SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa123 wrote:Moja jest słabo aktywna. Generalnie nie ma stałego rytmu. Zazwyczaj kilka dni harcuje, a potem 2 dni obija się i tylko od czasu do czasu da o sobie znać..
Dziewczyny wiem, że marudzę, ale normalnie cholera mnie zaraz trafi. Niech się skończą te upały, bo ja wyzionę ducha. Takiego mam nerwa przez tą duchotę, że rozszarpałabym pół świata.. a tu jeszcze ponad miesiąc do terminu.. Jeśli ta pogoda się nie zmieni to ocipieje, słowo daję
Mam dokładnie to samo, jestem mega wkurzona przez tą duchotemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Bosa-trzymaj sie , jeszcze troszeczkę!!!
Aaagata- to ja odwrotnie....siedzę z nogami na pufie moze max godzinkę dziennie, a tak to ciagle w ruchu....ale faktycznie jest coraz ciężej i czas najwyższy przystopować troszeczkę....
Żabka zazdroszczę... Ja niestety na każdej wizycie słyszę, że mam leżeć i leżeć... więc nie mam wyjścia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze w środę podejmą jakaś decyzję. Zauważyłam że im gorzej mi się oddycha tym bardziej małemu spada tetno nawet do 105 ♥
Mało ruchliwy jest tetno dopiero do 140 podskakuje jak go poruszam.
Jestem taka zła ze nic nie mogę z tym zrobić. Kiedy mówiłam o tym mojej lekarce stwierdziła że dopiero jak spadnie poniżej 100 ale wtedy to już może być za późno
Kardiolog ostrzegał ze tak może być. Ze każdego dnia mam sprawdzać tetno bo może spaść gwałtownie i przestanie oddychać. ..Chciałabym żeby była już środamałaMyszka, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Mam nadzieje ze w środę podejmą jakaś decyzję. Zauważyłam że im gorzej mi się oddycha tym bardziej małemu spada tetno nawet do 105 ♥
Jestem taka zła ze nic nie mogę z tym zrobić. Kiedy mówiłam o tym mojej lekarce stwierdziła że dopiero jak spadnie poniżej 100 ale wtedy to już może być za późno
Kardiolog ostrzegał ze tak może być. Ze każdego dnia mam sprawdzać tetno bo może spaść gwałtownie i przestanie oddychać. ..Chciałabym żeby była już środa
Bo ja już nie pamiętam. Masz w końcu cc?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Miru wrote:Mam nadzieje ze w środę podejmą jakaś decyzję. Zauważyłam że im gorzej mi się oddycha tym bardziej małemu spada tetno nawet do 105 ♥
Kardiolog ostrzegał ze tak może być. Ze każdego dnia mam sprawdzać tetno bo może spaść gwałtownie i przestanie oddychać. ..Chciałabym żeby była już środa
będzie dobrze! Trzymam za Was kciukasy! -
Przeszła u nas 3-minutowa burza i nic nie dała...znów żar z nieba sie leje i duchota niesamowita....
Resztę ciuszków mi teściowa poprasowala, ale zostawiłam w pokrowcu w bagażniku i czekam do wieczora,żeby je przynieść na gore...a jutro poukładam do szuflad...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moja córcia też mało aktywna od paru dni, dziś już jest trochę lepiej i np teraz ma czkawkę
Dziewczyny na ochłodę polecam letni prysznic a później coś chłodnego do jedzenia - ja jadłam podziabane maliny z jogurtem naturalnym z zamrażarki. Od razu mi lepiej!
małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Hejka sierpnioweczki,
Ja przez te upaly sie roztapiam, kilka razy dziennie laduje pod prysznicem i spie naprzemiennie. Mam juz dosc, nawet nie mam sil zajac sie wlasnymi pazurkami. Jedzenie robie, bo musze, od czasu do czasu jakies zakupy, ale normalnie nic nie ogarniam na 100%, ide do sklepu i wracam z 1/3 tego co chcialam kupic, a pozniej drapie sie po glowie, jak np. mam z tego sklecic cos zjadliwegoPo prostu jie mysle. Teraz kolo domu jest znosnie, nawet pojawil sie lekki zefirek.
Jutro wizyta, nie mam pojecia jak ja sie jutro zbiore do 10-tej, w klinice musze byc na 11-ta. No i przypuszczam, ze zanim tam dojade upoce sie niemilosiernie. Na jutro znowu zapowiadaja 32 st. OMG.
Jak juz tak marudze, to jeszcze Wam dodam, ze ostatnio dpprowadzenie mnie do lez, to sprawa bardziej niz latwa. Wyobrazcie sobie, ze w sobote pojechalismy do szwagrow na grilla, tak sobie siedzimy, ja sacze sobie Karmi, a moj slubny zapragnal zamordowac muche. Jak machnal packa, to nie dosc, ze muchy nie zabil, to przewrocil butelke z moim napitkiem, ktory wyladowal na mnie. Bluzka, spodnie cale mokre, zaplamione. Ja najpierw opieprzylam mojego za bezmyslnosc, a potem sie rozryczalam. Wrocilam do domu, wzielam prysznic, przebralam sie i wrocilismy. Ale zla bylam caly wieczor. Myslalam, ze go zabije. Ech... Brak slow na mnie.
Zetka nie zamartwiaj sie na zapas. Twoje dziecko do porodu jeszcze moze kilkanascie razy zmienic ulozenie. Na porod bedzie zwarte i gotowe czekac glowa w dol - najwazniejsze, zeby zechcialo wspolpracowac w tym najwazniejszym momencie. Milam kolezanke, ktorej cora byla pieknie ulozona od 32 tyg. ciazy, a tuz przed porodem cofnela sie z kanalu, zrobila fikolka i za Chiny nie chciala wspolpracowac - skonczylo sie na cesarce. Na to nie mamy wplywu, wiec nie ma co dodawac sobie stresu
Kasia N z calego serducha zycze Ci, zeby Marta zechciala jeszcze troche poczekac. A jak nie, to i tak bedzie juz bezpieczna i absolutnie zdrowa, jeszcze z taka piekna waga, nie ma innej mozliwosci. Powodzenia - najwazniejsze, zeby zarowna mama i corka czuly sie swietnie
Moj synek mam wrazenie, ze jest nadzwyczaj leniwy, a przez ostatnie dni chyba ciut czesciej sie rozpycha, uwielbia wciskac mi sie w pachwiny, pod zebra albo niezwykle bolesnie w boki
Trzymajcie sie dziewczynki ile sie da, niech te nasze skarby beda choc donoszonePaula_071, małaMyszka, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Bo ja już nie pamiętam. Masz w końcu cc?
Niecierpliwa jak tak nasciemniam to mnie na oddziale zostawia i nie daj Boże do terminu porodu to z wariuje.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Miru, ale przynajmniej bys miala ktg 2 razy dziennie i pomiar tetna z 6 razy
Czekam do środy do decyzji. Jak będzie SN to zaczynam generalne sprzątanie. A jak cc to musze ogarnąć wszystko. Piasek babcia...eh to wszystko na głowie. ..małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Karolina myślę, że jak nie ma przeciwwskazań to można, ale bez finishu w środku, żeby nie zmiękczyć szyjki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 19:03
maaadzik1207 lubi tę wiadomość