SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Madzik, skurcze, biegunka, cos jest na rzeczy
Zetka, 0na88, KasiaeN., Cassie_DE, niecierpliwa, magda sz, Paula_071, mamasia, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:A mówili Ci dlaczego trzeba odstawić magnez?Bo ja piję nadal 3 razy dziennie a skończyłam już 36 tydzień.
A co do zaparć to od początku ciązy nie miałąm z nimi problemów, tylko teraz jak byłąm w szpitalu, ale to ze względu na to , ze nie potrafię się załatwiać w miejscach publicznych. Teraz za to biegam do łazienki kilka razy dziennie.KasiaeN. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej ja nie moge Was czytac bo to chyba dziala jak autosugestia.
Mialam skurcze poszlam spac, przed chwila wstalam kierunek kibelek. Brzuch mnie boli jak na @ i mam skurcze.
Apetytu zero.
Sluzu mam mega duzo od kilku dni.
Powtarzam to tylko autosugestia!!!
Czop mi przy mlodszym wypadl caly od razu. Po prostu podczas siku galaretowaty bialy korek z domieszka nitek krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:57
KasiaeN., Zetka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moje drogie - 3 sierpnia przywitam się z Laurą
Ewa123, Agaata, 0na88, jesslin87, Cassie_DE, aaaaga, lys, Zetka, Pati Belgia, KasiaeN., 5ylwia, niecierpliwa, futuremama, Miru, apaczka, magda sz, zabka11, Katarka, gianna88, Y, sylwucha89, Paula_071, mamasia, psioszka11, Aga89, witaminkab, Maniuś, kasiuleek, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:O rany co Wy się tak wszystkie rozkrecacie?
niedługo sama zostane na placu boju jak Wam tak szybko wszystkim pójdzie
i połowa sierpniowek będzie lipcowkami
ja nie mam zamiaru rodzić wcześniej niż 9-10 sierpniaEwa123, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:U mnie tez autosugestie
A teraz dzwonila pani z labu ze kolejna pomylka z papierem z grupa krwi. Poprawili nazwisko ale znowu zle. Nie obiecywala ze bedzie na piatek ale na pn.
heheheh to Ty musisz mieć wyjątkowo trudne nazwisko skoro tak im to nie wychodzi -
lys wrote:zjadłam młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i czuję, że chce mi się wymiotować
Kurde po wszystkim tak mam, czy to też jakiś objaw?
Chyba nie. Mnie tez mdli ciagle. I wtedy mowie ze stop z jedzeniem a za chwile wstaje po cos nowegofuturemama lubi tę wiadomość