SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Dzis w nocy urodzila moja wspolokatorka z pokoju w 41.0 po oksy wrocila na chwile na patologie, zaczelo sie i jazda na porodowke syn jak dab 4370 a mial wazyc 3600
Biedna... jak dobrze, ze bede miec cc. W takich momentach sie ciesze, 4370 rozsadziloby mnie cala.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej mamuski
pozamykalam od rana okna , i wlaczylam wiatrak- kurcze nie pamietam tak cieplego lata , albo nigdy slonce mi az tak nie przeszkadzalo - jestem z tych kochajacych opalac sie na sloncu ale w ciazy najchetniej czekam na chmury i deszcz .
U mnie tradycyjnie ani pol skurczu - wiec puszczam was dziewczyny w kolejke przed siebie
Biore sie za ciasto i inne pierdoly dla gosci poki temperatura nie ma 35 stopni jeszcze
ja na porodowke wzielam podklad , fluid , tusz , kredke , pomadke do ust - suszarke tez musze wziac bo wlosow nie uloze .. najchetniej zabralabym tez prostownice- do mojej niesfornej grzywki , ale to juz przesadzeZgodze sie ze jest to dla lepszego samopoczucia . Nie bede miala sily to najwyzej nie uzyje- choc ja to z tych uzaleznionych od makijazu .
milego dnia ! duzo chlodu !
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Czy wy tez czujecie jakby wam dziecko grzebalo tak nisko w podbrzuszu? Kurcze takie..niewygodne uczucie:o
Witam się w ten piękny słoneczny dzień, kolejna noc przespanakocham być w ciąży
byle nie za długo xD
Co sie tyczy twojego pytania. To ja czasami mam wrażenie że mała sie rączkami bawi w mojej szyjce a nawet w pochwie. Tak nisko ją czuję i jest to nie komfortowe to fakt.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziewczyny, piszecie że czujecie nisko dzieciaki. A jak jest pośladkowo? Ile u nas Mam pośladkowych chyba poza mną i Aga?
Aga Ty czujesz coś nisko? Ja tylko czuje kopniaki w pęcherz czasami w pachwiny. Kurcze, zazdroszczę Wam tych głowek na dole
Zetka ja myślę że się jeszzcze u Ciebie dzidzia przekręci, mój brat się przekręcił dobę przed porodem. Wiem że mi łatwo jest mówić, pewnie na Twoim miejscu też bym się martwiła o to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:22
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry - witamy sie w 37 tyg
Nocka nawet ok, wyspalam sie, tylko jedna pobudka o 5:30, a tak spalam od 24 do 8.
Sniadanko juz wchloniete - buleczka z dzemem i chlodne mleko.
juleczka jeszcze spi, a ja zasiadlam z bawarka przed tv i ogladam dziendobrytvn.
Zamierzam wykorzystac w miare dobre samopoczucie i zanim zrobi sie upalnie zabiore sie za prasowanie biezacych rzeczy +poscieli do lozeczka
Na obiad mam golabki, zatem pozostanie odkurzyc, jesli sily pozwola.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:27
Lady Savage, Pati Belgia, kasiuleek, małaMyszka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Hej wczoraj do wieczora probowalam wszystkich metod i dupa. Dzis rano na ktg zadnego skurczu... Takze dzis juz nic nie robie. Mam kryzys chce do domu.. Zamierzam caly dzien przespac chodze wsciekla jak osa...
No upartego masz dzidziusia, ja sobie pomalam trochę piersi i już mnie brzuch boli.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej
u mnie od rana upał.. A czeka mnie intensywny dzień- o 16 idziemy na ślub, a później robimy grilla niespodziankę na urodziny siostry więc biorę się za gary póki nie jest tak gorąco
Miałam robić tort ale kupiłam taki lodowy i tyle.. Muszę się przecież oszczędzać
Bosa coś dawno się nie odzywała? Ciekawe co u niej..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej.
u nas od rana burzowo jest calkiem przyjemnei bo nie ma skwaru i upalu, zobaczymy jak bedzie popoludniu
mnei dzis w nocy obudzil okropny bol krzyza i brzucha, juz myslalam ze sie akcja zacznie ale puscilo i poszlam spac dalejza to wczoraj wieczorem tak mnie kulo bardzo nisko w pobrzuszu ze nie moglam wytrzymac.. ;/
Zetka lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Zetka wrote:Kurcze, biorę żelazo od pn i juz trzeci dzień nie mogę się załatwić, chyba mnie rozsadzi
Zetka ja tez biore zelazo od soboty i jak zawsze mialam zaparcia i chodzilam do toalety raz na 3-4dni, tak teraz codziennie...fakt latwo nie jest;) ale korzystam codziennie. Do tego doslownie zazeram sie owocami. Codziennie jem kilka brzoskwin albo nektaryn, kilka plastrow arbuza plus duuuuzo wody i sokow.
A jakie bierzesz zelazo???ja dostalam Chelaferr.małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Zetka ja czuję bardzo wysoko małego, główkę układa pod żebrami i tak śmiesznie odstaje mi wtedy brzuch po jednej stronie - czasem jakiś kopniak w pęcherz a tak jak się kręci to wszystko czuję wysoko ponad pępkiem. Brzuch mam jeszcze wysoko ale już czuję ból jak wstaję w nocy w spojeniu więc może coś tam się już rozłazi.
Ewa - lasy to tak jak na Oleśnicę i Twardogórę się jedzie, ponoć bardzo fajne ale my tam nie byliśmy. Mój tata jest leśniczym - szkoda że 100 km od Wro bo strasznie mi brakuje takich spacerów po prawdziwych lasach - te Parki we Wro są piękne ale las to las..
Odnośnie kosmetyków do makijażu to ja wezmę sobie podkład, reszty pewnie i tak nie będę używała.
Muszę uwinąć się ze wszystkim do 13 bo potem pewnie nie da się wytrzymać przez ten upał i będę tylko leżeć i zdychać. Dobrze że jutro ma być 22 st.
Wczoraj skończyliśmy pokoik dla małego, zamówiłam wszystko co mi brakuje w tym laktator - więc można powiedzieć że za kilka dni będziemy gotowi.
Miłego dzionka dziewczyny!
małaMyszka, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Hej wczoraj do wieczora probowalam wszystkich metod i dupa. Dzis rano na ktg zadnego skurczu... Takze dzis juz nic nie robie. Mam kryzys chce do domu.. Zamierzam caly dzien przespac chodze wsciekla jak osa...
także moze nie stresuj sie i wykorzystaj ten czas na relaks.
KasiaeN., zabka11, małaMyszka, Lady Savage, Paula_071, magda sz lubią tę wiadomość
-
A tak wogole to witam sie sierpnioweczki
U nas noc jak każda inna, lepiej nie mowić ale za to jeszcze inny problem... Zawsze po nocy obrzeki i opuchlizna nóg mi schodziła a dzis dalej mam nogi jak serdelki.... Wy tez tak macie?małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:A tak wogole to witam sie sierpnioweczki
U nas noc jak każda inna, lepiej nie mowić ale za to jeszcze inny problem... Zawsze po nocy obrzeki i opuchlizna nóg mi schodziła a dzis dalej mam nogi jak serdelki.... Wy tez tak macie?Pati Belgia lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Pati Belgia wrote:A tak wogole to witam sie sierpnioweczki
U nas noc jak każda inna, lepiej nie mowić ale za to jeszcze inny problem... Zawsze po nocy obrzeki i opuchlizna nóg mi schodziła a dzis dalej mam nogi jak serdelki.... Wy tez tak macie?
mi tez schodzila , a teraz patrze i od samego rana mammałaMyszka lubi tę wiadomość