SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ona- trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu!! Oby juz cos ruszylo i bys mogla szybko wrocic do domku ze swoim skarbkiem.
Staraczka,5ylwia- ja mam dzis wizyte na 17:20
Laura - mi przy nawale pokarmu piersi jeszcse rozmiar wieksze sie zrobily, dopiero jak sie unormowala laktacja to bylo ok.jesli masz teraz staniki rozmiar wikesze, to powinno byc ok.
Mamasia,AgaSad, Cassie- oooo to witajcie w klubie wizytujacych dzisiaj:)
Mamasia,aaaga- na serio mi to zaproponowala, ale powiedzialam kategorycznie nie bo ja musze miec cos bawelnianego i sobie kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 13:40
mamasia, AgaSad, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
wrocilam dziewczyn, czesc... wszystko mi sie nalozylo na siebie, przeprowadzka i szpital i chyba za duzo nerwow. wypuscili nnie teraz do domu, cesarke wyznaczyli na 19 sierpnia, (to bedzie vdokladnie 39 plus 0)a jak cos wczesniej to mam rodzic naturalnie(po dwochncesarkach;()siedze i rycze teraz... a do tego mala jest bardzo nisko, mamy 36 tydzien plus 1 dzien, a wymiary brzuszka sa na 39 tydzien, reszta (glowka, kossc udowa itd)w dolnych normach(bardzo dolnych...)mam dosyc i modle sie zeby sie mojemu dziecku nie zachcialo wyjsc wczesniej i wg usg wazy na zien wczorajszy 2969 gram, wiec jest malutka. mam dosyc, uwierzcie
małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sms od Lady:
Mała ma 2800 łożysko 3 stopnia, rozwarcie 2cm. Zostaje do poniedziałku, zwiększyli insulinę jak nie pomoże to rozwiązujemy ciążę.
Cassie_DE, Laura, zabka11, Meggi31, małaMyszka, Zetka, witaminkab, Amberla, Paula_071, lys, Y, Weridiana, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:magda sz moze dopisz obok naszych nikow kto kiedy ma cc jako dodatkowa data porodu bo sie mozna pogubic kto kiedy ma
jak już będziesz cc dopisywać to i mi możesz date porodu zmienić bo mam wpisane 27 a powinno być 25całe dwa dni kolosalnej różnicy
magda sz, małaMyszka, witaminkab, gosia.b lubią tę wiadomość
-
hahaha żabka nie wiem co te teściowe mają w głowach!
Jak leżałam w szpitalu i moja przyszła w odwiedziny i zapytała, czy wszystko mam?Powiedziałam, że nie mam szlafroka, a jak położne wołają na KTG to mówią, żeby zabrać do przykrycia, i że jeśli to nie problem to dam jej kasę i mogłaby na bazarku (niedaleko szpitala) kupić taki cienki bawełniany to przyda mi się do porodu.. A teściowa: po co kupować? Przywiozę Ci swój! Będziesz wydawać pieniądze.. Ja mam cieplutki z polaru będzie idealny!
Mój wzrost 164, ważę 68 kg w 9 miesiącu ciąży, a teściowa 175 i waży 97 kg! Na pewno byłby idealny i jeszcze z polaru!magda sz, małaMyszka, Zetka, mamasia, witaminkab, zabka11, Paula_071, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Rybka trzymam kciuki!
Dziewczyny wizytujące dzisiaj również trzymam kciuki!
Lady wszystko będzie dobrze, w razie rozwiązania mała jest już na tyle duża że sobie poradzi a lepiej rozwiązać wcześniej jak męczyć się z tą cukrzycą.
Żabka dzięki za odpowiedz
Jasmine nie załamuj się i nie stresuj, wszystko będzie dobrze, musi być!
Mała posiedzi na pewno.małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
A mnie od powrotu z przychodni 20 min spacerkiem w jedną stronę z górki i pod górkę bolą pachwiny ale centralnie pomiedzy mogami i nasilily się bole okresowe wzięłam 2 magnezy i leze
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:O wlasnie, mysle tak samo. Wyjelas mi to z ust
5ylwia-szok z tymi ciuszkami wyciagnietymi z wora na szmaty przez tecsiowa!!!
Przypomnialo mi sie jak tesciowa pytala mnie czy juz wszytsko mam. Mowilam ze nie mam jeszcze koszuli do porodu i musze cos kupic, na co ona mi wyjechala z propozycja, ze moge sobie wziasc jej podomke, bo ona w zasadzie jej nie uzywa, jedynie latem w niej przetwory robi!!! Wiecie o jaka podomke chodzi, taka bistorowa, komunistyczna, nieprzepuszczajaca powietrza i pewnie juz 30-letnia!!!
Ooooo cos bardzo podobnego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4bb16c25f04.jpg
zabka koniecznie zapytaj teściowa czy ma do kompletu kapcie woźnej o takie:
http://naforum.zapodaj.net/a9c874bfa8b0.jpg.html
Laura, aaaaga, 5ylwia, Aga89, małaMyszka, zabka11, ekropka, Paula_071, lys lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:zabka koniecznie zapytaj teściowa czy ma do kompletu kapcie woźnej o takie:
http://naforum.zapodaj.net/a9c874bfa8b0.jpg.htmlaaaaga, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Witam sie i ja. U nas noc nie najlepsza bo te zebra bola i na zadnym boku nie moge lezec, no ale ostatnie byly duzo gorsze...
Dzis w planach mam odebrac dowod na nowe nazwisko. Nie moge uwierzyc ze to juz we wtorek urodze.
Psioszka jestesmy z Toba, juz porod za Toba, jeszcze polog i bedzoesz sie cieszyc macierzynstwem. Zagladal tu do nas, mi bardzo pomag to forum.
Ja czasami sie boje a czasami zaciskam zeby jak mala myszka i mowie dam rade...nie ja pierwsza i nie ostatnia.
Acha co do ciazy po cc to mi ginka powiedziala ze dwa lata do nastepnej bo moze rozejsc sie blizna na macicy. Moja siostra to potwierdza, pytalam ja.
Ja jestem właśnie przykładem rozejścia się blizny.... różnica między dziećmi 23 msc!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Żabka padłam z tą podomką, co to za pomysł w ogóle... jakby średniowiecze było i deficyt na ubrania. Sylwia polarowy używany szlafrok - jak możesz nie chcieć hehe
Wiecie co niektórzy to by gówno z pod siebie zjedli. Tak usilnie chcą pomóc że słabo się robi. Mi teściowa nic nie proponuje dzięki Bogu ale były czasy gdzie wciskała mi swoje ubrania z lat 70-80- takie coś http://imgx.wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/wizaz.pl/moda/trendy/lata-80/foto-lata-80/moda-lat-802/61388-1-pol-PL/moda-lat-80_medium_large.jpg bolerka, swetry, żakiety, kombinezony.
Wciskała mi też swoje stare futro wyjedzone przez mole itp...
Właśnie zaparzyłam herbatkę z liści malintrochę zwiększyłam proporcje
Ile tego trzeba pić dziennie?
Cassie ja ledwo się rusza, podnieść dłoń to jest jakiś problem dla mnie, kości mi skrzeczą jak się podnoszę. Jest naprawdę ciężko bez przesadzania.
Powodzenia wizytującymoby same ciekawe wieści
małaMyszka, zabka11, Cassie_DE, gosia.b lubią tę wiadomość