SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore Vita-Min Plus Mama bo spodobal mi sie sklad, tzn nie ma wszystkich witamin i mikroelementów powyżej 100% dziennego zapotrzebowania tylko takie rozsadne wartosci... uznalam tak bo i tak jakąś część z pożywienia sie przyswoi... i ma dobrze przyswajalne zelazo... ale tabletki tez spore, ale powlekane, takie w formie kapsulek wiec lyka sie latwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 18:52
-
ja na początku brałam Prenatal Complex ale (tak jak niecierpliwej) też mi one nie odpowiadały, miałam po nim sensacje żołądkowe i do tego ten zapach....
Później zmieniłam na (te co Kkarolinaaaa) Femibion Natal 1 i jestem bardzo z niego zadowolona, ma dużą dawkę kwasu foliowego, jod i witaminy z grupy B. -
Asiek88 wrote:Super ! na kiedy masz termin? może będziemy rodzić razem
i kto Ci ciąże prowadzi?
-
Ja od kilku dni włączyłam Femibion natal 1, wcześniej brałam sam kwas foliowy, ale ginek powiedział, że już mogę zacząć łykać witaminki. Polecił mi Femibion, bo ten ma wystarczającą i "nieprzesadzającą
" ilość witamin.. a jak wiadomo co za dużo to też nie zdrowo.
-
KasiaeN. wrote:Ja mam termin na 8 sierpnia. 4 go sierpnia mam 30 te urodziny wiec prezent najpiękniejszy na świecie dostanę; ) mnie prowadzi dr Wróbel. A Twoja ciążę?
Ja na 05.08. więc jest szansa, że się będziemy razem produkowaćmnie prowadzi dr Ziembiński. Ja z małżem moim mamy 03.08 2 rocznicę ślubu więc też będziemy mieli prezencik
-
Zetka wrote:Sporo z nas widzę rocznicę w sierpniu
my 2.08
widać Sierpień sprzyja nowożeńcomja bym się nie zdecydowała 2 raz na ślub w sierpniu
Boże jaki był upał, makijaż zostawiłam w aucie jak pod kościół podjeżdzaliśmy... ah odbiegłam od topiku, wspomnień czar
Super , że dzidziusie urodzimy w sierpniu, to chyba najbardziej pozytywny miesiąc w roku -
Karolinka-gratuluje udanej wizyty.
Ja wczesniej bralam vitamin plus mama, teraz biore falvit mama i dodatkowo kwas foliowy.
Mnie dzis naszly smaki na smazone ziemniaki w talarkach z koperkiem i maslanka
Ale ogolnie uwielbiam ziemniaki i babke o ktorej posilayscie,piekl moj tato tylko pod nazwa `kartoflak`-pyyyyyycha!moze upieke w sobote))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:19
-
Andzia 34 wrote:ja biore pregna plus smaruję się bio oil mam nadzieję że coś pomoże bo mam tendencie do roztępów a jestem z Trzebini
Słyszałam właśnie, że ten Bio Oil to jakieś cudowne serum na wszystko, zastanawiałam się nad kupnem. Ja używałam masło shea , mega byłam zadowolona, ale od czasu ciąży nie mogę zdzierżyć jego zapachu.... -
ja biorę DHA osobno, tego właśnie w "moich witaminkach" brakuje
Zetka - ja też do Matkowskiegobardzo dobre pierwsze wrażenie na mnie zrobił więc postanowiłam u niego zostac
też na Piecewską chodzisz?
Do Doeringa 27.01 ale to będzie 11t 4d więc nie wiem czy nie za szybko... może przełoże troszkę
ja mam termin na 15 sierpnia, a 19 urodziny więc prezent na urodziny będzie pięknyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:28
-
Zetka wrote:Gianna, chodzę do dr Matkowskiego. A Ty?
O Augustyniaku słyszałam niezbyt dobre opinie. Na kiedy masz do Doeringa? Ja teraz mam wizytę 29.01 a na prenatalne chce się zapisać między 1-14.02
Zetka to może się nawet spotkamy u Doeringa, mam badanie prenatalne u niego 02/02