SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziekuje... nie dam rady sn, nie chodzilam do szkoly rodzenia, nic nie czytalam, nie umiem, boje sie...ja jestem twarda na codzien, ale tak nie dam rady. Siostra mi nie pomoze, jest lekarzem pracuje jak dzik, ma dwoje malutkich dzieci i wlasnie rozstala sie z mezem. Rodzina mi pomoze, jasne...nas jest duzo, ktos wpadnie zawsze. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Jeszcze nie wiem jak to zorganizuje. Tylko jakos wyjatkowo psychicznie zle sie czuje.
Psioszka do kosciola mi daleko ale sie pomodle za Was.małaMyszka, KasiaeN., ainer85, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
dobrze ze macie opcje przyspieszacza z meza
moj to jakis wadliwy egzemplarz sie trafil bo nie chce nawet slyszec o seksie na tym etapie ciazy. We wczesniejszych etapach tez wlasciwie nie chcial slyszec
cala ciaze sluze za inkubatorek a ten taki bezuzyteczny - chociaz do wywolania by sie przydal . Jako stworca juz sie narobil - pfff.
Ewa123, małaMyszka, KasiaeN., niecierpliwa, Neyla, mamasia, Maniuś, zabka11, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Kochane dziekuje... nie dam rady sn, nie chodzilam do szkoly rodzenia, nic nie czytalam, nie umiem, boje sie...ja jestem twarda na codzien, ale tak nie dam rady. Siostra mi nie pomoze, jest lekarzem pracuje jak dzik, ma dwoje malutkich dzieci i wlasnie rozstala sie z mezem. Rodzina mi pomoze, jasne...nas jest duzo, ktos wpadnie zawsze. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Jeszcze nie wiem jak to zorganizuje. Tylko jakos wyjatkowo psychicznie zle sie czuje.
Psioszka do kosciola mi daleko ale sie pomodle za Was. -
Hej sierpniowczki
Psioszka trzymam kciuki kochana I czekam z niecierpliwoscia.
U mnie wczoraj kolejna porcja czopa wyszla ale narazie nic sie nie dzieje.... ciekawe....
Milego dniaPaula_071, KasiaeN., małaMyszka, Lady Savage, Neyla, kasiuleek, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Psioszka juz za chwil kilka będzie Leonek
Madzia sz Tobie życzę szybkiego rozwoju sytuacji.
Ja tez nie mam rozka. Mamy kilka kocykow i tak będę kłada małego. Jakoś te rozki mnie przerażają .małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miru wrote:Psioszka juz za chwil kilka będzie Leonek
Madzia sz Tobie życzę szybkiego rozwoju sytuacji.
Ja tez nie mam rozka. Mamy kilka kocykow i tak będę kłada małego. Jakoś te rozki mnie przerażają .małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Damy RADĘ!
Damy radę!
Damy RADĘ!
P.S. Dziś wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:03
Cassie_DE, maaadzik1207, Paula_071, Laura, KasiaeN., niecierpliwa, Amberla, małaMyszka, futuremama, Lady Savage, gosia.b, Pati Belgia, jesslin87, Neyla, kasiuleek, Maniuś, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Psioszka- mam w miare blisko na Kamienskiego więc przesylam tam pozytywne fluidy
koniecznie daj znać, chociaz rozumiem ze moze nie byc to takie latwe zaraz po cc
Ofka- ale masz jeszcze chwile czasu do porodu, nie? Moze mazowi sie polepszy. Szybko wypuscili go ze szpitala wiec moze nie jest z nim tak zle? A Zus udalo Ci sie zalatwic?
Nie wiem jak to sie dzieje, ale kolejny raz budze sie ze spuchnietymi palcami w dloniach. Jak je rozruszam wszystko jest ok, ale bardzo bola palce jak wstaje. A wszystkie wyniki krwi i moczu mam bardzo dobre. Chyba mały mi cos uciska w pozycji lezacej.
Tez nie mam rozka, mam otulacz, spiworek i kocyki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:07
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Psioszka ! Powodzenia !
Ofka- spokojnie, może mąż zdązy:) wczoraj sie dowiedziałam ze nasz kolega po wypadku motocyklowym o którym wczoraj pisałam juz wyszedł, był w szpitalu 1,5tyg a był baaaardzo poturbowany (zerwane 2 wiązadła jakos z koscią-nie rozumiem za bardzo ale cos takiego mówił,zmasakrowane kolano, w drugiej nodze tez coś miał i z koscią ogonową też cos było) takze trzymam kciuki ze szybko do ciebie wróci
Paula- co do palców, mam to samo juz od dłuższego czasu..ponoć to normalne i przejdzie po porodzie..
Ja mam rożek, 2 śpiworki i 2 kocykimałaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Noc ciezka bol brzucha i żołądka doprowadzal mnie do szalu.
Magda oby się rozkręciło:)
Psioszka czekamy na wieści ze Leoś juz na świecie
Chcebycmama daj znac po wizycie.
Rybka zazdroszczę odchodzącego czopa...
Ofka ja rodziłam sama pierwsze dziecko,bez szkoły rodzenia itd. To Twoja decyzja chociaż ja po Sn tez chodzić nie mogłam przez tydzień tak mnie bolalo bo syn mnie rozerwał po cc niby ciężej ale nie wiem. Twój wybór to Ty musisz czuć sie na silach i podjąć dobra decyzje dla siebie.
Skurcze lekkie i jak zawsze nie regularne.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja juz zaliczylam 2h drzemke, teraz pora na kawke moze sie obudze. Chetnie spalabym dalej, ale tak mnie bola boki, godzine na jedny, godzine na drugim a trzeciego nie mam
Chcebycmama ja tez mam'dzis wizyte i to u lekarki, ktorej nigdy na oczy nie widzialam, ciekawe jak przebiegnieTesciowa ja chwali, no zobaczymy, takie uroki okresu urlopowego
małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
Ofka Ty silna babka jestes, dasz rade.
Ja tez pol roku nastawialam sie na porod naturalny, a tu wyskoczyla cesarka, tez nigdy cc nie mialam, tez sie boje, baa nawet posrana jestem, bo wiem jak ciezkie byly pierwsze dni po laparoskopii, a tu jednak o wiele powazniejszy zabieg mnie czeka, ale mysle sobie, ze to beda takie emocje, ze bede musiala szybko pozbierac sie dla mlodej, w koncu zazdrosc mnie zezre jak maz bedzie ja mial na wylacznosc
Ostatnio mu mowie, ze jak zjawi sie w szpitalu w dzien cc to niech sobie kanapki na caly dzien zrobi, a on na to ze nie potrzebuje, ze bedzie zyc miloscia i kangurowaniemmaaadzik1207, gosia.b, Hermiona, Cassie_DE, małaMyszka, Laura, Paula_071, Maniuś, lys, Amberla lubią tę wiadomość