SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dziś o 10:17 przyszła na świat moja córcia. Wazy 2900g 53cm długości i 10 punktow, poród SN. jak sie ogarnę to Wam opiszę, bo mialam DOBRY poród. Mała załapała pierś. Jedynie krocze boli nieprzyjemnie, ale do przeżycia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!
lys, Lady Savage, magda sz, Agaata, niecierpliwa, Neyla, apaczka, Paula_071, Miru, Maniuś, sylwucha89, Laura, Pulpecja, aaaaga, zabka11, Aska87, mamasia, Y, 5ylwia, Meggi31, Katarka, Hermiona, KasiaeN., psioszka11, ainer85, małaMyszka, Ewa123, Cassie_DE, ekropka, bosa, gianna88, Zetka, Aga89, futuremama, kasiuleek, witaminkab, Martucha86, gosia.b, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magd wrote:Hej dziewczyny, dziś o 10:17 przyszła na świat moja córcia. Wazy 2900g 53cm długości i 10 punktow, poród SN. jak sie ogarnę to Wam opiszę, bo mialam DOBRY poród. Mała załapała pierś. Jedynie krocze boli nieprzyjemnie, ale do przeżycia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!
Gratulacjekolejna dziewczyneczka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magd gratulacje:) mala ta Twoja kruszynka.
A ja zaraz zrobię sobie lewatywę bo tak mnie krocze boli mam nadzieje ze i ja urodzę bo ciężko mi się juz chodzi. Mama sie śmieje ze jak kaczka.magda sz, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Chyba upadlam na leb zeby sie pochwalic ze troche z nami lepiej...czulam od wczorak.bol zeber od kaszlu, bo cala sila szla na zebra wlasnie. Dzis siebpodnosilam i zskaszlalam...i myslalam ze zejde, krzyczalam z bolu, nie wiem czy miesien nadwyrezylam czy co, ale nawet oddychac trudno, siegnac po cos, a schylic sie, polozyc nie ma mowy. Wstac z fotela to bol.jak nie wiem. Wzielam.dwa paracetamole bo myslalam ze sie zesram...nie ma mowy polozyc sie na lozko, nie dam rady...
Ofka współczuję, wykończysz się. Może warto podjechać na IP?
Przecież Ty się musisz wykurować przed CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:53
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:Magd gratulacje:) mala ta Twoja kruszynka.
A ja zaraz zrobię sobie lewatywę bo tak mnie krocze boli mam nadzieje ze i ja urodzę bo ciężko mi się juz chodzi. Mama sie śmieje ze jak kaczka.
Lewatywa we wlasnym zakresie to nie najlepszy pomysl moim zdaniemAgaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magd wrote:Hej dziewczyny, dziś o 10:17 przyszła na świat moja córcia. Wazy 2900g 53cm długości i 10 punktow, poród SN. jak sie ogarnę to Wam opiszę, bo mialam DOBRY poród. Mała załapała pierś. Jedynie krocze boli nieprzyjemnie, ale do przeżycia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!
SuperGratuluję i dużo zdrowia dla Was
-
Siora mowi ze mi kurwa puszcza szwy jak tak dalej pojdzie z tym kaszlem a zdjecia mi teraz nie zrobia....jeszcze mam tydzien na wykurowanie sie, maz tez, co chwila ktores jeczy z bolu. ja to nawet placze, maz tylko blady i zaciska zeby. Wiem maja inni gorzej. dzis go nie umyje, musi sam, ja tez tylko ogarne sie chusteczkami, nie dam rady...jakos przetrwamy noc a jutro musi byc lepiej.
-
-
Magd - gratulacje
)))
Ofka - musisz odpocząć, dać czas organizmowi żeby się zregenerował. Tabletki/antybiotyk swoją drogą, ale poleżeć, odetchnąć też warto. Wiem, że łatwo mówić gdy masz w domu męża któremu trzeba pomóc ale pomyśl o sobie i o małym.
Laura - chcesz rodzić 15 sierpnia? Ja każdego dnia (najlepiej ok. 12), byle nie 15 bo wtedy pewnie będą same sieroty albo pijani lekarze na dyżurze. A tego boję się najbardziej;)
Też wróciłam z imienin - 4 godziny za stołem, a zjadłam nie za dwóch a chyba za trzech. I po imieninach robiłam za taksówkę. W sumie to się stęskniłam za prowadzeniem auta, chyba z 2 miesiące tego nie robiłam.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Jezu Ofka, w tydzień to powinnaś wyzdrowieć. Może jakieś leki trzeba zmienić? Jaki antybiotyk bierzesz?
-
Ofka wrote:Siora mowi ze mi kurwa puszcza szwy jak tak dalej pojdzie z tym kaszlem a zdjecia mi teraz nie zrobia....jeszcze mam tydzien na wykurowanie sie, maz tez, co chwila ktores jeczy z bolu. ja to nawet placze, maz tylko blady i zaciska zeby. Wiem maja inni gorzej. dzis go nie umyje, musi sam, ja tez tylko ogarne sie chusteczkami, nie dam rady...jakos przetrwamy noc a jutro musi byc lepiej.
Tak, dlatego musisz się wyleczyć przed CC. Moja siostra miała cc i akurat była przeziębiona i opowiadała, że myślała że nie da rady, każde kaszlnięcie to był mega ból, rana się rozchodziła. Nie najlepiej to wspomina.
Może antbiotyk trzeba zmienić na inny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 21:21
-
A ja właśnie kupiłam karuzelkę dla małej
tak mi się spodobała że wzięłam
czy ja Wam mówiłam że szaleję za żabami
lys, Laura, apaczka, magda sz, zabka11, Aska87, małaMyszka, kasiuleek, gosia.b lubią tę wiadomość