SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pospałam już..ah ta godz. 4
Mamasia słyszę pluskanie,szmery jakby coś tam pływałoJak przykładam do jelit i żołądka słyszę zupełnie coś innego także jestem pewna że na dole przy macicy słychać maluszka. Wczoraj po żelkach były dużo intensywniejsze dźwięki
Ale Wam zazdroszczę tego jedzenia... u mnie na obiad zwykle same ziemniaki, jak dobrze pójdzie to z sałatą, tak to bułki z masłem i pomidorem, serem żółtym, dżemem, jogurty. Mężowi szykuje kotlety ale sam smaży bo nie mogę znieść zapachu oleju i panierki.
Dziś posmakowały mi deserki gerbera- kwaśne jabłuszko, gruszkamniam
O 13 mam busa do mamusi, mam nadzieję że będzie spokojnie. Właśnie ściągam film na 4 godz jazdy -
gratuluje wizyt, i pięknie rosnących maluszków!
ja nie mogę narzekać na sex po porodzie, wręcz bardziej mi się podoba. Tak jak w ciąży jakoś bardziej się wszystko odczuwa, przez to że wszystko jest tam nabrzmiałe. To wydaje mi się, że po ciąży jakoś odczuwam więcej przyjemności z sexu. I nie czuje tam rozklapiochy, mąż tez nie widzi różnicy. Zobaczymy jak będzie po drugim porodzie, ale libido teraz -100%.
Dzisiaj przyjeżdża teściowa. Miło z jej strony, bo przyjeżdża specjalnie na dzień babci w pkolu, ale to nie zmienia faktu, że jeszcze jej nie ma a już mnie wkurzaOstatnio stwierdziła, że będę miała drugą dziewczynkę, bo często sikam, a przy Blance sikałam. Nowa metoda sprawdzania płci sikasz -dziewczynka, nie sikasz - chłopak. ehhhhhh
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Ja mam USG w czwartek 12 t 6 d. Boje się trochę ale mam nadzieję że z moją fasolką jest wszystko w porządku. Zabieram też ze sobą męża tyle że on chce być przy USG jesli będzie przez brzuch.
Mówi że gdyby kobieta mnie badała to co innego, a nie chce patrzeć jak obcy facet mi tam grzebie
-
Cześć kobietki
ilonek wrote:Dzien dobry
Ja rano czuje sie bardzo dobrze ale od godziny 18stej nie potrafie znależć dla siebie miejsca :(i zaczyna mnie mdlic
Mam dokładnie to samo! W ciągu dnia nie czuje ze jestem w ciąży (oprócz bolu piersi i tego ze jestem wybredna;p) a wieczorem kaplica ;p -
Migotkaa wrote:Malagosia
TOXO Ig G - ujemny
TOXO Ig M- ujemny
Cytomegalia Ig G -dodatni 23,00 AU/ml
Cytomegalia Ig M -ujemny -
Od jakichś dwóch dni mam koszmary... Że mąż mnie zdradza, że bole brzucha powodują krwawienia, że brzuszek mi zmalał zamiast urosnąć... Straszne... Jestem wykończona i dlatego śpię w dzień...
Dziewczyny, mam jakieś dziwne przeczucie, że coś jest nie tak. Brzuszek zrobił się miękki i tak jakby faktycznie nie był większy...
Zaczynam świrować... -
nick nieaktualnyHej ja zyje nie zyjac czy odwrotnie. Wczoraj myslalam ze mi kosci czaszki sie lamia z bolu, chodzilam z bolu po scianach wszystko przez zatoki...
Dzisiaj mnie tutaj nie bedzie, dzieci sa w domu bo nawet nie bylam w stanie wyjsc do przedszkola...
Puls mam bardzo wysoki.
Nie lubie byc chora.
Milego dnia Wam zycze