chlopak a jak grudzien to dziewczynka;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 16:17
Cassie lubi tę wiadomość