X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Minky mam też ale ten cieńszy i cieszę się że go kupiłam do wózka będzie idealny :). Poduszka do tego jest płaska.
    a masz gdzieś link gdzie jest płaska podusia?

Laura lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    A ja na IP. W nocy dostałam skurczy i zaczęłam bardzo mocno plamic żywa krwią. Baba na Kamieńskiego nawet mnie nie zbadala, obraziła się, że o 6 ja obudziłam. Kazała iść na ktg no a teraz czekam na lekarza, bo chyba coś im się w tym Ktg nie spodobało. Czekam na IP juz godzinę i tego durnego lekarza nie ma. dość już mam i przeraza mnie jak to wygląda... 3 godziny juz tu jestem i nadal gowno wiem co się dzieje. Krwawienie przeszło, skurcze tez.. Chyba czas rozważyć inna porodowke skoro to tak wygląda
    O rety! Oby szybko Cię zdiagnozowano, dawaj znać jak czegoś się dowiesz

małaMyszka lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olinka gratulacje!!!
    niecierpliwa kciukam!!!

Ewa trzymaj się, brak słów na tych baranów!!!

A ja dzisiaj spałam jak niemowlę :D obudziłam się rano i spanikowałam, bo tak twardo spałam, że nawet całą noc nie czułam czy mała się rusza. Ale po porannym sexiku się obudziła ( jedyny plus tego, że zostaliśmy sami w domu :P)

mada faka jutro mój termin, a tu ni hu hu nic się nie dzieje :P .Ciekawi mnie czy właśnie w tą pełnie zaczniemy się sypać :)

małaMyszka, 0na88, lys, jesslin87, Zetka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    A ja na IP. W nocy dostałam skurczy i zaczęłam bardzo mocno plamic żywa krwią. Baba na Kamieńskiego nawet mnie nie zbadala, obraziła się, że o 6 ja obudziłam. Kazała iść na ktg no a teraz czekam na lekarza, bo chyba coś im się w tym Ktg nie spodobało. Czekam na IP juz godzinę i tego durnego lekarza nie ma. dość już mam i przeraza mnie jak to wygląda... 3 godziny juz tu jestem i nadal gowno wiem co się dzieje. Krwawienie przeszło, skurcze tez.. Chyba czas rozważyć inna porodowke skoro to tak wygląda

Jerunku Ewa, z krwawieniem nie ma żartów. Ty weź ich tam pogoń albo nawrzeszcz, zastrasz telewizją, czy sądem. Bo tak nie może być

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Ellena Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadySavage- i Nikodem i Mikołaj mi sie tez podobaja. Mezowi raczej nie ;(

Mamasia- Maciej- ładne, ale kojarzy mi sie z moim bardzo upierdliwym kolega ;) Kochany ale taki meczacy ;)))

Miru-Alan mezowi sie podoba. Mi raczej jakos nie.

MałaMyszka- Norbert fajne, takie jskies bardzo meskie mi sie wydaje ;) Ale za duzo R z ktorym mam ptoblem ma w sobie ☺

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja bym te babe do sadu podala za takie nastawienie i narazenie zycia i zdrowia... trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!

• Ellena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa- kurcze na IP zywa kreia to od razu powini Cie zbadac !!!! Co to za szpital !!!!!

qb3co7ese836ar93.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakbym miala syna to chcialabym Stasia , ale maz by sie nie zgodzil ;/

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellena wrote:
    LadySavage- i Nikodem i Mikołaj mi sie tez podobaja. Mezowi raczej nie ;(

Mamasia- Maciej- ładne, ale kojarzy mi sie z moim bardzo upierdliwym kolega ;) Kochany ale taki meczacy ;)))

Miru-Alan mezowi sie podoba. Mi raczej jakos nie.

MałaMyszka- Norbert fajne, takie jskies bardzo meskie mi sie wydaje ;) Ale za duzo R z ktorym mam ptoblem ma w sobie ☺

Mojemu się Mikołaj nie podoba, dlatego gdyby był to syn dałabym na drugie. Ale co do Nikodema byliśmy zgodni. Bardzo mu się to imię podobało. Więc jak drugie dziecie będzie synciem to będzie Nikoś.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi podoba sie Tytus albo Tymon, ale będzie Wiktoria :P

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chlopczykom podoaba sie Filip, Tymoteusz, Franciszek i Kajetan :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Ellena Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona88 moj pierwszy syn ma na drugie Stanislaw-po moim Tacie. Tato zmarl nie zobaczywszy Blazejka.

Ainer85- Tymon tez nam sie podoba ale bardzo nieladnie mi sie kojarzy. Znalam czlowieka ktory dobra osoba nie byl, nie jest a mam nadzieje ze kiedys bedzie.

Z imion ktore bardzo mi sie podobaja to August, Gustaw, Ksawery, Oskar i Jeremi ;)

ainer85, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały ma coś z przełykiem. .. co zje to zwraca. O 10 wizyta i podejmą decyzję czy go do kliniki do Zabrza nie wyślą :(

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa poawanturuj się tam. Jak w maju pojechałam na izbę i spędziłam tam prawie 6 godzin to zażądałam mojego zapisu KTG i chciałam wyjść. Lekarka powiedziała że za chwilę mnie przyjmie, minęło 30 min i dalej nic, weszłam do rejestracji gdzie nikogo nie było i zaczęłam grzebać w kuwetce z zapisami KTG lekarka akurat weszła i z miejsca mnie przyjęła tak to pewnie dalej bym czekała jak debil.
    Mam nadzieję że to szyjka się rozpulchnia i z niej te krwawienie.

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru :( może jeszcze nie dokształciły mu się te mięśnie przełyku? Nie daj się złamać, tyle przeszłaś że teraz to ma być tylko lepiej. Trzymam kciuki i modlę się za zdrówko Nathana.

Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa o ja pierdziu, rob tam zadyme, moze warto nagrac to na telefon i poprosic o rozmowe z ordynatorem. Rzeczywiscie wyglada na to, ze "kobiety we Wroclawiu rodza w skandalicznych warunkach" - skoro z krwawieniem i niepokojacym zapisem KTG trzeba 3 godziny czekac na lekarza. Kpina!!! Moze nalezy takie sprawy zglaszac do MZ albo oficjalna skarga u dyrektora szpitala... kurna jaja sobie robia z ludzi.

Ofka jak wczorajsze odwiedziny - przezylas? Nic nie piszesz, zaczynam sie bac...

magda sz, małaMyszka, jesslin87, Zetka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellena wrote:
    Z imion ktore bardzo mi sie podobaja to August, Gustaw, Ksawery, Oskar i Jeremi ;)

Jedno z powyzszych tylko w ciut innej pisowni bedzie mial na imie moj syn ;)

Moj mlodszy mial miec na imie Oscar - ale niestety kolega glupek do n-tej potegi kupil sobie psa przed moim porodem i dam mu tak na imie... nie bede tego komentowac...

Kurcze martwi mnie ta zywa krew Ewy, mowia przeciez ze gdy pojawi sie zywa krew to od razu na IP bo moze odklejac sie lozysko :(

Miru, kciuki za Nathana zacisniete!

• Ellena Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru- mojej kolezanki corka po cc tez tak miala z tym zwracaniem. Nie wiem dokladnie co to bylo, i jak leczenie potoczylo sie ale teraz jest wszystko ok. Zdrowa jak rybka ;)
    Trzymam kciuki za dobre wiesci ;)

Paula_071, małaMyszka, Zetka, zabka11, gosia.b, Weridiana lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • Ellena Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa... dziewczyny z Wawy- dzwonilam na karowa dowiedziec sie co i jak w sprawie umowienia terminu cc. Rany Boskie jakie tam niemile baby sa. Jedna nawet mnie nie wysluchala do konca i przelaczyla na izbe. Ta z izby wydarla sie z prwtensja ze mnie nie slyszy. Wiec ja glosniej. Jak chcialam powtorzyc to co uslyszalam zeby pitwierdzic czy dobrze zrozumialam to tez z jakims niesmakiem mnie potraktowala. Pierdziele, nie ise tam nawet!!!!

qb3co7ese836ar93.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellena 'szpitalna polityka prorodzinna'...

‹‹ 1740 1741 1742 1743 1744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ