SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, chyba wyłącze telefon. Mam termin na 10 sierpnia a więc za ponad 2 tygodnie, a dziś już odebrałam 3 telefony z pytaniem czy urodziłam i kiedy to w takim razie. Sama chciała bym wiedzieć...to ciekawe ile takich telefonów dziennie będę odbierać w sierpniu...

magda sz, Lady Savage, Cassie_DE, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    A czemu tak?
    Tak mi kiedys lekarz mówił ze wtedy sie lepiej rozszerza wszystko ale do konca nie pamiętam to bylo 4 lata temu.

Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Katarka ja zostanę z Tobą :)

Ja od jutra wieczór mogę rodzic :D Mężowi zacznie sie urlop, więc Mała mogłaby sie wykluć, Mąż wtedy spędzi z Nami więcej czasu :-)

Y, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrzemnelam sie 1,5h ...jak nigdy....
    Kolezanka przywiozla mi posciel dla Klary :)
    Jest piekna!!!
    Za tydzien mam wizyte i po niej planuje juz skrecic lozeczko i ubrac :)

Przeszla u nas burza, troszeczke sie duchota zmniejszyla, zasiadlam wiec na balkonie, bo w domu nie ma czym oddychac.
    Ide poczytac co u was sie dzialo przez caly upalny dzien.

małaMyszka lubi tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    O matko, chyba wyłącze telefon. Mam termin na 10 sierpnia a więc za ponad 2 tygodnie, a dziś już odebrałam 3 telefony z pytaniem czy urodziłam i kiedy to w takim razie. Sama chciała bym wiedzieć...to ciekawe ile takich telefonów dziennie będę odbierać w sierpniu...

Ewa nie wiesz co ja mam w szpitalu, dostaje szału, cała rodzina wydzwania codziennie...mam ochotę rzucać telefonem... i co tam i jak tam i kiedy rodzisz? Maja już na świecie? przestałam już odbierać, teraz moją mamę molestują dlaczego nie odbieram i kazałam mówić jej że mam dużo badań i nie mam kiedy odebrać a w wolnym czasie śpię- że kurwa nic się poważnego nie dzieje, a jak urodzę to na bank powiadomię, chyba zapłacę za reklamę przed wiadomościami na tvp - Droga zasrana rodzino- tak MAJA jest już na świecie i mamy się dobrze- teraz proszę dać nam spokój abyśmy mogły się sobą nacieszyć!

niecierpliwa, Cassie_DE, Zetka, maaadzik1207, Paula_071, małaMyszka, mamasia, gianna88, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia 34 wrote:
    Hej koleżanki ja dziś dostałam wyznaczony termin cesarki na 7 sierpnia . Na następny czwartek ktg i wizyta u lekarza jeszcze zobaczyć jak z ujsciem bo mam już na pół cm . skurcze mam od czasu do czasu a główkę jak się pcha czuję .

To cesarkujemy razem :)

Zetka, Lady Savage, maaadzik1207, małaMyszka lubią tę wiadomość

• maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my z 10.07

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9de546b825b8.jpg

Cassie_DE, Zetka, Lady Savage, Maniuś, Aska87, Y, Weridiana, małaMyszka, lys, sylwucha89, mamasia, Ewa123, kasiuleek, magda sz, ainer85, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj na wizycie, KTG nie umiala uchwycic maly tak sie wiercil ze nie bylo szans. Na samolocie wszystko ok, wymazu na GBS nie mialam i miala nie bede. USG wszystko ok.
    Morfologia super, Hgb caly czas powyzej 13,5 :)
    Mocz niezmiennie ph4.

Uciekam spac dobranoc!

KasiaeN., Y, Lady Savage, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, mamasia, Ewa123, kasiuleek, magda sz, niecierpliwa, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Maniuś, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

• Amberla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę na ktg. Chyba będzie cięcie bo są skurcze....

Weridiana, lys, Aska87, Paula_071, sylwucha89, KasiaeN., mamasia, małaMyszka, gosia.b, Ewa123, 0na88, kasiuleek, 5ylwia, maaadzik1207, Y, niecierpliwa, Cassie_DE, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Lady Savage, Maniuś, Zetka, magda sz, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor:-)
    Pozdrawiam wszystkich

Ofka Współczuję, pomysl ze moglo byc gorzej, ludzie gina w banalny sposób czasami, twoj maz wyjdzie z tego a wasze malenstwo da Wam sile, dacie rade.

Ja od dwoch dni swietuje kupke o kolorze zoltym i jest coraz bardziej grudkowata , pozbylysmy sie smolki calkowicie ;-)
    przydaly mi sie majtki tena , jedna paczka , duza wygoda
    i chyba zwalczylam nawal , wczoraj byl kryzys

lys, Paula_071, sylwucha89, mamasia, małaMyszka, Ewa123, witaminkab, magda sz, ainer85, AgaSad, Neyla, niecierpliwa, Cassie_DE, gianna88, Laura, bosa, Lady Savage, Maniuś, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o koszule do szpitala to dzisiaj sie smialam ze nie mialam okazji jej zalozyc bo urodziłam w sukience w ktorej przyjechalam :-D

W PL bralam przeciwbolowo ketonal co 6godzin po porodzie i karmilam. Pielegniarka powiedziała ze moge. ..pewnie nie powinnam byla ale przy moim bolu inaczej bym nie wyrobila

Dobrej nocki i szybkich , latwych porodow :-D

małaMyszka, magda sz, Cassie_DE, gianna88, Laura, Lady Savage, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny za te rodzące i te wyczekujące do terminu. U mnie wszystko się poprzestawiało, wczorajszą noc w ogóle nie spałam. Położyłam się koło 6 rano i spałam do 14,30. Wstałam, zjadłam śniadanie, wzięłam prysznic i koło 19 znów poszłam spać. Do tego chyba jakaś alergia się przypałętała, kicham, z nosa katar się leje jak woda. Brzuch mam cały czas twardy, jak kamień, skurcze od czasu do czasu i w ogóle źle się czuję. Mąż nalega żebym spakowała torbę, bo jak się zacznie to nie dam rady. W sumie ma rację, ale no nie mogę się za to zabrać...

małaMyszka, magda sz, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Ja od jutra wieczór mogę rodzic :D Mężowi zacznie sie urlop, więc Mała mogłaby sie wykluć, Mąż wtedy spędzi z Nami więcej czasu :-)
    Ja jutro mam mieć usg to zobaczę co z tym moim leniuszkiem :-) ale generalnie mógłby do końca miesiąca posiedzieć i pierwszego sierpnia się urodzić :-)

małaMyszka, Katarka, Weridiana lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie rodzące i wyczekujące!

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iys szalona no weź juz spakuj ta torbę :) 10 minut i po bólu :) trzymam kciuki za mobilizację!

lys, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla, powodzenia w takim razie, czekam na wieści od Ciebie!

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

Ewa123
  • lys Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha ewa 10 minut? optymistka :) pewnie z godzinę mi zejdzie

małaMyszka, Ewa123, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • olinka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ewa nie wiesz co ja mam w szpitalu, dostaje szału, cała rodzina wydzwania codziennie...mam ochotę rzucać telefonem... i co tam i jak tam i kiedy rodzisz? Maja już na świecie? przestałam już odbierać, teraz moją mamę molestują dlaczego nie odbieram i kazałam mówić jej że mam dużo badań i nie mam kiedy odebrać a w wolnym czasie śpię- że kurwa nic się poważnego nie dzieje, a jak urodzę to na bank powiadomię, chyba zapłacę za reklamę przed wiadomościami na tvp - Droga zasrana rodzino- tak MAJA jest już na świecie i mamy się dobrze- teraz proszę dać nam spokój abyśmy mogły się sobą nacieszyć!
    Zgadzam sie mam to samo juz nerwowo nie wytrzymam a do tego jeden dr mowi by rozwiazywac inny by czekac kosmos

małaMyszka lubi tę wiadomość

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• Amberla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Rodzimy... Pod kroplowka jestem. Czekamy na wyniki badań, zakładają cewnik i jazda!! Mała waży na Usg ok 3200..

małaMyszka, Paula_071, lys, kasiuleek, AgaSad, Y, Neyla, KasiaeN., gosia.b, niecierpliwa, ekropka, 5ylwia, Cassie_DE, Martucha86, gianna88, Pati Belgia, Laura, bosa, Aska87, 0na88, Lady Savage, jesslin87, magda sz, sylwucha89, chcebycmama, Maniuś, Zetka, Aga89, Katarka, Weridiana, futuremama, zabka11 lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    To Rodzimy... Pod kroplowka jestem. Czekamy na wyniki badań, zakładają cewnik i jazda!! Mała waży na Usg ok 3200..
    Powodzenia!!!! Trzymam kciuki!!! Czekamy na info!!!

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
‹‹ 1677 1678 1679 1680 1681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ