SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej koleżanki ja dziś dostałam wyznaczony termin cesarki na 7 sierpnia . Na następny czwartek ktg i wizyta u lekarza jeszcze zobaczyć jak z ujsciem bo mam już na pół cm . skurcze mam od czasu do czasu a główkę jak się pcha czuję .
0na88, lys, kasiuleek, Laura, KasiaeN., Lady Savage, Zetka, mamasia, Cassie_DE, Maniuś, Paula_071, małaMyszka, AgaSad, zabka11, gianna88 lubią tę wiadomość
-
Amberla cos przed szereg sie wychyla
Wrzuca zdjecie z zegarkiem ze juz blisko , po czym po 2H oswiadcza ze jedzie rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:16
Katarka, niecierpliwa, 5ylwia, maaadzik1207, Y, Zetka, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:ja dzisiaj po wizycie u diabetologa
ostatnia przed porodem juupi pani dr stwierdziła że z takimi cukrami to tak jakby nie było żadnej cukrzycy już i następna wizyta pół roku po porodzie
no (odpukać) gdyby się coś działo to dzwonić zawsze mnie gdzieś wciśnie...
a mój mąż sobie Rysy na sobote wymyśliłja mu dam
już przed oczami mam obraz jego z nogą w gipsie wrrr
Aśka ja mam ostatnią wizytę za niecałe dwa tygodnie.
A jakie cukry miałaś?? Czy miałaś jakieś skoki??
Jaki chleb jesz??
A tak w ogóle to Cześć Wszystkim, jeszcze dzisiaj się nie witałammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Aśka ja mam ostatnią wizytę za niecałe dwa tygodnie.
A jakie cukry miałaś?? Czy miałaś jakieś skoki??
Jaki chleb jesz??
A tak w ogóle to Cześć Wszystkim, jeszcze dzisiaj się nie witałam
no ostatnie dwa tygodnie to trzy razy przekroczyłam norme ale tak max 125 reszt w granicach 90-105 po jedzeniu, na czczo max 80
a chleb już jem każdy tylko z dużą ilością sałaty i pomidorana początku był tylko orkiszowy
podobno teraz jak łożysko im starsze tym cukry powinny się normowaćLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
to i ja się pochwale brzuszkiem dzisiaj a co
wreszcie męża namówiłam żeby jakieś zrobił, bo już się bałam że urodzę a zdjęcia żadnego z brzuchem na pamiątke nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:15
niecierpliwa, ekropka, 5ylwia, magda sz, aaaaga, Aga89, Laura, 0na88, Y, Zetka, mamasia, sylwucha89, kasiuleek, Lady Savage, Cassie_DE, Maniuś, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, lys, lys, gosia.b, witaminkab, AgaSad, Neyla, Hermiona, Martucha86, gianna88, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Mamuśki
to kącik naszej córci, prawie skończony
czekamy jeszcze na literki nad łóżeczko z imieniem.
niecierpliwa, Laura, maaadzik1207, Katarka, 5ylwia, Aska87, aaaaga, mamasia, sylwucha89, kasiuleek, Lady Savage, KasiaeN., Cassie_DE, Maniuś, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, lys, witaminkab, Martucha86, gianna88, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:W szpitalu lekarz dziewczynom po terminie zalecal zasade 4s: schody, spacer, sutki, sex
a mycie okien? moja mama z pierwszym dzieckiem myła okna na następny dzień rano już była na porodówce bo bratu też się nie śpieszyło za bardzo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:A ile tych schodów? Bo ja dwa razy wchodzę na drugie piętro i schodzi ale nie chce jeszcze urodzić
Nie sprecyzowal, ale odnosnie masazu sutkow powiedzial na obchodzie jeden tak - masowac sutki, a drugi dowalil - az do orgazmu. Myslalam, ze z lozka spadnemagda sz, Y, Cassie_DE, Zetka, małaMyszka, gianna88, Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór,
U nas bez zmian, siedzimy w szpitalu właśnie był obchód, lekarz powiedział że zaczynają się większe skurcze na ktg więc coś nadchodzi. Więc zapierdzielałam 2 godziny po korytarzu w tą i z powrotembrzuszek się napina dosyć często ale już nie raz mnie tak nabrał, w każdym razie korzystam z okazji póki tu jestem i wykorzystuje aktywność żeby coś zaskoczyło
Psychicznie mam wzloty i upadki, dziś siedziałam godzinę pod drzwiami do szpitala żeby się schłodzić i ciągle widziałam jak szczęśliwi rodzice wychodzą z maluszkami, rozklejałam się milion razychyba na dzisiejszy dzień niczego tak nie zazdroszczę jak właśnie tego
Co Wy tak jedna po drugiej chce rodzićnie nadążę z wpisywaniem na 1 stronę, czekajcie na mnie
niecierpliwa, 0na88, Laura, Katarka, Y, Lady Savage, KasiaeN., Cassie_DE, Maniuś, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, sylwucha89, mamasia, witaminkab, Pati Belgia, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wrzuciłabym swoje zdjęcie ale wyglądam jak prosiaczek, to akurat mnie wali już jak wyglądam ale ten wenflon... brzuszek mam mega nisko- wiecie jaka zazdrość jest tych z indukcji o ten mój niski brzuch hahah
Edit- to moje ostatnie foto z przed 10 dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2350d28394df.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 20:59
niecierpliwa, ainer85, Lady Savage, KasiaeN., Cassie_DE, Maniuś, Paula_071, Aska87, Weridiana, małaMyszka, lys, Katarka, sylwucha89, mamasia, gosia.b, witaminkab, Y, Martucha86, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Co do sutków to koleżanka obok zmaltretowała je porządnie, dopiero jak laktator poszedł w ruch to skurcze ale.. minęły i się wścieka, cewnik nie pomógł, oksy też nie pomogła... jutro kolejna dawka oksy i może przebicie pęcherza
także dzidzia uparta jak osiołek
małaMyszka lubi tę wiadomość