SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie_DE wrote:Ale mnie skurcz chwycil, buuu coraz mocniejsze sie robia.
Chcialam dzisiaj ufarbowac/rozjasnic odrosty. Kupilam te sama farbe ktorej uzywam od kilku lat i wiece ze kolor nie rozjasnil sie nic a nic???
Przeciez zawsze po pol godziny mialam juz kolor idealny a w upaly jak glowa goraca to jeszcze szybciej a dzisiaj ponad 45minut i dupa blada...
Hormony?
Zbieram sie na wizyte.
Ja na okres ciąży postanowiłam nie farbować włosów, i mam już takie odrosty,że głowa małamałaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Magda.sz jak tam dzis???
Ambrela i co jaka decyzje podjelas??
Po powrocie ze szpitala na obiad zamazyla mi sie bulka z pasztetem i ogorkiem malosolnym i zaraz skreci mnie z gloduZamowilam pizze na 18, ale kurde nie wiem czy przez 15 minut zoladek mi sie z kregoslupem nie zrosnie
W ogole wczoraj mialam takie pragnienie, ze wypilam 5 l wody niegazowanej i dalej mi sie pic chcialo, albo sobie do serca wzielam, ze mam duzo pic i sobie to pragnienie wkrecilam
no i ja też teraz chcę małosolnegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Mam byc szczera?
Przyjaciele przychodza i odchodza a imie zostaje. Ja bym na taki szczegol kompletnie uwagi nie zracala.
Moj drugi syn mial miec na imie Oscar - ex przyjaciel meza miesiac przed narodzinami syna kupil sobie psa - jak mu dal na imie? Oscar!
To byl szczyt szczytow, do dzisiaj kontaktow nie mamy ze soba zadnych.
Bo dobrze wiedzial jakie imie wybralismy dla dziecka.
Oczywiscie wybralismy inne w tym wypadku.
Mam takie samo zdanie jak Cassie, nie rozumiem czemu się każdy oburza o imię, przecież nie jest zakazane dawanie takich samych imion. Ja bym się cieszyła, najwidoczniej tak się koleżance Wasz wybór spodobał. To tylko idzie na plus do Was, że świetne imię wybraliście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:48
małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
ekropka wrote:Neyla ale masz cudnie chudziutkie kostki:) też takie chce:) moje stopy od kilku tygodni wyglądają jak stopy hobbita:)
Moje od przedwczoraj, nie wiem czy to za sprawą upałów, czy magnezu ;/ dzwoniłam do mojej pani dr że mam skurcze w nogach w nocy, kazała brać Aspargin czy coś takiego 3 razy dziennie po 1 tabletce, przedwczoraj biorę i nogi jak balony, jutro odstawię i zobaczę czy przejdzie mi ta opuchlizna czy niemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój właśnie poszedł na impreze z chłopakami z pracy
nie chciał iść, po jeśli by się coś działo, to jak sobie poradzę
kochany, ale go wypchnęłam, niech idzie, kto wie kiedy następnym razem dam mu takie wolne
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:myszka a co z tym proboszczem sie stalo?
No to zebrałam się rano. W deszczu siedziałam jak bezdomna. Msza się skończyła a tego nie widać. Co się okazało, proboszcz pojawił się w oknie biura. Uchylił okno i jego kumpel ksiądz odprawiał msze. Pogadali, a ja pod tym oknem kiwam macham uśmiecham się a ten nic. Wlazłam pod parapet i pytam czy mogę do księdza proboszcza na słowo. W ogóle nie otworzył okna. Spojrzał na zegarek i z miną jakbym mu kij w dupsko zasadziła zapytał z łaską o co chodzi. Ja na to że chciałam zapytać o chrzest czy jest taka możliwość.
Trzasnął oknem i wyszedł do drzwi. Nie wpuścił mnie nawet do przedsionka. Rozmawialismy w jebanyn progu.
No i mówię: PRZEPRASZAM, że tak z rana nachodzę, ale chciałam zapytać czy można udzielić chrztu 13 września, bo to jest druga niedziela miesiąca a nie tak jak jest napisane 1 i 3.
A on do mnie, że od tego jest biuro. To mówię że byłam wczoraj i że poinformowano mnie, że proboszcz może tylko zadecydować. Na co usłyszałam pytanie z jakiej parafii jestem. Mówię że z tej, a on do mnie, że nie możliwe. Że pierwszy raz mnie widzi. Pyta czy chodzimy do kościoła na mszę. To mu mówię że tak, tylko nie i stałych godzinach (niestety to małe kłamstwo, ale i tak pójdę do piekła, bo wszystkich znajomych tam będę miała).
Pyta gdzie mieszkam, mówię, że tu i tu, na co on że nie kojarzy.
To się wkurwiłam i mówię do niego z pełnym bananem i sakrazmem: No co ksiądz mówi. Rodziny W.ksiądz nie zna???!!!!! Oczy mu się zaświeciły. Pyta jo? Rodzina p. Marii??? A ja jeszcze z większym przekąsem: Noooooo pewnie. No co ksiądz proboszcz nas nie kojarzy???!!!
W końcu powiedział, że nie ma problemu żeby była to inna niedziela.
Zapytałam go tylko czy jak przyjdę z dokumentami dwa tygodnie przed to czy będzie dobrze. I co ma mieć chrzestny bo przyjeżdża ze środkowej Polski...
No wkurwił mnie okrutnie... ChamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 18:37
0na88, niecierpliwa, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj po wizycie u diabetologa
ostatnia przed porodem juupi pani dr stwierdziła że z takimi cukrami to tak jakby nie było żadnej cukrzycy już i następna wizyta pół roku po porodzie
no (odpukać) gdyby się coś działo to dzwonić zawsze mnie gdzieś wciśnie...
a mój mąż sobie Rysy na sobote wymyśliłja mu dam
już przed oczami mam obraz jego z nogą w gipsie wrrr
0na88, gosia.b, małaMyszka, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d391b17049d6.jpg
A to prezent dla Julki od prababciMam nadzieje, ze mlodej sie spodoba, bo ja bym sie chetnie w nim pobujala
lys, KasiaeN., małaMyszka, Aska87, 0na88, Katarka, sylwucha89, Aga89, Andzia 34, Paula_071, kasiuleek, Laura, Lady Savage, gosia.b, magda sz, Y, Cassie_DE, Maniuś, Weridiana, witaminkab, zabka11, gianna88, bosa lubią tę wiadomość
-
Kurcze jestem taka podekscytowana!Moja koleżanka, z którą przechodziłam całą ciążę, ona jest 2 tygodnie dalej niż ja właśnie napisała mi sms, ze wody jej odeszły i jadą do szpitala!A jeszcze wczoraj rozmawiałyśmy i Gosia się bała, ze przenosi ciążę bo ona się urodziła dwa tyg po terminie, że nie ma żadnych objawów. Wychodzi na to, ze na prawdę wszystko może zdarzyć w ciągu kilku godzin i nagle i wcześniejsze objawy wcale nie przesądzają o niczym! Kurcze czekam z niecierpliwością na wieści od niej, ciekawe jak długo wszystko będzie trwało!
niecierpliwa, małaMyszka, Aska87, 0na88, Paula_071, kasiuleek, Laura, Lady Savage, magda sz, Y, Zetka, Cassie_DE, Maniuś, witaminkab, zabka11, Neyla, gianna88 lubią tę wiadomość
-
Myszka to chyba dobre wieści:) cieszę się,moze urodzisz za nim gin pójdzie na urlop:) na temat proboszcza się nie wypowiadam! Dla mnie to porażka juz...
KasiaeN pocieszenie dla tych co nie maja żadnych objawów:)
Ambrela i jaka decyzja??
Niecierpliwa super huśtawka!
Jakie wy macie ładne brzuszki...ajjjmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa super bujaczek...
Mąż wrócił, zjadł obiad i idziemy na duuuuuże lody.
Zażyczę sobie trzy gałki. Albo cztery...
niecierpliwa, mamasia, Laura, Y lubią tę wiadomość
-
Jadę do szpitala. Patrycja zdecyduje. Kazała jechać z betami juz jakby co. Bo Chodzi o to ze ja nie wierzę że wytrzymam do następnego czwartku. A nie chce żadnego innego lekarza. Jedziemy Jeszcze kupić podkłady na Łóżko, płyn do higieny, wodę z dziubkiem, ręczniki papierowe i małe body dla Dziecka Rozmiar 50 bo nie zapowiadała się na olbrzyma. Jakby co to się odda w Smyku, dostane kartę podarunkowa i Będzie na Prezent dla Pauli bo 21 sierpnia ma urodziny
teraz czekamy jeszcze z P prywatnie do okulisty bo drugi raz mu się coś rozlalo w oku. Ma całe zakrwawione i wygląda jakby się mu coś wbił ale to musi lekarz Zobaczyć. A ja mam co 10 min twardnieje Brzucha bolesne. Wcześniej miałam co pół godziny potem co 20 i 15 min
niecierpliwa, KasiaeN., 0na88, mamasia, Paula_071, kasiuleek, Laura, Y, Maniuś, małaMyszka, witaminkab, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Myszka zazdroszczę lodów! Bierz cztery gałki, a co!
My zamówiliśmy pizzę na kolację, jeszcze póki mogę posmakuję niezdrowego jedzenia
Dziewczyny brzuszki -klasa! Cudowne
Maaadzik no właśnie, żeby się nie martwić, ze nie ma objawów
Amberla dawaj znać na bieżąco w miarę możliwości! Trzymaj się!
A mój Adam przeziębiony.To chyba najgorsze być chorym w takie upały.Kaszle, smarka ogólnie wrak człowieka. Pewnie go przewiało, przeciągi- nawet nie wiadomo kiedy.małaMyszka lubi tę wiadomość