SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Yyy to już dzisiaj środa?
Zaczynamy 38 tc!Ciążą donoszona!
))
Ale jeszcze chyba pochodzimy w dwupaku:)
Nic szczególnego się nie dzieje. Mały się wypina i często boleśnie.
Przy tym co jakiś czas skurcz trwający 2 sekundy i na tym koniec...
Zazdroszczę mamusią, które już tulą swoje maleństwa.
Widocznie Hubiś jeszcze nie gotowy, więc cierpliwie czekamy:)
Dzisiaj chyba zaczne robić przepiśnik. Muszę się czymś zająć
małaMyszka, Laura, jesslin87, Lady Savage, Paula_071, mamasia, Zetka, Y, Maniuś, Cassie_DE, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:LadySavage- i Nikodem i Mikołaj mi sie tez podobaja. Mezowi raczej nie ;(
Mamasia- Maciej- ładne, ale kojarzy mi sie z moim bardzo upierdliwym kolegaKochany ale taki meczacy
))
Miru-Alan mezowi sie podoba. Mi raczej jakos nie.
MałaMyszka- Norbert fajne, takie jskies bardzo meskie mi sie wydajeAle za duzo R z ktorym mam ptoblem ma w sobie ☺
A moze Aleksander? Takie chcialam a maz sie uparl na MaksamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
NIECIERPLIWA- GRATULUJE !!!!! W koncu !!!! Super
))
A ja jestwm mega szczesliwa. Dostalam info od lekarki ktora kwalifikowala mnie do CC w szpitalu w ktorym chce rodzic i wyznaczyli mi termin na 21.08
Troche pozno i mam nadzieje ze dotrwam do tego czasu
Opieka do Synka juz zalatwionaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:12
małaMyszka, kasiuleek, Laura, jesslin87, Lady Savage, Paula_071, magda sz, mamasia, Zetka, Maniuś, niecierpliwa, Cassie_DE, gosia.b, zabka11, Weridiana, sylwucha89, Amberla lubią tę wiadomość
-
żabka podasz przepis na racuchy z jabłkami? Ja dziś bede robiła z bananami :)Ale mam też ochotę na takie z jabłuszkami
Griszanka ja miałam wczoraj podobnie. Załączyło mi się wicie gniazda. Tyle rzeczy co wczoraj zrobiłam to chyba przez całą ciąże nie byłam tak aktywnaPosprzątałam dwupoziomowe mieszkanie w tym dwie łazienki (magdasz zainspirowała mnie czyszczeniem fug więc mam teraz czyściusienkie- na kolanach szorowałam
), co chwile a to jakies pranie, zmywanie itp a później jeszcze zakupy:P Myślałam że wieczorem padne ze zmeczenia i bede spała jak dziecko. Niestety co chwile się budziłam bo coś mnie bolało, ciągnęło, miałam skurcze, sąsiedzi o 2 w nocy się kłucić zaczeli a do tego moja Natalcia takiego kopa mi zasunęła w żebra że prawie na równe nogi wstałam. To chyba była najgorsza z moich nocy od początku ciązy. A i śniło mi się że mi wody odeszły aż później wstałam i sprawdzałam czy łóżko jest suche
Niecierpliwa - gratulacjesuper że Juleczka jest już z Wami cała i zdrowa
Dziś w planach mam zakup ostatnich drobiazgów do wyprawki
Czy do wózka kupujecie płaskie podusie czy takie motylki ( http://allegro.pl/poduszka-antywstrzasowa-motyl-zaglowek-minky-miko-i5409011609.html ????
Jaki krem kupiłyście do pupy do codziennego stosowania przy zmianach pieluszki?
magda sz, Agaata, Zetka, kasiuleek, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa Gratuluję!
Dużo zdrówka dla Was!
Myszeczko znalazłam kocyk i podusia Minky, możesz wybrać grubszą albo cieńszą podusię, ja wybrałam cieńszą
http://allegro.pl/show_item.php?item=5395336631
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A ja wróciłam z małą, dzwoniła koleżanka, która ma termin na 2 sierpnia i idziemy za chwilę na lody i kawę...
Wykąpałam się. Wcisnę moją ciążową kieckę i idę w miasto. W końcu trzeba korzystać z urlopu... Hehehehehe
Laura dziękuję:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:15
KasiaeN., Laura, Paula_071, Zetka, Y, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aga89- ja poduszki do wozka zadnej nie kupuje bo jestem zwolennikiem lezenia takich dzieciaczkow calkiem plasko.
A masc to linomag bo wedlug mnie jest najlepsza zapobiegawczo. A jak juz cos sie wydarzy to mam sudocrem.małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:O 8.50 na swiat przyszla Julka 3210g, 53cm, 9 pkt. 3 razy byla owinieta pepowina, wiec dobrze, ze nie dalam sie zbalamucic na porod sn. Mala jest cudowna spi obok mnie, ma bardzo silny odruch ssania, cyca zalapala, ale nic nie leci.
Ja czuje sie dobrze, nogi powoli zaczynam czuc, najgorszy byl cewnik
Niecierpliwa gratulujęmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ja mam puder Alantan i krem Bepanthen ale nie będę ich stosowala po kazdej zmianie będę wietrzyla i przemywala wacikiem z woda puder i masc w razie w a w reszcie dużego W mam malutki sudokrem
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, gratulacje
Super, że już jesteś z dzidzią.
Ewa, trzymam kciuki, żeby to sprawniej szło. Niestety niektórym pracownikom szpitali należałoby kilka rzeczy uswiadomić, bo najwyraźniej robią łaskę, że żyją.
Ellena, mój syn jeszcze po urodzeniu imienia nie miał, bo nie moglismy się dogadać. Ja chciałam Mikołaj, on chciał Oskar albo Wiktor. W końcu stanęło na tym, ze ma na imię Tobiasz, a na drugie Mikołaj.
Kurcze, ja i wczoraj i dziś jestem strasznie senna. Wstaję rano, a potam po dwóch - trzech godzinach drzemka i wstać nie mogę. Tyle roboty w domu, a ja najchętniej spędziłabym dzień w łóżku.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję nowym Mamom:)!!!
DZIŚ ZACZYNAMY NOWY ROZDZIAŁ...DOM!!!
POSTARAM SIĘ PISAĆ CZĘŚCIEJ!
OSZALEJE CHYBA Z RADOŚCI
AgaSad, Laura, Pulpecja, lys, małaMyszka, 0na88, Agaata, Paula_071, ekropka, jesslin87, aaaaga, magda sz, KasiaeN., Aga89, Neyla, Ewa123, 5ylwia, Zetka, witaminkab, Lady Savage, apaczka, Miru, Y, bosa, kasiuleek, Maniuś, niecierpliwa, futuremama, Cassie_DE, gosia.b, Weridiana, zabka11, sylwucha89, psioszka11, Amberla, Pati Belgia lubią tę wiadomość