SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry:)
37 tc,jeszcze tydzien do donoszonej!
Wczoraj mialam jakies skurcze,pierwszy raz! Az sie wystraszylam bo trwalo to ze 2 h,ale przeszlo po prysznicu i odpoczynku:)
Niecierpliwa- powodzenia)
Miru-zdroweczka dla synka;)mamasia, gosia.b, małaMyszka, zabka11, chcebycmama, Paula_071, kasiuleek, jesslin87, Zetka, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Za oknem deszcz i pochmurno, ale nocka dzis mega...spalam ciurkiem od 1do 6, szybkie siusiu i jeszcze pospalam do teraz. Czuje sie wypoczeta:)
Krzyz dalej lupie, ale jestem juz spokojniejsza, ze nawet gdyby cos, to torba dzis dopakowana bedzie i lozeczko ubrane
Niecierpliwa- jest 7:30, wiec ty na bloku!!!!trzymaj sie i czekamy na wiesci!!!
Paula - to jest falbanka maskujaca od poziomu materaca w dol lozeczka, zakrywa dolna czesc lozeczka, musze domowic - cos takiego:http://allegro.pl/baby-love--falbana-ozdobna-do-wszystkich-kolekcji-i5390644584.html
Maaaadzik - matko nadal sie meczysz.....oby juz cos w koncu ruszylo!!!!kumuluj sily!!!Olivierku wychodz!!!!
kasiaEn- oooooo kochana to jak nic bedziesz nastepna....skurczki, mdlosci, biegunka,odchodzacy czop...ale fajnie!!!!
Ja tez czuje ucisk na pecherz i klucia w pochwie i to juz od 3tyg....
Griszczanka- no no no niezle dalas czadu wczoraj z tymi porzadkami....dzis to odpoczywaj
Miru- glowa do gory, Nathanek nabierze sil i zobaczysz, z dnia na dzien bedzie coraz lepiej!!!jestesmy z Wami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:46
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:A czy wszystkie dziewczyny maja juz wybrane imie? My nie mamy... to co podoba sie mi, nie koniecznie mezowi i na odwrot. Nie wiemy co pasuje do Blazeja i nie jest na B. Macie jakies pomysly ???
my imię dla synka mamy zanim jeszcze dopuszczalismy myśli o ciąży i zanim byliśmy małżeństwem
mój mąż jest Paweł, wiec stwierdziliśmy, że jak się pojawi chłopczyk w rodzinie to będzie Piotr
, bo Gaweł się nam nie podobało
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ellena wrote:Miru- Obyd juz za chwile mogla tulic i tuluc i tukic Syneczka. Zdrowka mu zycze;*
A Ty jak po tym cc sie czujesz??
Dziękuję Wam dziewczyny ♥
Co do samopoczucia to byłam nastawiona na dramat. A tu jedyny kryzys przy wstanie wczoraj pod prysznic. Bolała mnie rana i słabo mi było. Ogólnie to nie sypialni za dobrze przez ostatnie tygodnie mało jadłam i jeszcze stres no i leżenie wiec mi się słabo zrobiło. Na szczęście ogromne łazienki z oknami otwartymi dużo pomogły. No i nieoceniona pani Basia która mnie zaprowadziła i pomogła się umyć.
Dziś wyjście pod prysznic samodzielne jedynie pomagała przy myciu - bała się żeby nie zemdlec- ale chodzenie ok i yo wyprostowana. Leki przeciwbólowe dostałam zaraz po cc i wczoraj zastrzyk na nic po oxy.
Julcia pewnie już na świecie
Co do imion nam się podobał Niko- Nikodem. Alan.gosia.b, małaMyszka, zabka11, Paula_071, jesslin87, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny ,
niecierpliwa juz pewnie po zabiegu
zazylam euthyrox i czekam kiedy bede mogla zjesc sniadanie .
W Krakowie cudownie obrzydliwa i zimna pogoda - oby jak najdluzejjestem okropna hehe
milego dnia mamusie
gosia.b, małaMyszka, zabka11, Y, jesslin87, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Serdeczne gratulacje dla tych które urodziły, dużo zdrówka dla Was i Maleństw
Trzymam mocno kciuki za te przed którymi poród
Ostatnio nawet Was nie podczytuję, sprawdzam tylko pierwszą stronę kto urodził i cieszę okomoja psychika trochę szaleje... Kurde, jestem przerażona porodem i tym czy dam radę później... odstawiłam wszelkie relacje porodowe, staram się myślec pozytywnie ale to nie zmienia faktu, że cholernie się boję. Bardzo chciałabym miec to już za sobą, a Małego całego i zdrowego obok siebie.
Czekam na nowie dzieciaczki i trzymam kciuki
małaMyszka, jesslin87, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:A czy wszystkie dziewczyny maja juz wybrane imie? My nie mamy... to co podoba sie mi, nie koniecznie mezowi i na odwrot. Nie wiemy co pasuje do Blazeja i nie jest na B. Macie jakies pomysly ???
-
gianna88 ja też zaczynam bzikować...
czytam i się udzielam, bo to mi pomaga, wczoraj zajęłam sie szukaniem zawieszek do wózka i dzień zleciał.
A na noc wymyśliłam, że jednak może kupię kocyk minky... Nie rozumiałam dlaczego każdy musi mieć minky, skąd się wziął taki booom, jeden wybrał mężuś a drugi mniejszy ja, więc dzisiaj lub jutro zamawiam, żeby kolejny dzień jakoś zleciał.
Dzisiaj w planach niczego nie robię, ale znając siebie, zacznę coś wymyślać.
Rano mąż się szybko ogarnął i pobiegł po chleb, więc dziejsze zakupy mam za sobą hehehehe wyjdę z małą, pójdę po drożdżówkę do kawy i zasiądę przed TV, w którym i tak nic nie ma heheheehzabka11, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane,
Niecierpliwa pewnie jestes juz po i calujesz swoja corcie
Madzik ja wiem jak w szpitalu potrafia wymeczycduzo sily kochana, jeszcze chwilkani dasz rade :*
KasiaeN moge przybic Ci piatke z samopoczuciem. Dzis tez mialam te skurcze w nocy i ciagle czuje klucie jakby w szyjce. Cala noc krecilam sie, stekalam a to zgaga a to noga Mai pod zebrem...Jestem mega ciekawa ile bedzie miala cm, czuje ze jest dlugaa i ze nie jest to 50 cm tylko min 55 i wiecej. O 2 dala popis i o 7 jak maz wstal do pracy takze nie wyspalam sie.
Dzis maluje wlosy i musze przejechac sie po wynik posiewu do szpitala a tak mi sie chce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 08:42
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Niecierpliwa jesteś już pewnie po cc. Już widziałaś zapewne swoje słoneczko
A ja przez ostatnie kilka dni żeby za dużo nie myśleć gram w grę online, wciągnęłam się w nią niesamowicie
Zaraz zbieram dupkę i na zakupy lecę, zrobię dziś na obiadek ziemniaczki, kalafiorka, jajka i maślankę.
I dzisiaj zabiorę się za pranie wszystkiego z łóżeczka
Miru będzie dobrze, dojdziesz do siebie po cc i malutki też i za niedługo będziecie się cieszyć sobą w domku
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja na IP. W nocy dostałam skurczy i zaczęłam bardzo mocno plamic żywa krwią. Baba na Kamieńskiego nawet mnie nie zbadala, obraziła się, że o 6 ja obudziłam. Kazała iść na ktg no a teraz czekam na lekarza, bo chyba coś im się w tym Ktg nie spodobało. Czekam na IP juz godzinę i tego durnego lekarza nie ma. dość już mam i przeraza mnie jak to wygląda... 3 godziny juz tu jestem i nadal gowno wiem co się dzieje. Krwawienie przeszło, skurcze tez.. Chyba czas rozważyć inna porodowke skoro to tak wygląda
małaMyszka, Cassie_DE, lys, jesslin87, gosia.b, Weridiana lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa - boze czemu na tych IP tak dlugo to trwa?? Kurcze tym bardziej ze ktg cos nie tak no i tak krew....daj znac jak tylko czegos sie dowiesz...
U mnie nleje, leje, leje...robie sniadanie i zabieram sie za ubieranie lozeczka.
Potem zamowie ta falbanke.
Dzis na obiad zurek mojego meza mniamiiiii juz nie moge sie doczekac.
Co do miknky to ja tez mam do wozka ten cienszy komplet, a jesienia zamowie sobie jeszcze ten grubszya moze ktos z rozdziny bedzie mi chcial sprezentowac, to go chetnie poinstruuje;)
Juz jutro wizyta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 08:56
0na88, małaMyszka, Laura, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Hej sierpnioweczki
Kiepska noc za mną... W sumie to chyba juz sie przyzwyczaiłam do tegotrening przed urodzeniem małej
Wczoraj byłam na kontroli z bratem. Przyszły wyniki biopsji i jest bardzo dobrze. 100% dawcy
Ewa współczuje Ci strasznie... Czemu to tak długo trwa? Jej Ci lekarze sa okropni... Masakra...
Miłego dnia kochane0na88, małaMyszka, Paula_071, mamasia, magda sz, KasiaeN., Maniuś, kasiuleek, Aga89, lys, jesslin87, Y, Zetka, zabka11, gosia.b, bosa, Weridiana lubią tę wiadomość