SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko, chyba wyłącze telefon. Mam termin na 10 sierpnia a więc za ponad 2 tygodnie, a dziś już odebrałam 3 telefony z pytaniem czy urodziłam i kiedy to w takim razie. Sama chciała bym wiedzieć...to ciekawe ile takich telefonów dziennie będę odbierać w sierpniu...
magda sz, Lady Savage, Cassie_DE, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Zdrzemnelam sie 1,5h ...jak nigdy....
Kolezanka przywiozla mi posciel dla Klary
Jest piekna!!!
Za tydzien mam wizyte i po niej planuje juz skrecic lozeczko i ubrac
Przeszla u nas burza, troszeczke sie duchota zmniejszyla, zasiadlam wiec na balkonie, bo w domu nie ma czym oddychac.
Ide poczytac co u was sie dzialo przez caly upalny dzien.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:O matko, chyba wyłącze telefon. Mam termin na 10 sierpnia a więc za ponad 2 tygodnie, a dziś już odebrałam 3 telefony z pytaniem czy urodziłam i kiedy to w takim razie. Sama chciała bym wiedzieć...to ciekawe ile takich telefonów dziennie będę odbierać w sierpniu...
Ewa nie wiesz co ja mam w szpitalu, dostaje szału, cała rodzina wydzwania codziennie...mam ochotę rzucać telefonem... i co tam i jak tam i kiedy rodzisz? Maja już na świecie? przestałam już odbierać, teraz moją mamę molestują dlaczego nie odbieram i kazałam mówić jej że mam dużo badań i nie mam kiedy odebrać a w wolnym czasie śpię- że kurwa nic się poważnego nie dzieje, a jak urodzę to na bank powiadomię, chyba zapłacę za reklamę przed wiadomościami na tvp - Droga zasrana rodzino- tak MAJA jest już na świecie i mamy się dobrze- teraz proszę dać nam spokój abyśmy mogły się sobą nacieszyć!niecierpliwa, Cassie_DE, Zetka, maaadzik1207, Paula_071, małaMyszka, mamasia, gianna88, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia 34 wrote:Hej koleżanki ja dziś dostałam wyznaczony termin cesarki na 7 sierpnia . Na następny czwartek ktg i wizyta u lekarza jeszcze zobaczyć jak z ujsciem bo mam już na pół cm . skurcze mam od czasu do czasu a główkę jak się pcha czuję .
To cesarkujemy razemZetka, Lady Savage, maaadzik1207, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A to my z 10.07
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9de546b825b8.jpgCassie_DE, Zetka, Lady Savage, Maniuś, Aska87, Y, Weridiana, małaMyszka, lys, sylwucha89, mamasia, Ewa123, kasiuleek, magda sz, ainer85, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylam dzisiaj na wizycie, KTG nie umiala uchwycic maly tak sie wiercil ze nie bylo szans. Na samolocie wszystko ok, wymazu na GBS nie mialam i miala nie bede. USG wszystko ok.
Morfologia super, Hgb caly czas powyzej 13,5
Mocz niezmiennie ph4.
Uciekam spac dobranoc!KasiaeN., Y, Lady Savage, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, mamasia, Ewa123, kasiuleek, magda sz, niecierpliwa, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Maniuś, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Leżę na ktg. Chyba będzie cięcie bo są skurcze....
Weridiana, lys, Aska87, Paula_071, sylwucha89, KasiaeN., mamasia, małaMyszka, gosia.b, Ewa123, 0na88, kasiuleek, 5ylwia, maaadzik1207, Y, niecierpliwa, Cassie_DE, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Lady Savage, Maniuś, Zetka, magda sz, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor:-)
Pozdrawiam wszystkich
Ofka Współczuję, pomysl ze moglo byc gorzej, ludzie gina w banalny sposób czasami, twoj maz wyjdzie z tego a wasze malenstwo da Wam sile, dacie rade.
Ja od dwoch dni swietuje kupke o kolorze zoltym i jest coraz bardziej grudkowata , pozbylysmy sie smolki calkowicie
przydaly mi sie majtki tena , jedna paczka , duza wygoda
i chyba zwalczylam nawal , wczoraj byl kryzys
lys, Paula_071, sylwucha89, mamasia, małaMyszka, Ewa123, witaminkab, magda sz, ainer85, AgaSad, Neyla, niecierpliwa, Cassie_DE, gianna88, Laura, bosa, Lady Savage, Maniuś, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A jesli chodzi o koszule do szpitala to dzisiaj sie smialam ze nie mialam okazji jej zalozyc bo urodziłam w sukience w ktorej przyjechalam
W PL bralam przeciwbolowo ketonal co 6godzin po porodzie i karmilam. Pielegniarka powiedziała ze moge. ..pewnie nie powinnam byla ale przy moim bolu inaczej bym nie wyrobila
Dobrej nocki i szybkich , latwych porodowmałaMyszka, magda sz, Cassie_DE, gianna88, Laura, Lady Savage, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki dziewczyny za te rodzące i te wyczekujące do terminu. U mnie wszystko się poprzestawiało, wczorajszą noc w ogóle nie spałam. Położyłam się koło 6 rano i spałam do 14,30. Wstałam, zjadłam śniadanie, wzięłam prysznic i koło 19 znów poszłam spać. Do tego chyba jakaś alergia się przypałętała, kicham, z nosa katar się leje jak woda. Brzuch mam cały czas twardy, jak kamień, skurcze od czasu do czasu i w ogóle źle się czuję. Mąż nalega żebym spakowała torbę, bo jak się zacznie to nie dam rady. W sumie ma rację, ale no nie mogę się za to zabrać...
małaMyszka, magda sz, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ja od jutra wieczór mogę rodzic
Mężowi zacznie sie urlop, więc Mała mogłaby sie wykluć, Mąż wtedy spędzi z Nami więcej czasu
ale generalnie mógłby do końca miesiąca posiedzieć i pierwszego sierpnia się urodzić
małaMyszka, Katarka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ewa nie wiesz co ja mam w szpitalu, dostaje szału, cała rodzina wydzwania codziennie...mam ochotę rzucać telefonem... i co tam i jak tam i kiedy rodzisz? Maja już na świecie? przestałam już odbierać, teraz moją mamę molestują dlaczego nie odbieram i kazałam mówić jej że mam dużo badań i nie mam kiedy odebrać a w wolnym czasie śpię- że kurwa nic się poważnego nie dzieje, a jak urodzę to na bank powiadomię, chyba zapłacę za reklamę przed wiadomościami na tvp - Droga zasrana rodzino- tak MAJA jest już na świecie i mamy się dobrze- teraz proszę dać nam spokój abyśmy mogły się sobą nacieszyć!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
To Rodzimy... Pod kroplowka jestem. Czekamy na wyniki badań, zakładają cewnik i jazda!! Mała waży na Usg ok 3200..
małaMyszka, Paula_071, lys, kasiuleek, AgaSad, Y, Neyla, KasiaeN., gosia.b, niecierpliwa, ekropka, 5ylwia, Cassie_DE, Martucha86, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Aska87, 0na88, Lady Savage, jesslin87, magda sz, sylwucha89, chcebycmama, Maniuś, Zetka, Aga89, Katarka, Weridiana, futuremama, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:To Rodzimy... Pod kroplowka jestem. Czekamy na wyniki badań, zakładają cewnik i jazda!! Mała waży na Usg ok 3200..