SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:Minky mam też ale ten cieńszy i cieszę się że go kupiłam do wózka będzie idealny
. Poduszka do tego jest płaska.
Laura lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A ja na IP. W nocy dostałam skurczy i zaczęłam bardzo mocno plamic żywa krwią. Baba na Kamieńskiego nawet mnie nie zbadala, obraziła się, że o 6 ja obudziłam. Kazała iść na ktg no a teraz czekam na lekarza, bo chyba coś im się w tym Ktg nie spodobało. Czekam na IP juz godzinę i tego durnego lekarza nie ma. dość już mam i przeraza mnie jak to wygląda... 3 godziny juz tu jestem i nadal gowno wiem co się dzieje. Krwawienie przeszło, skurcze tez.. Chyba czas rozważyć inna porodowke skoro to tak wygląda
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Olinka gratulacje!!!
niecierpliwa kciukam!!!
Ewa trzymaj się, brak słów na tych baranów!!!
A ja dzisiaj spałam jak niemowlęobudziłam się rano i spanikowałam, bo tak twardo spałam, że nawet całą noc nie czułam czy mała się rusza. Ale po porannym sexiku się obudziła ( jedyny plus tego, że zostaliśmy sami w domu
)
mada faka jutro mój termin, a tu ni hu hu nic się nie dzieje.Ciekawi mnie czy właśnie w tą pełnie zaczniemy się sypać
małaMyszka, 0na88, lys, jesslin87, Zetka, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:A ja na IP. W nocy dostałam skurczy i zaczęłam bardzo mocno plamic żywa krwią. Baba na Kamieńskiego nawet mnie nie zbadala, obraziła się, że o 6 ja obudziłam. Kazała iść na ktg no a teraz czekam na lekarza, bo chyba coś im się w tym Ktg nie spodobało. Czekam na IP juz godzinę i tego durnego lekarza nie ma. dość już mam i przeraza mnie jak to wygląda... 3 godziny juz tu jestem i nadal gowno wiem co się dzieje. Krwawienie przeszło, skurcze tez.. Chyba czas rozważyć inna porodowke skoro to tak wygląda
Jerunku Ewa, z krwawieniem nie ma żartów. Ty weź ich tam pogoń albo nawrzeszcz, zastrasz telewizją, czy sądem. Bo tak nie może byćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
LadySavage- i Nikodem i Mikołaj mi sie tez podobaja. Mezowi raczej nie ;(
Mamasia- Maciej- ładne, ale kojarzy mi sie z moim bardzo upierdliwym kolegaKochany ale taki meczacy
))
Miru-Alan mezowi sie podoba. Mi raczej jakos nie.
MałaMyszka- Norbert fajne, takie jskies bardzo meskie mi sie wydajeAle za duzo R z ktorym mam ptoblem ma w sobie ☺
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellena wrote:LadySavage- i Nikodem i Mikołaj mi sie tez podobaja. Mezowi raczej nie ;(
Mamasia- Maciej- ładne, ale kojarzy mi sie z moim bardzo upierdliwym kolegaKochany ale taki meczacy
))
Miru-Alan mezowi sie podoba. Mi raczej jakos nie.
MałaMyszka- Norbert fajne, takie jskies bardzo meskie mi sie wydajeAle za duzo R z ktorym mam ptoblem ma w sobie ☺
Mojemu się Mikołaj nie podoba, dlatego gdyby był to syn dałabym na drugie. Ale co do Nikodema byliśmy zgodni. Bardzo mu się to imię podobało. Więc jak drugie dziecie będzie synciem to będzie Nikoś.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona88 moj pierwszy syn ma na drugie Stanislaw-po moim Tacie. Tato zmarl nie zobaczywszy Blazejka.
Ainer85- Tymon tez nam sie podoba ale bardzo nieladnie mi sie kojarzy. Znalam czlowieka ktory dobra osoba nie byl, nie jest a mam nadzieje ze kiedys bedzie.
Z imion ktore bardzo mi sie podobaja to August, Gustaw, Ksawery, Oskar i Jeremiainer85, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ewa poawanturuj się tam. Jak w maju pojechałam na izbę i spędziłam tam prawie 6 godzin to zażądałam mojego zapisu KTG i chciałam wyjść. Lekarka powiedziała że za chwilę mnie przyjmie, minęło 30 min i dalej nic, weszłam do rejestracji gdzie nikogo nie było i zaczęłam grzebać w kuwetce z zapisami KTG lekarka akurat weszła i z miejsca mnie przyjęła tak to pewnie dalej bym czekała jak debil.
Mam nadzieję że to szyjka się rozpulchnia i z niej te krwawienie.małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ewa o ja pierdziu, rob tam zadyme, moze warto nagrac to na telefon i poprosic o rozmowe z ordynatorem. Rzeczywiscie wyglada na to, ze "kobiety we Wroclawiu rodza w skandalicznych warunkach" - skoro z krwawieniem i niepokojacym zapisem KTG trzeba 3 godziny czekac na lekarza. Kpina!!! Moze nalezy takie sprawy zglaszac do MZ albo oficjalna skarga u dyrektora szpitala... kurna jaja sobie robia z ludzi.
Ofka jak wczorajsze odwiedziny - przezylas? Nic nie piszesz, zaczynam sie bac...magda sz, małaMyszka, jesslin87, Zetka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllena wrote:Z imion ktore bardzo mi sie podobaja to August, Gustaw, Ksawery, Oskar i Jeremi
Jedno z powyzszych tylko w ciut innej pisowni bedzie mial na imie moj syn
Moj mlodszy mial miec na imie Oscar - ale niestety kolega glupek do n-tej potegi kupil sobie psa przed moim porodem i dam mu tak na imie... nie bede tego komentowac...
Kurcze martwi mnie ta zywa krew Ewy, mowia przeciez ze gdy pojawi sie zywa krew to od razu na IP bo moze odklejac sie lozysko
Miru, kciuki za Nathana zacisniete!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru- mojej kolezanki corka po cc tez tak miala z tym zwracaniem. Nie wiem dokladnie co to bylo, i jak leczenie potoczylo sie ale teraz jest wszystko ok. Zdrowa jak rybka
Trzymam kciuki za dobre wiesciPaula_071, małaMyszka, Zetka, zabka11, gosia.b, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aaa... dziewczyny z Wawy- dzwonilam na karowa dowiedziec sie co i jak w sprawie umowienia terminu cc. Rany Boskie jakie tam niemile baby sa. Jedna nawet mnie nie wysluchala do konca i przelaczyla na izbe. Ta z izby wydarla sie z prwtensja ze mnie nie slyszy. Wiec ja glosniej. Jak chcialam powtorzyc to co uslyszalam zeby pitwierdzic czy dobrze zrozumialam to tez z jakims niesmakiem mnie potraktowala. Pierdziele, nie ise tam nawet!!!!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny