SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś pierogi z jagodami... co prawda ze sklepu ale taaaaką miałam ochotę, że nie mogłam się powstrzymac
na podwieczorek/kolację zrobię jeszcze pancakesy
mega za mną słodkie chodzi dzisiaj, a ostatnio w ogóle nie miałam ochoty na słodycze
My na usg genetyczne idziemy w 11t 6d, mam nadzieję, że ładnie będzie widac wszystko
I tu moje pytanie... szukając lekarza do tego badania, czytając opinie na necie nikt nie wzbudził we mnie zaufania w moim mieście (Gdańsk), więc zastanawiam się czy by nie pójsc dwa razy dla pewności do różnych specjalistów? co o tym myślicie? można tak w ogóle często podglądac dzidzie? nie ma to jakiś negatywnych skutków dla niej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:03
-
Hej kobietki, dołączamy do was
wstępny termin mam na 05.08.2015
liczę po cichutku, że będzie to trzeci sierpień, tak by było cudownie jakby maluszek sprawił się nam na rocznicę ślubu
pozdrawiam was mamuśki gorąco !!!!
gosia.b, sylwucha89, Cassie, 0na88, gagat82, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanka dwa do was.
1. Jak radzicie sobie z bólami głowy? ostatnio 5 dni się męczyłam, a dziś znów mnie boli
2. Powiedzcie mi kochane, smarujecie już brzuszki czymś? co polecacie żeby uniknąć rozstępów, bo niestety mam na nie podatną skórę.
Pozdrawiamy -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 16:33
Asiek88, sylwucha89, 0na88, Aga89, Cassie, euforia, Paula_071, Y, gagat82, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Asiek88 wrote:Dziewczyny mam pytanka dwa do was.
1. Jak radzicie sobie z bólami głowy? ostatnio 5 dni się męczyłam, a dziś znów mnie boli
2. Powiedzcie mi kochane, smarujecie już brzuszki czymś? co polecacie żeby uniknąć rozstępów, bo niestety mam na nie podatną skórę.
PozdrawiamyAsiek88 lubi tę wiadomość
-
Juz po usg
Moj wielki człowieczek ma sie baardzo dobrze i rośnie jak na drożdzach
Serduszko bije, maleństwo sie rusza
według om 8tc+6 a według usg 9tc+5 takze ciąża tydzień starsza, tak wyszło na 1usg i teraz, wiec mam sie trzymać tego co wychodzi z usg
ale jestem szczęsliwa
Mąż od razu rozpoznał główke
!
Asiek88, Cassie, gosia.b, euforia, sylwucha89, gagat82, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba czas polezec bo glowa mi peka - czuje ze zatoki mam zapchane.
Inhalacje zrobilam pol godziny temu, jutro albo wieczorem lepiej zrobie inhalacje solna moze bedzie lepsza niz z olejkiem japonskim.
gosia piekny brzuszek
Asiek witaj
gianna przy pierwszym dziecku 9lat temu mialam takie obawy czy USG nie szkodzi ale podobno nie. Wtedy mialam 4USG za cala ciaze a z mlodszym synem mialam je co miesiac a pod koniec 2x w miesiacu, lekarz uwielbial robic USG.
karolina daj znac! Na pewno juz jestes po wizycie
Odnosnie babki - nie znam, nigdy takowej nie robilam. Pochodze ze Slaska.Asiek88, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie - też jestem ze Śląska, a raczej Zagłębia Dąbrowskiego
Jak mi wróci apetyt, to zrobię tą babkę waszą
Ja to się boję o te rozstępy jak cholera, jako nastolatce zrobiły mi się na piersiach i bioderkach. Są bladziuchne , ale mnie wkurzają. Moja mama mówi, żeby się zwykłą oliwką smarować (sama 2 dzieci urodziła i nie ma ani jednego rozstępu, grama celulitu, ja niestety się genami w nią nie wdałam ). No ale jak tu tą oliwką się smarować jak wszystko tłuste... -
niecierpliwa wrote:O matko Gosia, ale duzy! Zazdroszcze u mnie nie widac, ze to ciazowy a raczej przejedzony
Jeszcze urośnieJa zawsze chciałam ukryć fakt stanu błogosławionego chociaż na I trymestr i potem zrobić wszystkim niespodziankę, no ale się nie da
Cassie, sylwucha89 lubią tę wiadomość