SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys jakies inne parametry niz normalnie 1,7 czyli jakby przelozyc na luxmedowskie to 17, a przeciez mialam 23 i nikt mi nic nie zlecil. Antybiotyk jakia flexibox? Tak to zrozumialam, lekarka zapewniala mnie ze jest bezpieczny w 100%, a na co to konkretnie to nie wie nikt..czekaja na wyniki posiewu, gardlo mam lekko czerwone, lekki katar.. lekarka powiedziala ze musze wziac antybiotyk bo ochyly na ktg moga pochodzic z infekcji ktora sugeruja crp. Leukocyty mam 15 czyli tak jak ostatnio granica normy.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda trzymaj się dzielnie, wiem ze łatwo mówić, ale nie denerwuj się, bo i Maja wtedy to czuje i stad może to podwyższone tętno. Trzymam kciuki mocno, głowa do góry i myśl pozytywnie. Jesteś pod opieką lekarzy, monitoruja Was, nic złego nie ma prawa się wydarzyć.
Ewa123 -
Kurcze magda ja ostatnio mialam 17, to mnie do domu puscili.. Po co ten antybiotyk dzwon do swojwgo dr.
-
Powiem Wam kochane, że na tej wizycie badanie nie było przyjemne. Gmeral mi coś przy szyjce, chyba żeby sprawdzić czy miękka i teraz tak mnie tam boli jakbym miała normalnie jakiś kolek w pipce wbity (sorry za doslownosc
)
Ewa123 -
ja w kwietniu jak byłam na patologii miałam CRP 18 też dostawałam antybiotyk spadło do 11, po odstawieniu antybiotyku wzrosło do 13 reszte nie badałam nikt nie wiedział czemu takie ... nawet się boje sprawdzać jakie mam teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 18:10
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
A wiecie co ja tego cpr ani razu nie miałam sprawdzonego... Za to mam wrażenie ze mój lekarz za bardzo panikuje jeśli chodź o płytki krwi. Mam poniżej normy, generalnie trochę mi skaczą. Przedostatnio było 128, potem 136,teraz 121.no i on każe mi teraz co tydzień do porodu i badać krew. Zglupial chyba... Wydaje mi się ze przesadza trochę...małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
apaczka wrote:Widzę, że wszystkim sierpniówkom się bardzo spieszy, nieładnie
. Sierpniówki, jak nazwa wskazuje, powinny rodzić w sierpniu a nie w lipcu
To ja będę wyjątkiem i przeniosę ciążę do wrześniahaha
-
magda sz wrote:Juz mi wszystko jedno gdzie jak i kiedy zeby tylko Maja byla bezpieczna. Kurwa nie moge przestac plakac
znam to, po ostatniej wizycie u diabetologa też sie nie mogłam uspokoić za żadne skarby, trzymam mocno kciukasy, będzie dobrzemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A wiecie co ja tego cpr ani razu nie miałam sprawdzonego... Za to mam wrażenie ze mój lekarz za bardzo panikuje jeśli chodź o płytki krwi. Mam poniżej normy, generalnie trochę mi skaczą. Przedostatnio było 128, potem 136,teraz 121.no i on każe mi teraz co tydzień do porodu i badać krew. Zglupial chyba... Wydaje mi się ze przesadza trochę...
Dobrze, że to kontroluje. Trzyma rękę na pulsie. Na razie jest ok, ale jak spadnie poniżej 100 to wtedy może być konieczna szersza diagnostyka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wpadłam na chwile, bo siedzę w piwnicy...
Mamasia śliczne pompony i na prawdę są niemowlęce, gdyby były różowe to wskazywały by na dziewczynke, a tak to są unisex; -)
Madzia 3majcie się Kochana!małaMyszka, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Magda sz- boze drogi bidulinko...niech to sie juz skonczy...ale jak to mozliwe zebys przez lek przytomnosc stracila????moze jest jakas inna przyczyna????
Ja wlasnie poklocilam sie z mezem przez tel....wywinal taki numer, ze az wstyd mi o tym pisac.....
Siedze i wyje z wscieklosci i zalu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 18:48
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam.
Gratuluje udanych wizyt
Mmasia pompony niech sobie wisza, mi sie taki zestaw podoba.
Magda sz nacierpisz sie... ojjj... mam nadzieje ze Ci lekarze cos konkretnego wymysla w Twoim przypadku, trzymam kciuki.małaMyszka, maaadzik1207, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
Magda współczuję...
Mamasia- pomponiki extra
Ewa spadek plytek krwi jest niebezpieczny. Dobrze, że lekarz to kontrolujemagda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
Byłam w biurze, rozmawiałam z księdzem, ale o wszystkim decyduje proboszcz, więc jutro o 8:30 będę warować pod kościołem i na niego czekać, żeby zapytać czy można zrobić chrzest w drugą niedzielę miesiąca a nie pierwszą czy trzecią... Wrrrrrr
mamasia lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Byłam w biurze, rozmawiałam z księdzem, ale o wszystkim decyduje proboszcz, więc jutro o 8:30 będę warować pod kościołem i na niego czekać, żeby zapytać czy można zrobić chrzest w drugą niedzielę miesiąca a nie pierwszą czy trzecią... Wrrrrrr
Z kosciolami to sa przeboje...mnie tez czeka przeprawa, bo ja to wogole chce chrzest w sobote....lekko nie bedzie...małaMyszka lubi tę wiadomość