SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Marta!!!!!!!
Popłakałam się ze szczęścia!!!!
Pięknie i szybko poszło!!!! Staś już jest z Wami! Dużo zdrówka Kochani!!!Martucha86 lubi tę wiadomość
-
O jaaa ja też chcę!
wiem, że lepiej żeby Mała jeszcze posiedziala w brzuszku ze 2 tygodnie, bo termin dopiero na 10.08, ale już tak baaardzo tęsknię i chce Ją przytulic
trzeba uzbroić się w cierpliwość
Laura, małaMyszka, Lady Savage, niecierpliwa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Martucha86 wrote:Z tej strony mąż Marty☺ Stasiu urodził się o 5.25! Marta była bardzo dzielna i poród przebiegł sprawnie - od odejścia wód do wzięcia Dziecka w ramiona minęło 5 godzin. Staś z racji tego, że wykluł się nieco wcześniej mierzy 49cm i waży 2,5kg ale jest zdrowy i śliczny ☺ zapewniam Was, że nie ma na świecie rzeczy, która zapewniła by takie przeżycia! Trzymamy za Was kciuki.
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Słodkie mamy wiecie może czy zaraz po urodzeniu mozemy jeść słodkie?
Czy to bedzie miało jakiś wpływ na karmienie?
Jak już wspomniałam ostatnio, chciałabym zaopatrzyć się do szpitala w słodycze bo powiem szczerze że strasznie mi ich brakuje, i mam nadzieję że po porodzie będę mogła juz jeśćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My po wizycie. Cos się zaczyna dziać!
rozwarcie jest i szyjki skrocona całkowicie. Teraz czekamy aż Oli zechce wyjść
Cassie_DE, mamasia, lys, Weridiana, KasiaeN., Laura, ainer85, magda sz, 5ylwia, psioszka11, witaminkab, małaMyszka, apaczka, 0na88, Zetka, Paula_071, Lady Savage, Ewa123, Amberla, niecierpliwa, zabka11, sylwucha89, gianna88, Martucha86, Y, jesslin87, kasiuleek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martucha86 wrote:Z tej strony mąż Marty☺ Stasiu urodził się o 5.25! Marta była bardzo dzielna i poród przebiegł sprawnie - od odejścia wód do wzięcia Dziecka w ramiona minęło 5 godzin. Staś z racji tego, że wykluł się nieco wcześniej mierzy 49cm i waży 2,5kg ale jest zdrowy i śliczny ☺ zapewniam Was, że nie ma na świecie rzeczy, która zapewniła by takie przeżycia! Trzymamy za Was kciuki.
Gratuluje Wam serdecznie!
Cieszcie sie soba, a maluszek niech zdrowo rosnie i bedzie wam pociecha na cale zycie:)małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Łezka w oku się kręci! Gratulację dla szczęśliwych rodziców i dużo zdrówka dla Stasia :*
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Laura co najwyzej biszkopty.
Czekolada powoduje zaparcia u dziecka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Niecierpliwa ona wpisała na kartce a powiedziała ze on jej kazał. Co okazało się nieprawda. Bo po tej aferze z pacjentka o której mi mówiłaś kazał jej zadecydować.
W Bytomiu zlecielismy kilka pięter i pana docenta nikt nie widział i amy szukać sami jak coś chcemy.
przez godzinę biegalismy a każdy z fochem.
nasza decyzja jedziemy do domu [ bo juz 3 osoby mało dzisiaj nie dostały od Łukasza ) i wywołujemy prod do tygodnia czasu. Z bólami co parę minut pojedziemy do szpitala i będą musieli nas przyjąć fakt dokonany. Detektor jest w ciągłym użyciu co 2-3 h.
Nie będę jeździła od szpitala do szpitala bo każdy powtarza ze zaniedbanie leży po stronie prowadzącego ciążę i nikt nie chce wziąść za to odpowiedzialności.małaMyszka lubi tę wiadomość