SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam się kiedy się porzygam. Najpierw zjadłam obiad, po 20 minutach dwa batony w czekoladzie, paczkę czipsów a teraz mam przed sobą miskę lodów z owocami i bitą śmietaną.Jezuuuuu jak mi dobrze!
Zetka, 0na88, niecierpliwa, zabka11, Pati Belgia, aaaaga, futuremama, Paula_071, Maniuś, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio pralam te kocyki w 30st razem z chusteczka wylapujaca kolor. Prasowalam po str bawelny. Wszystko ok. Mam tez sporo poduszek z minky i te przytulanki i kostke i nic sie nie stalo po praniu i prasowaniu.
magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wy tu o biegunkach, zatwardzeniach i kupkach, że aż mnie pogoniło na szybkie spotkanie z prezesem.
No i teraz mam problem... Podtarłam się i zauważyłam śluz. Nie wiem czy to z dupska, czy czop. Przy piśkaniu poczułam jakby mi trochę śluzu wyszło...
Ten czop odchodzi raz a porządnie, czy będę miała szansę jeszcze go zaobserwować?
Nie jadłam chyba niczego, co by mi zaśluzowało dupsko... -
psioszka no to pewnie czop ci odchodzi
malamyszka ale jaki to sluz ? w jednym jakby kawalku czy poprostu sluz ? bo jak poprostu to mi tez czesto leci i widze na papierze przy podcieraniu sie.
w ogole od jakis 4-5 dni zauwazylam ze mam wiecej sluzu.. co to moze oznaczac ?
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
to taki śluz jakby kurze białko...
jak chodzę to na wkładce jest też, tyle, że biały...kremowy, lepki...
a teraz po raz pierwszy taki ciągnący...
zaczynam się bać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:42