SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Marta!!!!!!!
Popłakałam się ze szczęścia!!!!
Pięknie i szybko poszło!!!! Staś już jest z Wami! Dużo zdrówka Kochani!!!
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
O jaaa ja też chcę!
wiem, że lepiej żeby Mała jeszcze posiedziala w brzuszku ze 2 tygodnie, bo termin dopiero na 10.08, ale już tak baaardzo tęsknię i chce Ją przytulic
trzeba uzbroić się w cierpliwość
Laura, małaMyszka, Lady Savage, niecierpliwa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
O ja !!! Gratulacje!! Co za wspaniala wiadomość! ! Ale się wzruszyłam!!! Całuski dla mamy i maleństwaMartucha86 wrote:Z tej strony mąż Marty☺ Stasiu urodził się o 5.25! Marta była bardzo dzielna i poród przebiegł sprawnie - od odejścia wód do wzięcia Dziecka w ramiona minęło 5 godzin. Staś z racji tego, że wykluł się nieco wcześniej mierzy 49cm i waży 2,5kg ale jest zdrowy i śliczny ☺ zapewniam Was, że nie ma na świecie rzeczy, która zapewniła by takie przeżycia! Trzymamy za Was kciuki.
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Słodkie mamy wiecie może czy zaraz po urodzeniu mozemy jeść słodkie?
Czy to bedzie miało jakiś wpływ na karmienie?
Jak już wspomniałam ostatnio, chciałabym zaopatrzyć się do szpitala w słodycze bo powiem szczerze że strasznie mi ich brakuje, i mam nadzieję że po porodzie będę mogła juz jeść
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My po wizycie. Cos się zaczyna dziać!
rozwarcie jest i szyjki skrocona całkowicie. Teraz czekamy aż Oli zechce wyjść
Cassie_DE, mamasia, lys, Weridiana, KasiaeN., Laura, ainer85, magda sz, 5ylwia, psioszka11, witaminkab, małaMyszka, apaczka, 0na88, Zetka, Paula_071, Lady Savage, Ewa123, Amberla, niecierpliwa, zabka11, sylwucha89, gianna88, Martucha86, Y, jesslin87, kasiuleek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martucha86 wrote:Z tej strony mąż Marty☺ Stasiu urodził się o 5.25! Marta była bardzo dzielna i poród przebiegł sprawnie - od odejścia wód do wzięcia Dziecka w ramiona minęło 5 godzin. Staś z racji tego, że wykluł się nieco wcześniej mierzy 49cm i waży 2,5kg ale jest zdrowy i śliczny ☺ zapewniam Was, że nie ma na świecie rzeczy, która zapewniła by takie przeżycia! Trzymamy za Was kciuki.
Gratuluje Wam serdecznie!
Cieszcie sie soba, a maluszek niech zdrowo rosnie i bedzie wam pociecha na cale zycie:)
-
Aaaaa cudownieMartucha86 wrote:Z tej strony mąż Marty☺ Stasiu urodził się o 5.25! Marta była bardzo dzielna i poród przebiegł sprawnie - od odejścia wód do wzięcia Dziecka w ramiona minęło 5 godzin. Staś z racji tego, że wykluł się nieco wcześniej mierzy 49cm i waży 2,5kg ale jest zdrowy i śliczny ☺ zapewniam Was, że nie ma na świecie rzeczy, która zapewniła by takie przeżycia! Trzymamy za Was kciuki.
Łezka w oku się kręci! Gratulację dla szczęśliwych rodziców i dużo zdrówka dla Stasia :*
-
dzięki Cassie ale ja jestem cukrzycowa i myslisz że po porodzie będę mogła słodkie i nie zaszkodzi że będę karmić?Cassie_DE wrote:Laura co najwyzej biszkopty.
Czekolada powoduje zaparcia u dziecka.
-
Kurczę tak czytam te Twoje posty i masakra! Nie mogę uwierzyć ze są lekarze którzy aż tak zaniedbują pacjentki przeciez cos się moze stać Tobie czy dziecku. Mam nadzieje ze szybko urodzisz zdrowego synka! Tylko uwarzaj... Wywolac poród jest łatwo tylko żeby sie jeszcze zakończył bo czasami przechodzi.Miru wrote:Niecierpliwa ona wpisała na kartce a powiedziała ze on jej kazał. Co okazało się nieprawda. Bo po tej aferze z pacjentka o której mi mówiłaś kazał jej zadecydować.
W Bytomiu zlecielismy kilka pięter i pana docenta nikt nie widział i amy szukać sami jak coś chcemy.
przez godzinę biegalismy a każdy z fochem.
nasza decyzja jedziemy do domu [ bo juz 3 osoby mało dzisiaj nie dostały od Łukasza ) i wywołujemy prod do tygodnia czasu. Z bólami co parę minut pojedziemy do szpitala i będą musieli nas przyjąć fakt dokonany. Detektor jest w ciągłym użyciu co 2-3 h.
Nie będę jeździła od szpitala do szpitala bo każdy powtarza ze zaniedbanie leży po stronie prowadzącego ciążę i nikt nie chce wziąść za to odpowiedzialności.

, teraz to już jest mega realne